islami yaşam üyerinden hikaye KOLAY GELSİN
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
islami yaşam üyerinden hikaye KOLAY GELSİN
Evettt konu basit.
Hikaye yazacağız şöyle gizemli olsun baştan diyeyim... ama islami devam edip islami btsin....
Start ...!!
Gecenin karanlığı düşmüştü boş sokaklara merdivenden çıkan gencin sesinden başka ses yoktu Anne Anne diye bağırıyordu!
Devamı sizden...
Hikaye yazacağız şöyle gizemli olsun baştan diyeyim... ama islami devam edip islami btsin....
Start ...!!
Gecenin karanlığı düşmüştü boş sokaklara merdivenden çıkan gencin sesinden başka ses yoktu Anne Anne diye bağırıyordu!
Devamı sizden...
Re: islami yaşam üyerinden hikaye KOLAY GELSİN
Ben başlardım da ben daha çok korku romanı yazıyorum.Öyle pek ruh sağlığınız normal kalamayabilir.Zaten başlangıç da müsait.
Ruh sağlığınız için ben bu oyundan uzak duruyorum.
Size kolay gelsin.
Selametle...
Ruh sağlığınız için ben bu oyundan uzak duruyorum.
Size kolay gelsin.
Selametle...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Gecenin karanlığı düşmüştü boş sokaklara merdivenden çıkan gencin sesinden başka ses yoktu Anne Anne diye bağırıyordu!Cevap veren yok!!
Bir anda bir çığlık...Ve ardından tekrar karanlık ışığın sesini boğdu.X genci çığlığın geldiği yöne doğru koşar adımlarla ilerledi, ilerledi."Anne, annee!!"Hala ses soluk yok!
Sonunda fermansız kalan ayakları X'i taşımaktan vazgeçti.Öylece yere uzanıverdi,X.
Gözlerine parlak bir ışık vurunca kamaşan gözlerini hafifçe araladı,X. (ve annesi karşısındaydı deeeermişim )
Şimdi bişeyleri daha rahat görebiliyordu.Yıkık dökük bir yere götürmüştü,onu, anlam veremediği o çığlık.Daha tiz bir ses onu yanına çağırdı."Gel buraya, X."Önce gitmemek istese de sonra sonra merakı onu gitmek zorunda bıraktı.Gitti.
Devamı sonra şimdi içim ürperdi.
Bir anda bir çığlık...Ve ardından tekrar karanlık ışığın sesini boğdu.X genci çığlığın geldiği yöne doğru koşar adımlarla ilerledi, ilerledi."Anne, annee!!"Hala ses soluk yok!
Sonunda fermansız kalan ayakları X'i taşımaktan vazgeçti.Öylece yere uzanıverdi,X.
Gözlerine parlak bir ışık vurunca kamaşan gözlerini hafifçe araladı,X. (ve annesi karşısındaydı deeeermişim )
Şimdi bişeyleri daha rahat görebiliyordu.Yıkık dökük bir yere götürmüştü,onu, anlam veremediği o çığlık.Daha tiz bir ses onu yanına çağırdı."Gel buraya, X."Önce gitmemek istese de sonra sonra merakı onu gitmek zorunda bıraktı.Gitti.
X'e bir isim versek mi??? Böyle çok zor oluyo.
muhittin olsun mu x'in adı ne dersinizzz bence gayet guzeel
HER HAYIRDA BİR ŞER;HER ŞERDE DE BİR HAYIR VARDIR!!!
KafKef yazdı:Gecenin karanlığı düşmüştü boş sokaklara merdivenden çıkan gencin sesinden başka ses yoktu Anne Anne diye bağırıyordu!Cevap veren yok!!
Bir anda bir çığlık...Ve ardından tekrar karanlık ışığın sesini boğdu.MUHİTTİN çığlığın geldiği yöne doğru koşar adımlarla ilerledi, ilerledi."Anne, annee!!"Hala ses soluk yok!
Sonunda fermansız kalan ayakları MUHİTTİNİ taşımaktan vazgeçti.Öylece yere uzanıverdi,MUHİTTİN.
Gözlerine parlak bir ışık vurunca kamaşan gözlerini hafifçe araladı,MUHİTTİN. (ve annesi karşısındaydı deeeermişim )
Şimdi bişeyleri daha rahat görebiliyordu.Yıkık dökük bir yere götürmüştü,onu, anlam veremediği o çığlık.Daha tiz bir ses onu yanına çağırdı."Gel buraya, MUHİTTİN."Önce gitmemek istese de sonra sonra merakı onu gitmek zorunda bıraktı.Gitti.
nasıl arkadaslar guzel oldu muu
Çok güzel olmuş da daha kısa bi isim mi olsaydı diyorum...
Neyse Muhittin'in hikayesine öğlene doğru devam ederim. Tabi ramazan hazırlıklarından vakit bulabilirsem.
Neyse Muhittin'in hikayesine öğlene doğru devam ederim. Tabi ramazan hazırlıklarından vakit bulabilirsem.
(Muhittinde de bendeki gibi merak var canım )
Annesinin eşarbını boynuna şal şeklinde takmış,iri yarı,pis sakallı bir adamdı,Muhittin'i çağıran.
Sabah sabah aklıma gelmiyo ama burayı da hikayeye ekliyorum.Devamı tamamen uyanınca...
Annesinin eşarbını boynuna şal şeklinde takmış,iri yarı,pis sakallı bir adamdı,Muhittin'i çağıran.
Sabah sabah aklıma gelmiyo ama burayı da hikayeye ekliyorum.Devamı tamamen uyanınca...
muhittin bu adama dikkatlice baktı. adamın yuz hatlarıı hiçte yabancı gelmemiştii muhittine...biraz daha dikkatli baktı ve sonunda bu yuzun kime ait olduğunu anladı!YILLAR ONCE ANNESİYLE İKİSİNİ TERK EDİP YURTDİŞİNA KAÇAN BABASI...!!!
evetttt nasıl oldu arkadaslarr iyi gidiyormuyuzz acaba...
Ya babası olmasınnn!Annesini kaçıran kötü adam olsun.Bi akrabalık olabilir ama.Babası olmasın.
tamam arkadasım babası olmasın peki kim olsun amcası olabilir mi...?
wayyyy beeeeee nerelere kadar gitmiş hikaye
iyi gidiyomuyuz Hejacım inş begenmişsindir... valla yeşilçam filmlerine taş çıkarıcak bir hikeye oldu
İyi gidiyoz hyry.
Bence adam babasının, amcasının, kayınbiraderinin, ikiz kardeşinin, yeğeninin torunu olsun.Ama tabi anneyle baba arasında da akrabalık olsun.Yani dolayısıyla bu adam Bizim Muhittin'in annesinin teyze oğlunun sınıf arkadaşının ikiz kardeşi olsun.
Bence adam babasının, amcasının, kayınbiraderinin, ikiz kardeşinin, yeğeninin torunu olsun.Ama tabi anneyle baba arasında da akrabalık olsun.Yani dolayısıyla bu adam Bizim Muhittin'in annesinin teyze oğlunun sınıf arkadaşının ikiz kardeşi olsun.
VAYYYYY SUPERSİN ARKADASIM!VALLA HAYAL GÜCÜN MÜKEMMEL CALİŞİYOR!!!ÇOK GUZEL GİDİYORSUN,AYNEN DEDİĞİN GİBİ OLSUN