Selamünaleyküm
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Selamünaleyküm
Arkadaşla ben yeni üyeyim site hakkında fazla bilgim yok yardımcı olurmusunuz
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: Selamünaleyküm
a.s
hoşgeldin zeliha37 kardeşim allah mubarek eylesin inş kısa ve öz yardımcı olayım eger takıldıgın anlamdıgın bişey varsa veya olursa forum yöneticilerine veya sorumlularından bilgi ala bilirsin inş onlar daha güzel yradımcı olurlar sana ama ilk bölümde forum kuralları ve başka başka güzel konular anlayıpta yorum yapacagın güzel konular var onlara gir inş ordan hem oku hem konu aç hemde paylaşım sun destek ol inş anlatabilmişim ve yardımcı olabilmişimdir inş siz degerli insana hakkını helal et allah razı olsun a.e.ol bakimuhabbetlen k.i.b
hoşgeldin zeliha37 kardeşim allah mubarek eylesin inş kısa ve öz yardımcı olayım eger takıldıgın anlamdıgın bişey varsa veya olursa forum yöneticilerine veya sorumlularından bilgi ala bilirsin inş onlar daha güzel yradımcı olurlar sana ama ilk bölümde forum kuralları ve başka başka güzel konular anlayıpta yorum yapacagın güzel konular var onlara gir inş ordan hem oku hem konu aç hemde paylaşım sun destek ol inş anlatabilmişim ve yardımcı olabilmişimdir inş siz degerli insana hakkını helal et allah razı olsun a.e.ol bakimuhabbetlen k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: Selamünaleyküm
ecmagin kardeşim
-
- Özel Üye
Re:
aleykum selam arkadaşım hoşgeldin bu aileye
inş uyeliğin hayırlara vesile olur A.E.O
inş uyeliğin hayırlara vesile olur A.E.O
- chrisanthem
- Yeni Üye
Re:
aleyküm selam kardeşim,hoşgeldin aramıza
Batılı yıkmak için kuşandığın kılıcın,Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım...