KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Dualar Bölümümüz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
herseycokguzel
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Mesaj gönderen herseycokguzel »

Selamun Aleykum arkadaslar, Kurban bayraminiz mübarek olsun, sonsuz mutluluklara vesile olsun insallah.

Sizleri cook seviyorum..

2 / BAKARA - 186

Ve izâ seeleke ıbâdî annî fe innî karîb(karîbun) ucîbu da’veted dâi izâ deâni, fel yestecîbû lî vel yu’minû bî leallehum yerşudûn(yerşudûne).
Ve kullarım sana, Benden sorduğu zaman, muhakkak ki Ben, (onlara) yakınım. Bana dua edilince, dua edenin duasına (davetine) icabet ederim. O halde onlar da Bana (Benim davetime) icabet etsinler ve Bana âmenû olsunlar (Bana ulaşmayı dilesinler). Umulur ki böylece onlar irşada ulaşırlar (irşad olurlar).

âmenû : Allah´a (cc) ulaşmayı dileyen kimse
Kuran hakikatleri ayetler esliginde anlatilmis guzel bir site mutlaka incelemenizi tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
beria
Özel Üye
Özel Üye

Re: KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Mesaj gönderen beria »

amin...
cümlemizin kurban bayramı hayırlara vesile olsun... anlamını ihtiva eden nice bayramlara....
Kullanıcı avatarı
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen Berzah »

Allah razı olsun..hayırlı bayramlar herkese..sevdiklerimizle beraber nice bayramlara inşallah..
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Kullanıcı avatarı
eLvEdA
Yeni Üye
Yeni Üye
İletişim:

Re:

Mesaj gönderen eLvEdA »

Bayramlar, darginliklarin unutuldugu, insanlarin baristigi, kardesçe kucaklastigi günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duygularin, inançlarin, örf ve adetlerin uygulandigi bir toplumda millet olma suurunun sekillendigi, kuvvetlendigi günlerdir.Bir Kurban Bayrami daha geldi. Bu bayramin öncelikle milletimize, Islam alemine ve de insanliga hayirlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyoruz.
Kurban ile ilgili Kuran-i Kerim'de: “Onlarin (kurbanlarin) ne etleri ne de kanlari Allah’a ulasir; fakat O’na sadece sizin takvaniz ulasir” (Hac: 37)

Bu nedenle bu ibadeti yerine getirirken Kuran ve Sünnet ilkelerine uygun davranarak esasen nefislerindeki hirs ve ihtiraslari kurban ettiklerine dair yüksek bir bilince sahip olmalari gerekir.

Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmesine vesile olan Kurban Bayraminiz mübarek olsun. Allah teala dualarinizi ve kesmis oldugunuz Kurbanlari kabul eylesin.
SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen SIRR »

İslami yaşam ailesi bayramınız mübarek olsun.... Rabbim hayırlarla dolu nice bayramlar nasibetsin.
Selamlarınız ve dualarınızı eksik etmeyin..

measselam..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Kullanıcı avatarı
HARUN_2403
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

Mesaj gönderen HARUN_2403 »

BAYRAMDA YÜZLER GÜLSÜN. İYİ BAYRAMLAR.

“Dua Köşesi” sayfasına dön