SELAMUN ALEYKÜM
DOSTLARIM BEN ÇALIŞAN VE TESTTÜRLÜ BİR BAYANIM. BAŞÖRTÜSÜNÜN ALTINA TOPUZ YAPMAK GÜNAH OLDUPU İÇİN YAPMIYORUM AMA SAÇLARIM ÇOK UZUN ALTTAN BAĞLASAM GÖRÜNÜYOR.BİRAZ ÜSTE DOĞRU BAĞLIYORUYM YİNE AZDA OLSA TOPUZ VARMIŞ GİBİ DURUYOR NE YAPMAM LAZIM YARDIM EDİN...(SAÇLARIMI KESTİRMRK İSTEMİYORUM KADININ FITRATI GEREĞİ ) RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...
NOLUR ACİL YARDIM EDİN!!!
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re: NOLUR ACİL YARDIM EDİN!!!
Topuz yapmanın günah olduğunu bilmiyordum.Ben de tesettürlüyüm ve aynı zamanda lise öğrencisiyim.Okulda saçımı açmak zorundayım ve dolayısıyla en azından bağlayabilmek için saçlarım uzun.Acaba kaynak nedir?Kaynağı da paylaşırsanız biz de öğrenmiş oluruz.Lütfen cevapsız bırakmayın.Aklımda bir soru olarak kalmasın.
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Değerli Kardeşimiz;
Saçı toplayarak başın tepesinde deve hörgücü gibi yükselterek topuz yapmak caiz değildir. Ancak ense kısmında topuz şeklinde bağlamak caizdir.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
umarım cvab bulmuşsunuzdur kardeşim.anlamadığınız biyer varsa tekrar sorabilirsiniz..
Saçı toplayarak başın tepesinde deve hörgücü gibi yükselterek topuz yapmak caiz değildir. Ancak ense kısmında topuz şeklinde bağlamak caizdir.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
umarım cvab bulmuşsunuzdur kardeşim.anlamadığınız biyer varsa tekrar sorabilirsiniz..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
VESSELAM KARDEŞİM SAÇLARIM ÇOK UZUN DİYORSUN AMA BİRAZ KESTİREN Bİ SAKINCA OLMAZ HERALDE.OZAMAN TOPLAMASI DAH KOLAY OLUR.ENSENE DAHA YAKIN TOPLARSAN OZAMAN TOPUZ GİBİ OLMUCAKTIR EMİNİM..SENİN İÇİN DAHA RAHAT OLUR.BU BENİM FİKRİM AMA YİNEDE SENİN BİLECEĞİN ŞEY TABİKİ.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...