BOB NEREDE ??????
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- hakandidinir
- Özel Üye
BOB NEREDE ??????
George Bush bir ilkokulu ziyaret eder. Cocuklara:
- Sorusu olan var mi? der. ve kücük Bob sözü alir.
- Benim üc sorum olucak:
1- Secimlerde daha az oy almaniza ragmen nasil olduda Baskan oldunuz?
2- Hiroshima'ya atilan atom bombasi sizce dünyanin en büyük terör faaliyeti degilmidir?
3- Hicbir neden yokken neden Irak'a saldirmak istiyorsunuz?
Aniden zil calar ve cocuklar tenefüsse cikarlar. Cocuklar geri döndügünde bu sefer sözü kücük
Tom alir. Benim bes sorum olacak:
2- Hiroshima'ya atilan atom bombasi sizce dünyanin en büyük terör faaliyeti degilmidir?
4- Bugün neden zil 30 dakika erken caldi?
5- Bob nerede?
- Sorusu olan var mi? der. ve kücük Bob sözü alir.
- Benim üc sorum olucak:
Aniden zil calar ve cocuklar tenefüsse cikarlar. Cocuklar geri döndügünde bu sefer sözü kücük
Tom alir. Benim bes sorum olacak:
4- Bugün neden zil 30 dakika erken caldi?
5- Bob nerede?
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: BOB NEREDE ??????
güzel bişey bi paylaşım sagol allah razı olsun allaha emanet ol k.i.b
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM
hep komikti hemde düsündürüsüdü paylasımın için Allah razı olsun ama çocuk dogruları söylemis afferim çocuga
Sağol Hakan Abi güzeldi...İkincisine ne oldu ben onu merak ediyorum....
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
- hakandidinir
- Özel Üye
allah razı olsun kardeşim rahmana emanet olunuzlazhuseyin yazdı:güzel bişey bi paylaşım sagol allah razı olsun allaha emanet ol k.i.b
- hakandidinir
- Özel Üye
allah razı olsun kardeşimegelii91 yazdı: ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL BİR PAYLAŞIM
- hakandidinir
- Özel Üye
eyvallah kardeşim rabbim ömrünüze bereket versinumutlu yazdı:hep komikti hemde düsündürüsüdü paylasımın için Allah razı olsun ama çocuk dogruları söylemis afferim çocuga
- hakandidinir
- Özel Üye
bende merak ediyorum kardeşimKafKef yazdı:Sağol Hakan Abi güzeldi...İkincisine ne oldu ben onu merak ediyorum....
gülüyoruz ama acaba ağlanacak halimize mi atalarımız doğru demiş doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovarlar ve sanırım zaman bana dokunmayan yılan bin yaşasın zamanı... ne yazık
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
- hakandidinir
- Özel Üye
gülmek ve ağlamak ince çizgilerdir bazı zamanlarda topların tüfeklerin yapamadığını bir nükte giderir bazen de sonzuz çığlıkların nefesini keser küçücük bir bomba evet ağlamak gerekir kimi zaman kimi zaman da inadına gülmek gerekir fakat her iki durumdada unutmamaktır istikameti aslolankristal yazdı: gülüyoruz ama acaba ağlanacak halimize mi atalarımız doğru demiş doğru söz söyleyeni dokuz köyden kovarlar ve sanırım zaman bana dokunmayan yılan bin yaşasın zamanı... ne yazık
lakin insan oğluna yanlız ve yalnız istikamet gerekir gülerkende ağlarkende.
hayırlı geceler dilerim rahmana emanet olunuz
ağlamak ya da inadına gülmek... çaresizliğe karşı derman bulmak iki çizgi arasında... istikamet bulmak ve ne yaptığının farkında olmak evet en önemlisi bu gerçekten de size de hayırlı geceler hakan abi... selam ve dua ile inşallah!
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
- hakandidinir
- Özel Üye
allah razı olsun kardeşim geceleriniz aydınlık ve bereketli olsun rahmana emanet olunuzkristal yazdı:ağlamak ya da inadına gülmek... çaresizliğe karşı derman bulmak iki çizgi arasında... istikamet bulmak ve ne yaptığının farkında olmak evet en önemlisi bu gerçekten de size de hayırlı geceler hakan abi... selam ve dua ile inşallah!