merhaba arkadaşlar...
Ait olabilme duygusunun yoksunluğundanmıdır bilmem biraz hüzünlüyüm... Kendinizi hiç birşeyleri yanlış yapıyormuş ya da eksik bırakyormuşsunuz gibi hissettiğiniz oldu mu? Ben neredeyse kendimi bildim bileli böyleyim. Sürekli bir yerlerden başlamaya karar veriyorum ve başlıyorum da ... Kendimi aynı anda bir çok şey yapabilecek kadar güçlü gördüğüm anlaramı denk geliyor ne içimde ki o büyük hevesle enerjimin sonuna kadar tüm sınırlarımı alt üst ederek girişiyorum yola. Ya rayı doğru tutturamıyorum ya da çok geçmeden raydan çıkıyorum.
Ve en acısı da yerinizde saydığınızı gördükçe kendinizi dipsiz bir kuyuda gibi hissetmeniz oluyor. Çünkü bu kasvet havası sizin yapabileceğinize dair tüm umutlarınızı götürüyor...
Sürekli başa dönmek
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re: Sürekli başa dönmek
kardeşim hayırdır ne bu hüzün???
UNUTMA Kİ: GAM YOK;ALLAH VAR!!
UNUTMA Kİ: GAM YOK;ALLAH VAR!!
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Re:
temmuz kardeşim benim bi yansımam olarak gördüm seni aynı dertten muzderibiz dediğin gibi bi an kendime o kadar güveniyorum kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki herşeye el atıyorum ama çok çekmiyo hepsi yarıda kalıyo hevesim kaçıyo kendimize olan güvende bi problem var sanırım yalnız kalmayı bilmeliyiz çoğu kez düştüğümüzde kendimiz kalkmayı başkasının yardımı olmadan sadece kendimiz olmayı becerebilmeliyiz ondan sonra sorun kalmıycaktır emin ol...
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
BAKIN BENDEN SİZE TAVSİYE BAK BİŞEYİNİZ KALMAZ EVEL ALLAH
BAKIN KURAN RUHUN GIDASI ZİKİR KALBİN İLACI SEVGİ İSE GÖNLÜN FERMANI VED KAZANCI BUNLARI YAPIN ALLAH İÇİN BİRBİRİNİ Zİ SEVİN KIRMAYIN ANLAYIŞLIMOLUN KURAN OKUYUN ZİKİR EDİN İSLAMI BİLGİLER OKUYUN EEEEEEEEEE DAHA NE KADIKİ ONDAN SONR AİLMİNİZLEN BİLDİKLERİNİZLEN AMEL EDİN İNŞ HADİ ALLAH MUBAREK VEDE HOŞ NUT EYLESİN İNŞ AMİN
BAKIN KURAN RUHUN GIDASI ZİKİR KALBİN İLACI SEVGİ İSE GÖNLÜN FERMANI VED KAZANCI BUNLARI YAPIN ALLAH İÇİN BİRBİRİNİ Zİ SEVİN KIRMAYIN ANLAYIŞLIMOLUN KURAN OKUYUN ZİKİR EDİN İSLAMI BİLGİLER OKUYUN EEEEEEEEEE DAHA NE KADIKİ ONDAN SONR AİLMİNİZLEN BİLDİKLERİNİZLEN AMEL EDİN İNŞ HADİ ALLAH MUBAREK VEDE HOŞ NUT EYLESİN İNŞ AMİN