Niğde'de kaliteli petrol umudu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Niğde'de kaliteli petrol umudu
Niğde'nin Bor ilçesindeki araştırmalarda, yeraltında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlandı. İlk inceleme ve alınan numunelerde kaliteli petrol rezervi belirlendi.
AK Parti Niğde Milletveki Erdoğan Özegen, yaptığı yazılı açıklamada, MTA tarafından Bor ilçesine bağlı Badak köyünde yürütülmekte olan Havza Etüdü çalışmalarında, yeraltında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlanıldığını ifade etti.
Özegen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: MTA, havza etüdü çalışmaları sırasında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlamıştır. Bu gelişme üzerine MTA durumu TPAO'ya bildirmiştir. TPAO'nun yaptığı ilk inceleme ve alınan numunelerden edinilen ilk intiba, havzada kaliteli petrol rezervi olduğu yönündedir. numunelerin detay incelemesi sonucunda, bulunan rezervin kalitesi ve zenginliği daha net ortaya çıkacaktır.
Özegen, açıklamasında petrol rezervinin Niğde ve ülkemiz için önemli bir kazanım olması dileğinde de bulundu.
AA
AK Parti Niğde Milletveki Erdoğan Özegen, yaptığı yazılı açıklamada, MTA tarafından Bor ilçesine bağlı Badak köyünde yürütülmekte olan Havza Etüdü çalışmalarında, yeraltında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlanıldığını ifade etti.
Özegen, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: MTA, havza etüdü çalışmaları sırasında 1000 metre derinlikte petrol bulgusuna rastlamıştır. Bu gelişme üzerine MTA durumu TPAO'ya bildirmiştir. TPAO'nun yaptığı ilk inceleme ve alınan numunelerden edinilen ilk intiba, havzada kaliteli petrol rezervi olduğu yönündedir. numunelerin detay incelemesi sonucunda, bulunan rezervin kalitesi ve zenginliği daha net ortaya çıkacaktır.
Özegen, açıklamasında petrol rezervinin Niğde ve ülkemiz için önemli bir kazanım olması dileğinde de bulundu.
AA
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- hakandidinir
- Özel Üye
DEĞERLİ KARDEŞLERİM PETROL KAVGASI BURDA ÇIKMAZ BİZ PEŞMERGEYE BENZEMEYİZ BELKİ TOPRAKLARI ELE GEÇİRİRLER AMA ÖYLE BUYUR GİR ABİCİM OLMAZ KANIMIZIN SON DAMLASI YERE DÜŞMEDİKÇE BU CENNET VATAN ALINMAZ
RABBİM YER ÜSTÜNDE VE YER ALTINDA NE HAYRIMIZ VARSA BU MİLLETİN İYİLİĞİNE SEVKETSİN RABBİMİZ TEALA ZENGİNDİR VERİR AMA MİLLETTE ARTIK ŞÜKRETSİN
RAHMANA EMANET OLUNUZ.
RABBİM YER ÜSTÜNDE VE YER ALTINDA NE HAYRIMIZ VARSA BU MİLLETİN İYİLİĞİNE SEVKETSİN RABBİMİZ TEALA ZENGİNDİR VERİR AMA MİLLETTE ARTIK ŞÜKRETSİN
RAHMANA EMANET OLUNUZ.
- uykuluenes
- Yeni Üye
ülkemizde petrol çıkartılacak alan o kadar çok ki...
komşularımız iran, ırak petrol çıkartıyor çıkarttıkları yerler ülkemizle komşu oldukları yerler ama bizim ülkemizde petrol çıkartılamıyor.
mühendislerin petrol olduğunu tesbit etip de petrolü çıkartmadıkları yerler o kadar çok ki... verimsiz deyip kapatmayı tercih ediyorlar ve ya ettiriliyorlar.
komşularımız iran, ırak petrol çıkartıyor çıkarttıkları yerler ülkemizle komşu oldukları yerler ama bizim ülkemizde petrol çıkartılamıyor.
mühendislerin petrol olduğunu tesbit etip de petrolü çıkartmadıkları yerler o kadar çok ki... verimsiz deyip kapatmayı tercih ediyorlar ve ya ettiriliyorlar.
Re:
petrol kavgasını bız cıkartırız demedım kardesım herhalde yanlıs anladın.....g8 devletlerı arasında olabıleceklerı kasdettım......evet bız bu vatan ıcın son damlamıza kadar savasırız ama dıgerlerı bu bılınc de degıl... ALLAH vatan mıllet bılmeyenlerde bırılerı tarafından yonlendırılerek vatanın bırlık ve beraberlıgını bozuyorlar...RABBim ezanı ve bayragımızı goklerden ındırtmesın......
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Hakan abi yesil kardeşimizinde belirttiği gibi malesef çeşitli sebepler ile bize sahip olduğumuz değerleri kullandırmıyorlar.
Evet belki ülkemizi gelip kimse alamaz , sahiplenemez ama. Kaynaklarımızıda böyle kullandırmazlar.
Malesef durum böyle Başkalarına bağımlı yaşar isek durumun değişeceğini sanmıyorum
Evet belki ülkemizi gelip kimse alamaz , sahiplenemez ama. Kaynaklarımızıda böyle kullandırmazlar.
Malesef durum böyle Başkalarına bağımlı yaşar isek durumun değişeceğini sanmıyorum
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
- hakandidinir
- Özel Üye
DEĞERLİ KARDEŞLERİM BU GÜNLERE KADAR MİLLETE MASALLAR ANLATANLAR DEĞİŞİK BAĞIMLILIK HİKAYELERİ İLE UYUTANLAR ELBET CEVABI ALACAKLAR SON DÖRT YIL İÇİNDE BENİM BİLDİĞİM TRAKYA BÖLGESİNDE 19 DOĞAL GAZ ARAŞTIRMASI YAPILDIĞI VE BUNLARDAN 15 NİN BAŞARIYA ULAŞTIĞI ARTIK SEN KULLANMA BEN BAKAYIM DEVRİ BİTİYOR AHANDA SİZE GÜCÜ KULLANMA VE HÜKMETME ŞANSI 22 TEMMUZ SANDIĞI GELMEYELİM OYUNA BU MASALLARI ANLATANLAR SAĞ BAKAN KIRATLARI SOLA ÇEVİRDİ ÜÇ SENE ÖNCE SÖVDÜKLERİNE SARILDI ÖNLERİNE MİLLET GELDİ ADAMLAR SANDIĞA DARILDI NEOLACAK BUNDAN SONRA DEĞERLİ KARDEŞLERİM HER ŞEYİN FARKINDAYIZ PETROL SAVAŞINI TABİKİ BİZ ÇIKARTMAYIZ AMA AKLI SELİM İMANI BÜTÜN OLURCAK OYUNLARI BOZAN RABBİM BU ZORUDA BOZAR GÜVENİN BANA DİYECEĞİM DEMİYORUM ÇÜNKİ BEN ÖNCE HER ŞEYİ GÖREN BİLEN RABBİME GÜVENİYORUM EEEEEE. SİZDE ÖYLE OZAMAN SORUN YOK BİR DE BENİMKİSİ HER ŞEYİ KABULE ALIŞMIŞ BU MİSKİN VUCUDUMA ARTIK RUHUMUN İSYANI DİYELİM YOKSA SİZİN YORUMLARINIZ HER SAF VE ÖLÇÜDE GÖNLÜMÜN VE BAŞIMIN TACIDIR.
RAHMANA EMANET OLUNUZ.
RAHMANA EMANET OLUNUZ.