bu bir psikolojik test ...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
bu bir psikolojik test ...
Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor?
Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM DOĞRU CEVAP EN YAKIN ZAMANDA VERİLECEK,YORUMLARINIZA GÖRE...
Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM DOĞRU CEVAP EN YAKIN ZAMANDA VERİLECEK,YORUMLARINIZA GÖRE...
Re: bu bir psikolojik test ...
bence hoşlandığı adam kız kardeşini seviyo olabilir.
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
O rüyalarındaki adam kız kardeşinin eşi olabilir. Kız kardeşini uzun zamandır görmüyordur. Belki eşinide hiç görmemiştir. Genç adamla karşılaşınca ona aşık olur. daha sonra aşık olduğu kişinin kız kardeşinin eşi olduğunu ögrenince, hayallerindeki adamı kaybedicegine, uzun zamandır görmediği kız kardeşini kaybetmeyi tercih etmiştir.
roman gibi oldu.
roman gibi oldu.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
-
- İletişim:
Re:
Evet irena kardeşim açıkla artık. Katil ruhlu olmak istemem ama. benim cevap dogru olabilir diye düşünordum
Allah iyiliğini versin İrena işteee diye bir yazı görünce saf saf okumaya devam ettim ki ne göreyimm KATİL RUHLU kişi benmişim:(
Biraz stresli bir anımda yakaladın beni ama iyi oldu gülmekten bir hl oldum burda. Ben güldüm burda Sende gül iki cihanda
Korkutucamm hepniziii iyice yaklaşın monitöre
pıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)
Ay hala gülüyorumm.. Demek sitenin katiliyim hım iyiii ...Korkun benden bundan sonra:)
Biraz stresli bir anımda yakaladın beni ama iyi oldu gülmekten bir hl oldum burda. Ben güldüm burda Sende gül iki cihanda
Korkutucamm hepniziii iyice yaklaşın monitöre
pıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)
Ay hala gülüyorumm.. Demek sitenin katiliyim hım iyiii ...Korkun benden bundan sonra:)
-
- İletişim:
Re:
tebrikler abu hayat. senin katil ruhlu olcağını hiç aklıma getirmezdim. öğrencilerin duymasın bide velileri
şaka bi yana abu hayat katil ruhlu degildir. ben şahitim
şaka bi yana abu hayat katil ruhlu degildir. ben şahitim
- hakandidinir
- Özel Üye