DuYGuLARıN GeOMeTRiSi
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
DuYGuLARıN GeOMeTRiSi
Önce sevdim. Sevdiğimi öğrendim, sevebileceğimi fark ettim: Sevdikçe kendimi kainatla topladığımı gördüm.
Affetmeyi öğrendim: Affetmenin, dostlarımı onla çarpmak olduğunu fark ettim.
Pişman oldum: Pişman olduğumu itiraf ettim; pişman oldukça hatalarımı küçük, anlaşılır ve bağışlanabilir parçalara bölebildiğimi gördüm.
Hatırlamayı öğrendim: Hatırladıkça sevgilerimin kare kökünü bulup onlardan hüzün çıkardığımı fark ettim.
Değer vermesini öğrendim: Değer verdikçe sevgilerin küpünü bulup onları mutlulukla çarpabileceğimi gördüm.
İltifat etmesini öğrendim: İltifat ettikçe insanlarla aramdaki en kısa mesafenin bir tebessümün resmettiği bir çizgi olduğunu gördüm.
Özür dilemeyi öğrendim: Özür diledikçe nefretin ve öfkenin sonsuza bölündüğünü böylece dargınlıkların limit sıfıra giderken yok olduğunu fark ettim.
Aşık oldum, aşkı tattım: Böylece bir üçgenin iç açılarının toplamının 180 dereceyi aşıp bütün yamukları kendi içinde barındırabildiğini gördüm.
Hüzünlendim: Hüznü sevdim, hüznün kalbime dokunmasına izin verdim.
Böylece bütün mutlulukların ve zevklerin sonunda ayrılık çizgisine teğet geçip geri döndüğünü gördüm.
Ve bir gün öleceğim: Kesinlikle öleceğim ve öldüğüm gün anlayacağım ki; yaşadığım hayat, paydası sonsuzluk olan basit bir kesirden ibaretmiş. Kesrin payında ne olursa olsun, ne kadar çok şey biriktirmiş olursam olayım hepsi son işleminde sıfıra eşitleniyor.
Kesrin üzerine yani bu dünyaya sonsuzluk cinsinden bir şey koymam gerekiyor; yoksa elde var sıfır.
Tüm bu işlemlerin sağlamasını yapmak isterseniz, kalbinize bir bakın.
Senai Demirci
Affetmeyi öğrendim: Affetmenin, dostlarımı onla çarpmak olduğunu fark ettim.
Pişman oldum: Pişman olduğumu itiraf ettim; pişman oldukça hatalarımı küçük, anlaşılır ve bağışlanabilir parçalara bölebildiğimi gördüm.
Hatırlamayı öğrendim: Hatırladıkça sevgilerimin kare kökünü bulup onlardan hüzün çıkardığımı fark ettim.
Değer vermesini öğrendim: Değer verdikçe sevgilerin küpünü bulup onları mutlulukla çarpabileceğimi gördüm.
İltifat etmesini öğrendim: İltifat ettikçe insanlarla aramdaki en kısa mesafenin bir tebessümün resmettiği bir çizgi olduğunu gördüm.
Özür dilemeyi öğrendim: Özür diledikçe nefretin ve öfkenin sonsuza bölündüğünü böylece dargınlıkların limit sıfıra giderken yok olduğunu fark ettim.
Aşık oldum, aşkı tattım: Böylece bir üçgenin iç açılarının toplamının 180 dereceyi aşıp bütün yamukları kendi içinde barındırabildiğini gördüm.
Böylece bütün mutlulukların ve zevklerin sonunda ayrılık çizgisine teğet geçip geri döndüğünü gördüm.
Ve bir gün öleceğim: Kesinlikle öleceğim ve öldüğüm gün anlayacağım ki; yaşadığım hayat, paydası sonsuzluk olan basit bir kesirden ibaretmiş. Kesrin payında ne olursa olsun, ne kadar çok şey biriktirmiş olursam olayım hepsi son işleminde sıfıra eşitleniyor.
Kesrin üzerine yani bu dünyaya sonsuzluk cinsinden bir şey koymam gerekiyor; yoksa elde var sıfır.
Tüm bu işlemlerin sağlamasını yapmak isterseniz, kalbinize bir bakın.
Senai Demirci
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re: DuYGuLARıN GeOMeTRiSi
teşekkürler.
Çok güzeldi. Teşekkürler...
Sayet ortada bir ask olacaksa bu sadece O na olmalı gerisi yalan olmalı insan diyebilmeli ben gercek Yar ime kavustum diye gercek sevginin kaynagı O nda dır ve bizler eninde sonunda gercek Yar imize kavuşacağız. Gerçek yarimiz ALLAH(C.C) dır
yüreğine sağlık.
çok güzelll...tşkler...
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
- hakandidinir
- Özel Üye
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
-
- Özel Üye
Allah razı olsun,Senai Demirci yazarda güzel olmazmı,emeğine sağlık gulferi...
Allah razı olsun,Senai Demirci yazarda güzel olmazmı,emeğine sağlık gulferi...
Sizin "O"ndan başka hiçbir Yâriniz ve Yardımcınız yoktur...
Secde/4.Ayet
Secde/4.Ayet
- nahnulillah_99
- Özel Üye
her şeyde matematik var diye boşa demiyorlar..çok hoştu..ALLAH razı olsun ablacım..
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
teşekkürler GÜLFERİ.
Sizlerinde okuyan gözlerine sağlık arkadaşlar..
Hepinizden ayrı ayrı ALLAH razi ve memnun olsun..Yüce yaradana emanetsiniz..
Hepinizden ayrı ayrı ALLAH razi ve memnun olsun..Yüce yaradana emanetsiniz..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Çok güzel ifade edilmiş gerçekten. Teşekkürler Gülferi abla, selametle
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..