Ben Geldim Arkadaşlar
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Ben Geldim Arkadaşlar
Selamun Aleykum ;
Nasılsınız arkadaşlar ....
Biliyorsunuz yaklaşık 1 ay önce askeri görevimi yapmak üzere. Keşan daki bir askeri birliğe katılmıştım. Geçtiğimiz cuma günü yemin törenimiz oldu ve acemilik dönemimiz bitti. İki gün dağıtım izni aldım bende.
Usta birliklerimizde belli oldu. Benim gidiceğim yer. Keşan ordu evi ...
Hepinizi çok özledim. Sitemizde maşallah ben yokken dahada gelişmiş.
Şuan ortam pek müsait olmadığından çok fazla yazamıyorum....
Saygılarımla
Çetin Güneri
Nasılsınız arkadaşlar ....
Biliyorsunuz yaklaşık 1 ay önce askeri görevimi yapmak üzere. Keşan daki bir askeri birliğe katılmıştım. Geçtiğimiz cuma günü yemin törenimiz oldu ve acemilik dönemimiz bitti. İki gün dağıtım izni aldım bende.
Usta birliklerimizde belli oldu. Benim gidiceğim yer. Keşan ordu evi ...
Hepinizi çok özledim. Sitemizde maşallah ben yokken dahada gelişmiş.
Şuan ortam pek müsait olmadığından çok fazla yazamıyorum....
Saygılarımla
Çetin Güneri
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Re:
Bende bir Keşanlı olarak sizlere sıcak insanlar denk gelmemiş diyorum...
Rabbim hayırlı teskereler versin.Keşan güzeldir!
Rabbim hayırlı teskereler versin.Keşan güzeldir!
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
-
- İletişim:
Re:
Arkadaşlar ne kadar çok Keşanlı varmış
Neden bunu ben bu kadar geç öğrendim.
Ben istanbulda yaşadığımdan ilk hafta çok soguk geldi. sonra alıştım çok şükür.
Şimdiki Yerimi Bilirsiniz Keşan ın tam merkezde Subay ordu evi var. Orada olucam Belki kışlaya göre daha sıcak olur.
İnsanlarına gelince. Çarşıya pek çıkmadığımdan daha tanıma fırsatım olamadı
Neden bunu ben bu kadar geç öğrendim.
Ben istanbulda yaşadığımdan ilk hafta çok soguk geldi. sonra alıştım çok şükür.
Şimdiki Yerimi Bilirsiniz Keşan ın tam merkezde Subay ordu evi var. Orada olucam Belki kışlaya göre daha sıcak olur.
İnsanlarına gelince. Çarşıya pek çıkmadığımdan daha tanıma fırsatım olamadı
oooooooooooooo SIRR kardeşim..şaşıttınız beni???bu sitede bi keşanlıyla karşılaşacağımı ummamıştım...KEŞAN nın güzelliğine bişey demiyorum ki ben..kimbilir belki ben sıcak insanlarla karşılaşmamışımdır..gerçi keşanda 1 sene tezgahtarlık yaptım.yani insanlarla iç içeydim hep...kimbilir belki alışamadığım için öyle düşünüyorumdur...hem her yerde her türlü insanlarla karşılaşmak mümkün olsa gerek...daha önce de ENEZ deydik...ama keşan gibi değildi benim için ...kimbilir...belki bundan sonra alışırım...gerçi 7 sene oldu ...beni yanlış anlamayın SIRR kardeşim???bu sadece benim düşüncem...selam ve dua ile......
mademki ayrılığa hüküm giymiş bu yürek artık ölmek için yaşamak gerek...
Re:
ALEYKÜM SELAM ÇETİN HOŞGELDİN BENDE SENİ BEKLİYODUM.DAYIMIN OĞLUYLA ASKERLİK DÖNEMLERİNİZ AYNI ONUN DÜN YEMİN TÖRENİ VARDI VE BİZE GELDİ SENİNDE OLUCAĞINI TAHMİN ETMİŞTİM.SAĞ SALİM İNŞALLAH BİTİRİR GELİRSİN.ÖZLEDİK SENİ SENSİZ OLMUYO SİTEMİZİN BAŞ ELEMANI OLARAKTAN SENİ GÖRMEK İSTİYORUZ EN YAKIN ZMANADA İNŞALLAH.SELAMETLE...
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
uzun zaman sonra bugün oturupta siteye girmek nasip oldu banada,çetinim gittiğinden beri girememişitm bende siteye.biten kısmı hayırlı olsun geçmiş olsun,geriye kalan günlerdede Allah yardımcın olsun.sevgilerimle..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
- kamilbaydu
- Özel Üye
- İletişim:
Re:
ÇETİN ZATEN HEP BURDAYDI
ŞAHSEN BENDEN DAHA COK GİRİYOR ASKERDE OLAMASINA RAGMEN
AMA YEMIN TÖRENI VAKTI GELMİŞDE GEÇMİŞ HABERİMİZ YOK OKUMASAK SÖYLEMICEKTE BURDAN KEDİSİNE SİTEMLERİMİ BİLDİYORUM TEZKEREYİ ALINCA YAZMA ALMADAN YAZKI ONCEDEN BİLELİM KARDESIM
EN BÜYÜK ASKER ÇETİN ASKER
ŞAHSEN BENDEN DAHA COK GİRİYOR ASKERDE OLAMASINA RAGMEN
AMA YEMIN TÖRENI VAKTI GELMİŞDE GEÇMİŞ HABERİMİZ YOK OKUMASAK SÖYLEMICEKTE BURDAN KEDİSİNE SİTEMLERİMİ BİLDİYORUM TEZKEREYİ ALINCA YAZMA ALMADAN YAZKI ONCEDEN BİLELİM KARDESIM
EN BÜYÜK ASKER ÇETİN ASKER
Bedenim , senden uzak olsada ALLAHIM Ruhum , Sana olan vuslatı fısıldar.........
Re:
selam arkadaşlar ben ebubekir siteye yeni üye oldumALLAH c.c muhabbetinizi arttırsın çetin kardeşime hayırlı teskereler diliyorum. ayrıca şu anda hain pkklı terörislerle çatışmakta olan mehmetçik gardaşlarıma ALLAH tealadan yardımcıları olmasını diliyorum. şehitlerimizede cenabı ALLAHTAN rahmet diliyorum. saygılarımla.........
hos geldın bırader
Aley kumselam gurban hos geldın dıyor ve bu aksam 2 rekat sukur namazı kılmanı rıca edıyorum cunku daha once belırtmıstım ya su kısta kıyamette memleketım SIVAS a da dusebılırdın ha belırtmeden gecersem ayıp olur sogugu adam gıbı soguk adamıda adam gıbı adamdır neyse ALLAH sana ve dıger kardeslerımıze hayırlısını nasıp etsın ınsallah
-
- İletişim:
Re: hos geldın bırader
Arkadaşlar geleli çok oldu. Usta birliğime geldim bile. Üzerindende 45 Gün civarı geçti.
Konu eski anlıycağınız
Şafak 82
Konu eski anlıycağınız
Şafak 82