Sitemizi Nasıl Buldunuz ?
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
bende bu siteyi çok begendim,çok sevdim.gercekten insanlar için çok faydalı olacagını düşünüyrm.yalnız bnm bi sorum olucak.ben daha bu sitede yeniyim ve bu sitede bazı dini hikayeler paylaşmak istiyrm.fakat boyle bişeyin mumkun olup olmadığını bilmiyrm.bana yardımcı olurmusunuz...?yani boyle bi alternatif varmı bilmek istiyrm.
HER HAYIRDA BİR ŞER;HER ŞERDE DE BİR HAYIR VARDIR!!!
Re:
tskkr ederim kardesim.ben ztn forum daki hikeyelerden faydalanıyrm.ALLAH razı olsunnn daaa...bende bazı hikayeleri sizlerle paylaşmak istiyrmm ve bunu mumkun olup olmadığını merak ediyrm..
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Tabiki paylaşabilirsiniz.
Nasıl bu konuya cevap yazıyorsanız. Cevap yaz değilde hikayeler başlığında yeni konu aç diyiceksiniz. ve Sizin açtığınız bir konuyu üyelerimizle paylaşmış olucaksınız.
Nasıl bu konuya cevap yazıyorsanız. Cevap yaz değilde hikayeler başlığında yeni konu aç diyiceksiniz. ve Sizin açtığınız bir konuyu üyelerimizle paylaşmış olucaksınız.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
çok tskkr ederim.ALLAH razı olsunnn.boyle bi sitede bulunmk gercekten çok guzel...
-
- İletişim:
Re:
Sizleri memnun etmek bizler için çok önemli.
Birlikte daha güzel bir site olur inşallah zamanla.
Birlikte daha güzel bir site olur inşallah zamanla.
esselamın aleykum
eleştiri 2 yönlüdür olumlu ve olumsuz
siteniz yapı itibari ile cok güzel konulara ulaşım ve kaynaklar yerli yerinde kapsamı geniş bi site ALLAH daha da iyi etsin inşallah
1 haftadır misafir 4 gündürde üye olarak takip ediyorum evet uzun bir zaman değil ama gözlemlediğim şey
paylaşım az konulara gereken yorum takip az ve oyun olarak konulan normal konular diğerlerine göre daha dikkat ve ilgi topluyor acılan konulara daha dikkat edilmesini ufakta olsa bir yorumun yazılmasını arzu ederim çünkü herkesin bi fikri vardır ve her fikir değişik bir yoldur bu sitenin kalitesini yükseltecektir bunun kanatindeyim
bir kusurum varsa hakkınızı helal edin kusurumu maruz görün saygılarımla
eleştiri 2 yönlüdür olumlu ve olumsuz
siteniz yapı itibari ile cok güzel konulara ulaşım ve kaynaklar yerli yerinde kapsamı geniş bi site ALLAH daha da iyi etsin inşallah
1 haftadır misafir 4 gündürde üye olarak takip ediyorum evet uzun bir zaman değil ama gözlemlediğim şey
paylaşım az konulara gereken yorum takip az ve oyun olarak konulan normal konular diğerlerine göre daha dikkat ve ilgi topluyor acılan konulara daha dikkat edilmesini ufakta olsa bir yorumun yazılmasını arzu ederim çünkü herkesin bi fikri vardır ve her fikir değişik bir yoldur bu sitenin kalitesini yükseltecektir bunun kanatindeyim
bir kusurum varsa hakkınızı helal edin kusurumu maruz görün saygılarımla
-
- İletişim:
Re:
Heja kullanıcı yönünden baktığında haklısın fakat olayı değişik açıdan yorumlamak lazım. Sitemizin asıl amacı insanlara faydalı olmak bir insana bile bazı şeylerde vesile olabilcek bizlere ne mutlu. Ve sitemizin ziyaretçi sayısı günlük 3000 farklı insan. Bazıları üye olmayıp ilgili konuyu okuyor gerekli dersi çıkartıyor. içinden belki Allah razı olsun diyor. Bu güzelliği ihmal etmemek lazım.
Oyun konularına daha çok cevap gelir çünkü genelde karşıdaki kişiye birşey sorulur. İnsanlarda yanıtlar. İslami konularda ise örneğin bir hadis yazıldı. Bu hadise yazılabilcek yorum çeşidi pek yoktur.Kişi hadisi okur gerekli dersi alır. Aklına takılan birşey varsada sorar.
Örneğin ben Köpeklerin evde beslenmesi ile ilgili bir hadise değinmiştim. Bu hadise karşı olanlar birçok cevap yazdı....
Tabiki eksiklerimizde olabilir ama bunlarıda Allah ın izni ile sizlerin katkıları ile zamanla hallederiz umarım ...
Saygılarımla
Oyun konularına daha çok cevap gelir çünkü genelde karşıdaki kişiye birşey sorulur. İnsanlarda yanıtlar. İslami konularda ise örneğin bir hadis yazıldı. Bu hadise yazılabilcek yorum çeşidi pek yoktur.Kişi hadisi okur gerekli dersi alır. Aklına takılan birşey varsada sorar.
Örneğin ben Köpeklerin evde beslenmesi ile ilgili bir hadise değinmiştim. Bu hadise karşı olanlar birçok cevap yazdı....
Tabiki eksiklerimizde olabilir ama bunlarıda Allah ın izni ile sizlerin katkıları ile zamanla hallederiz umarım ...
Saygılarımla