insan ariyorum?
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- OMERUL_FARUK
- Yeni Üye
insan ariyorum?
Selamun aleykum va rahmetullahi va bereketuhu ben ELMAN_CELIL Azerbaycanin baskenti bakuden yaziyorum .cok guzel site emegi gecen butun din kardeslerimizden ALLAH razi olsun.dunyada hersey var araba var villa var ama insan yok .calisalim kendimizi ahirete hazirliyalim bir saniyede olsun unutmayalim cunku unutursak helak oluruz .Assalamu aleykum va rahmetullahi va bereketuhu
-
- Özel Üye
Re:
Aleyküm selam.Hoş geldin.Ben de pek eski sayılmam ama yine de ev sahibi gibi davranmakhoşuma gitti
Bu arada Türkiye'den olmayan bi tek bu kardeşimiz mi var?
Bu arada Türkiye'den olmayan bi tek bu kardeşimiz mi var?
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Re:
Aleyküm Selam. Sizde hoşgeldiniz. Gerçekten çok güzel bir site burada emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Elhamdülillah!!! Sizlerle birlikteyim. Allah ahirette de sizlerle birlikte Havz-ı Kevser başında buluşmayı nasib eder inşaallah. Selam ve dua ile
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
İnci kardeşim ne güzel dua etmişsin öyle. İnşallah duan kabul olur ...
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
ömerul faruk hoş geldin kardeş . şikayetinde haklısın belki ama. sen insan görmermişsin ne insanlar gördüm ben ne kıymetli şahsiyetler insan var yani adam gibi adamlar var ben çok biliyorum. daha dur mehdi var hz. mehdi bu zamanın lideri az kaldı bu zulme duuuuuuuuurrr diyecek yiğit çıkmak üzere müslümanlar çok susadı biliyorum ama az kaldı sabır biraz daha sabır hz. mehdi yaşıyor çıkmasına ramak kaldı. hadis kaynakları müslümanların hiç ummadığı bir kişinin olduğunu gösteriyor allaha emanet