bu bir psikolojik test ...

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

irena
Özel Üye
Özel Üye

bu bir psikolojik test ...

Mesaj gönderen irena »

Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor?

Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?

Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi!

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM DOĞRU CEVAP EN YAKIN ZAMANDA VERİLECEK,YORUMLARINIZA GÖRE...
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen TuAnA »

rüyasında gördüğü genç söylüyodur ya da rüyasında kız kardeşini öldürdüğünü görüyodur diğer rüyası gerçekleşti diye bunu da kendisi gerçekleştiriyodur bildim mi ay bi de ben biliyomuş tövbe tövbe
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
pakize
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: bu bir psikolojik test ...

Mesaj gönderen pakize »

bence hoşlandığı adam kız kardeşini seviyo olabilir.
Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Med_Cezir »

O rüyalarındaki adam kız kardeşinin eşi olabilir. Kız kardeşini uzun zamandır görmüyordur. Belki eşinide hiç görmemiştir. Genç adamla karşılaşınca ona aşık olur. daha sonra aşık olduğu kişinin kız kardeşinin eşi olduğunu ögrenince, hayallerindeki adamı kaybedicegine, uzun zamandır görmediği kız kardeşini kaybetmeyi tercih etmiştir.

:) roman gibi oldu. :)
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
gulyaprak

Mesaj gönderen gulyaprak »

kac kez okudum ama bişey anlayamadım kusurabakmayın durup dururken neden kız kardeşini öldürüyor onuda anlamadım :oops: ama cevabı merak ettim kacınılmaz bir gercek.
irena
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen irena »

sizde de hiç katil ruhu yok :D

maşallah maşallah ama biraz daha düşünün yorum istiyorum... :)
Kullanıcı avatarı
salih
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen salih »

tabi katil ruhu olmaz kardeşim bence ruyasında gördüğü adamın yanında kız kardeşini görmüş olabilir fazla merak icinde bırakma bizleri acıkla cevabı ya hadi ama
Med_Cezir
İletişim:

Re:

Evet irena kardeşim açıkla artık. Katil ruhlu olmak istemem ama. benim cevap dogru olabilir diye düşünordum :)
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Mesaj gönderen abu_hayat »

Yok arkadaşlar o kadarda değil kardeşine aşık olsa yada adam kardeşine aşık olsa bişey elde edemez ki neden öldürsün onu sevmeyen bi adam için... :?
Adamın annesinin cenazesine geldiyse kardeşininde cenazesine gelir umuduyla mı öldürmüş :lol: :twisted:
irena
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen irena »

işte sitemizin katil ruhlu üyesi :o abu_hayat :o tebrik etsem mi ki?? :D

doğru cevabı bulduk arkadaşlar...Adamın annesinin cenazesine geldiyse kardeşininde cenazesine gelir umuduyla mı öldürmüş evet o umutla öldürmüş...
Kullanıcı avatarı
abu_hayat
İçerik Sorumlusu
İçerik Sorumlusu

Mesaj gönderen abu_hayat »

:D :D :D Allah iyiliğini versin İrena işteee diye bir yazı görünce saf saf okumaya devam ettim ki ne göreyimm KATİL RUHLU kişi benmişim:(
Biraz stresli bir anımda yakaladın beni ama iyi oldu gülmekten bir hl oldum burda. Ben güldüm burda Sende gül iki cihanda :)

Korkutucamm hepniziii iyice yaklaşın monitöre

pıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

Ay hala gülüyorumm.. Demek sitenin katiliyim hım iyiii ...Korkun benden bundan sonra:)
Med_Cezir
İletişim:

Re:

tebrikler abu hayat. senin katil ruhlu olcağını hiç aklıma getirmezdim. öğrencilerin duymasın :) bide velileri :)
şaka bi yana abu hayat katil ruhlu degildir. ben şahitim :)
irena
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen irena »

:) İNŞALLAH HER İKİ CİHANDA GÜLMEYİ NASİP EDER RABBİM HEPİMİZE...DUAN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN...
Kullanıcı avatarı
nalan
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen nalan »

sevdiği adamı sevmiştir :twisted:
:evil:
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen hakandidinir »

CANIM KARDEŞLERİM ALLAH ÖMRÜNÜZE BEREKET VERSİN BENİ GÜLDÜRDÜNÜZ RABBİMDE SİZLERİ GÜLDÜRSÜN BU TESTİ AMERİKALILAR BULMUŞ ÖYLEMİ HEMEN İNANDIM ÇÜNKİ ADAMLARIN YARISI PARALI ASKER BİR KISMI SERİ KATİL GERİ KALANLARDA BİR AVUÇ KURBAN RABBİM SONUMUZU HAYIR EYLESİN
Kullanıcı avatarı
banu44
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

Mesaj gönderen banu44 »

kızkardeşle adam anneye oyun oynamıştır zenginse plan hazırlayıp öldürmüşlerdir .tam beraber olacaklarken kız ilişkiyi öğrenmiştir adam aslında kıza da oyun oynamıştır oyun içinde oyun yani :P
Kullanıcı avatarı
okuyucu
Yeni Üye
Yeni Üye

Re:

Mesaj gönderen okuyucu »

bence sevgılısıyle beraber katilin kız kardesı olduguna karar vermıslerdır ve boylece kız kardesını oldurmuştur. bıldımmı acaba neyse arkadaslar bu amerıkalılardan herşey beklenır belkıde zevk icin öldurmustur :(

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön