VEDA

Dini İçerikli Şiirlerinizi Paylaşabileceğiniz Alan

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

VEDA

Mesaj gönderen hakandidinir »

Varsın adım geçmesin bir kere dillerden.

Yanlızca dostum desin yeter gönülden seven.

Olurya ayrı düşersek yardan yarenlerden.

Arkamdan ağlanmasın renkler solmasın tenden.

Bir öğle vakti gökyüzünde başıboş bulut.

Yüreğimin yarısı gam bir yanı umut.

Ayrılırken bu şehirden gözlerim donuk.

Adınız aşk,adınız dost adınız mutluluk.

HAKAN DİDİNİR 28/12/1994 00:23
ANKARA
Kullanıcı avatarı
yuksel
Özel Üye
Özel Üye

ask ALLAH askı olmalı

Mesaj gönderen yuksel »

kardesım sıtenın ıcerıgını tam bılmıyorum ama senı kırmaktan senı ıncıtmekten korkuyorum ama bana gore bır yanlıs var yazmadan edemeyecegım sıtenın adı ıslamı yasamsa dunya askını ahıret askına karıstırmasak dıyorum bu sıteye gıren kardesler dını bılgı ve yazılar la vakıt gecırecekken 5 tane arkaarkaya yazdıgın sıırle vakıt gecırecek ve bu duygu yuklu sıırle beynı yonlenecek cok ama cok ozur dılıyorum hakkını helal et kardesım Allah senden razı olsun
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re: ask ALLAH askı olmalı

TÜM AŞKLARIN TEMELİNDE RABBİN İLAHİ LUTFU VARDIR İNŞALLAH TANIDIKÇA DAHA DA ANLARSIN DİLİMDEN DİĞER ŞİİRLERİDE GÖZDEN GEÇİRMENİ DİLERİM TÜM YORUMLARIN VE AKTARIMIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM RAHMANA EMANET OLUNUZ....
Kullanıcı avatarı
lalezar
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen lalezar »

s.a yüksel kardeşim beşer aşkını yaşamadan ilahi aşka geçilmezmiş....!
Bir katre gözyaşı ve biraz sabır inşallah....!
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Değerli kardeşlerim gönlünüzün aydınlığına rabbimin ilahi lutfu aydınlık katsın dilerim.

Yüksel kardeşimin dikkati çektiği noktayı iyi idrak ettiğimi tahmin ediyor ve değerli yorumları için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Aslolan manevi alemin güzelliklerini kana kana gönle içirmektir.Bunun içinde kalbin yanlızca kan pompalayan bir organ olmaktan çıkıp manayı pompalayan bir ünite haline gelmesi gerekir zairen sevilen bir yar, yaren ,çiçek,böcek her neyse neden ve niçin sevildiği önemlidir.Bunu görüp bahçivanın sunduğu dünya bahçesinde hakkı unutmadan bize sunduklarını sevmek asil görevimizdir.İbadetler ve taatlar kulun değişmez vazifesi ve sorumluluğudur fakat islam kulun sosyal çercevedeki her halini denetim altında tutar ve şekillendirir.Sebepler var oldukça onları lutfedene şükrederek bu sebeplere sarılmak gerektir.Nefsinin hakkına bile değer veren islam güneşi dar çerçeveye sığmayacak kadar geniş bir ummandır.

Bir gönle girmediysen neye yarar bu yürek

Yürek dediğin aşkla merhametle çarpmak demek

Akif gibi olamasanda basit bir kul gibi sevmek ve sevilmek gerek...

Değerli kardeşlerim cümlenizi yer ve göklerin sahibi ALLAH c.c. emanet ederim sağ olunuz nur olunuz...
Kullanıcı avatarı
yuksel
Özel Üye
Özel Üye

kurbanlar

Mesaj gönderen yuksel »

gıtıgınız yola kurban karsılıklı yazısmak gıbı olmasın ama benım demek ıstedıgım faydalanmak adına zannetmeyın sıırı sevmeyen bır kısıyım bak yan tarafta SAKARYA nın USTADI var sıır hastasıyım ama surada okudugum her sey karsıymısım gıbı duruyor ve sıır dıkkatımı cekıyor buraya yonelıyoruz duygular oraya kayıyor .kardesıme tesekkur edıyorum benı o duygu yuklu kalbı ıle yıne o anlaya bıldı cok guzel yazıları var ALLAH ondan ve sızlerdende razı olsun dıyecegım su kı tasvvuf ılmı konulara bıraz daha agırlık verelım ben ogrenmeye ugrasıyorum ve sızlerden faydalanmaya cabalıyorum bır mursıdın dedıgı gıbı ben belescıyım bılgıde parayla olmadıgına gore.... herkese tsekkur ederım
Kullanıcı avatarı
ahsennn
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen ahsennn »

bende bişey yazmadan geçemiyeceğim....biz şiirlerden gayet mennunuz...site sadece dediğiniz anlamdaki şiirden ibaret değil ...ki bunun zaten farkındasınız...memnun olnlarıda düşünmek lazım yüksel kardeşim..ahhh hoşlanmadıysanız okumazsınız..dediklerimi kötü anlamayın lütfen ne demek istediğinizi anladım ama dediğim gibi site sadece o şiirden ibaret değil..ve öyle şiirlerden de ibaret olmayacak...
mademki ayrılığa hüküm giymiş bu yürek artık ölmek için yaşamak gerek...
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

ahsennn yazdı:bende bişey yazmadan geçemiyeceğim....biz şiirlerden gayet mennunuz...site sadece dediğiniz anlamdaki şiirden ibaret değil ...ki bunun zaten farkındasınız...memnun olnlarıda düşünmek lazım yüksel kardeşim..ahhh hoşlanmadıysanız okumazsınız..dediklerimi kötü anlamayın lütfen ne demek istediğinizi anladım ama dediğim gibi site sadece o şiirden ibaret değil..ve öyle şiirlerden de ibaret olmayacak...
her kap ancak alacağı kadar dolar kerdeşim üzülmeyiniz tüm kardeşlerimin görüşleri başımın tacıdır...
Kullanıcı avatarı
KafKef
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen KafKef »

Ama bence müthiş... :D
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
kristal
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen kristal »

ben de çok beğendim valla :D
ki gerçekten hakan abi her şeyi tam yapmak isteyen ve hatta yapan biri bu sitenin düşündüren güldüren ağlatan sevdiren rabbimizi hatırlatan ender insanı yüreğine sağlık hakan abi
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

KafKef yazdı:Ama bence müthiş... :D
eyvallah kardeşim gözümün nurusun...
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

kristal yazdı:ben de çok beğendim valla :D
ki gerçekten hakan abi her şeyi tam yapmak isteyen ve hatta yapan biri bu sitenin düşündüren güldüren ağlatan sevdiren rabbimizi hatırlatan ender insanı yüreğine sağlık hakan abi
allah razı olsun kardeşim başımın tacısınız sağ olunuz var olunuz.

“Şiirler” sayfasına dön