Forum ehli,Gazze için duaya duralım

Üyelere Ait Çeşitli Haberlerin Yer Aldığı Forumumuz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Forum ehli,Gazze için duaya duralım

Mesaj gönderen SIRR »

Allah'ın selamı üzerinize olsun İslamiyaşam kardeşlerim;

Gazze'deki ölüm yağmurunu yaklaşık iki gündür izlemekteyiz
Oradaki kardeşlerimizin acıları acımızdır muhakkak
Elimiz ile birşey yapamıyorsak kardeşlerimize Rabbimizden yardım isteyelim
Burdan dualarımızı paylaşalım Aminlerimizi yollayalım inşallah..

Allahım! Efendimiz Muhammed(s.a.v)'e ve bütün âl ve ashabına, kâinatın zerrâtı adedince salât ve selâm et. Âlemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun.

Ey Ehad ve Vâhid ve Samed olan,
Ey Ondan başka hiçbir ilâh bulunmayan,
Ey bir olan ve hiçbir şeriki bulunmayan,
Ey bütün mülk Onun olan ve bütün hamd ona mahsus olan,
Ey hayatı veren ve ölümü veren,
Ey bütün hayır elinde bulunan,
Ey herşeye hakkıyla kadir olan,
Ey bütün mahlûkatın dönüşü Ona olan Allahım!
Bu kelimelerin hakkı için
Filistindeki Kardeşlerimize Yardım eyle, Onları Muhafaza Eyle,
Allahım! Ehadiyetinin sırrı hürmetine Filistine Yardım eyle,
Ey kavmi içinde Nuh'un duasına icabet eden, ey düşmanlarına karşı İbrahim'e yardım eden, ey Yusuf'u tekrar Yakub'a kavuşturan, ey Eyyüb'den zararı kaldıran, ey Zekeriya'nın duasına cevap veren, ey Yunus ibni Mettâ'nın tevbesini kabul eden Allahım! Bu müstecap duaların sahiplerinin hürmetine Filistindeki Müslüman Kardeşlerimizi, İsrail şeytanlarının şerlerinden muhafaza etmeni,Senden istiyoruz ve Yalvarıyoruz. Allah’ım, Kur’ân hakkı için, Yâ Rab! Habib-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hürmetine ve İsm-i Âzam hakkına,duâlarımızı kabul buyur.Âmin, âmin, âmin.

Allahım! "Mü'minin mü'mine bağlılığı, parçaları birbirini tutan binâ gibidir." buyuran zâta ve âl ve ashabına salât ve selâm et.

Amin..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Kullanıcı avatarı
sabiha
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen sabiha »

(SIRR!,Kardeşimin duasını aynen alıyorum.ALLAH razı olsun...(AMİN)

Allahım! Efendimiz Muhammed(s.a.v)'e ve bütün âl ve ashabına, kâinatın zerrâtı adedince salât ve selâm et. Âlemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun.

Ey kavmi içinde Nuh'un duasına icabet eden, ey düşmanlarına karşı İbrahim'e yardım eden, ey Yusuf'u tekrar Yakub'a kavuşturan, ey Eyyüb'den zararı kaldıran, ey Zekeriya'nın duasına cevap veren, ey Yunus ibni Mettâ'nın tevbesini kabul eden Allahım! Bu müstecap duaların sahiplerinin hürmetine Filistindeki Müslüman Kardeşlerimizi, İsrail şeytanlarının şerlerinden muhafaza etmeni,Senden istiyoruz ve Yalvarıyoruz. Allah’ım, Kur’ân hakkı için, Yâ Rab! Habib-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hürmetine ve İsm-i Âzam hakkına,duâlarımızı kabul buyur.Âmin, âmin, âmin.

Allahım! "Mü'minin mü'mine bağlılığı, parçaları birbirini tutan binâ gibidir." buyuran zâta ve âl ve ashabına salât ve selâm et.
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen lazhuseyin »

sabiha yazdı:(SIRR!,Kardeşimin duasını aynen alıyorum.ALLAH razı olsun...(AMİN)

AMİN
Kullanıcı avatarı
siyahzambak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen siyahzambak »

AMİN AMİN RABBIM DUALARIMIZI HABIBI HURMETINE KABUL ETSIN.BUGUN ONLARIN BASINA GELENLER YARIN BIZIMDE BASIMIZA GELEBILIR.HER MUSLUMAN BI KOVA SU DOKSE ISRAILI SEL ALIR...............RABBIM BUTUN MUSLUMANLARIN YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Cenâb-ı Hakk El-Gahhâr ismi celîli ile bu zulmü yapanları,ortak olanları,destekleyenleri kahr eylesin.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen gulferi »

Böyle bir soykırımı sadece kınamak ve dua etmek ve sabretmekten başka çaremiz yok ne acı.
Rabbim dünyada eziyet gören bütün müslüman din kardeşlerimizi zalimlerin zulmünden kurtarsın inşaallah...amin..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
melek65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen melek65 »

tüm dualara içtenlikle amin diyorum...ALLAH israili kahretsin....
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Tüm edilen dualara AMİN AMİN AMİN. Allah herşeyi en iyi bilen ve görendir. Hiç şüphesiz bunda da bir hikmeti vardır. Rabbim kendi yardım etsin, tüm inananları zalimlerin elinden kurtarsın. YÂ GAHHÂR
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen gulferi »

"insan israfı nede kolay sana,eyy insafsız israil! soruyorum üflediğinde sur'u İSRAFİL,dirildiğinde bütün bebekler ve çocuklar ellerinde taşlarla ,kime sığınacaksın? fakat zulmunun bedelini cehennemin dibinde vadedilmiş ateşte bulacaksın!"
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...

“Üyelerden Duyurular” sayfasına dön