İLK CÜMLENİZ NE OLURDU KİME İTAF ETMEK İSTERDİNİZ...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- hakandidinir
- Özel Üye
İLK CÜMLENİZ NE OLURDU KİME İTAF ETMEK İSTERDİNİZ...
ŞİMDİ DÜŞÜNÜN KEŞFEDİLDİNİZ GÜZEL BİR RADYODA PROGRAMCISINIZ VE SAAT GELDİ ÇATTI YAYIN BAŞLIYOR İLK CÜMLENİZ NE OLURDU VE SİZİ O ANDA KİMİN DİNLEMESİNİ İSTERDİNİZ
HAYAK GÜCÜNÜZÜ SINAYIP BİZİM İÇİN YAYINA BAŞLAYIN...
HAYAK GÜCÜNÜZÜ SINAYIP BİZİM İÇİN YAYINA BAŞLAYIN...
Re: İLK CÜMLENİZ NE OLURDU KİME İTAF ETMEK İSTERDİNİZ...
MERHABALAR BUGÜNGÜ SABAH SABAH TUANA PROGRAMINA HOŞGELDİNİZ...GÜNAYDINLAR EFENDİMMM.BİZLERLE OLDUĞUNUZU HİSSETTİRDİĞİNİZ MESAJLARINIZLA SİZLERİ BEKLİYORUM YİNE RADYO X YAZIP BOŞLUK BIRAKIP MESAJINIZI 7034E GÖNDERİYOSUNUZ.YAYINIMIZA X SANATÇININ X ŞARKISIYLA BAŞLIYORUZ...
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
- hakandidinir
- Özel Üye
GAYRET TUANACIM GÜZEL BİR GİRİŞ LAKİN SEN DAHA İYİSİNİDE YAPARSIN X LERİ KALDIR BİLİNMEYENLERİ YOK ET VE İYİ BİR GİRİŞ YAP TEKRAR İNŞALLAH
- hakandidinir
- Özel Üye
RABBİMİN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN BİZE AYRILAN VAKTİN HAYIR ÜZRE GEÇMESİ DİLEĞİYLE HOŞ AKŞAMLAR DİLİYORUM HOŞ GELDİNİZ SEFALAR GETİRDİNİZ SİZ RABBİMİN GÜL KOKULULARINA BEYTULLAHTA BEN ADLI ESERİ ARMAĞAN EDİYORUM AKŞAMINIZ AYDINLIK VE BEREKETLİ OLUR İNŞALLAH....
BEN İLK YAYINIMDA DEĞERLİ BABACIĞIMIN BENİ DİNLEYEBİLMESİNİ İSTERDİM......
BEN İLK YAYINIMDA DEĞERLİ BABACIĞIMIN BENİ DİNLEYEBİLMESİNİ İSTERDİM......
YA ABİ BEN BİRAZ GÜLELİM DİYE YAZDIM ONA BAKARSAN BEN DE SAMİ YUSUF'UN DİNLEMESİNİ İSTERDİM BERABER Bİ DE DÜET YAPARDIK GERÇİ BAYANLAR İLAHİ OKUYAMIYO AMA HAYAL İŞTE
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Selamun aleykum arkadaşlar ben bu yayına yeni başlıyorum eğerki bir surculisan olursa af oluna amacım sizlerle güzel bir paylaşım yapmak..ve cok sevdiğim hatta daima takiplediğim değerli bir kardeşimin şiirini sizlerle paylaşaraktan ilk cümlelerime devam etmek isterim...
AŞKMI YAKAR AŞIKMI
Mumun ömrü bir geceyi doldurur.
Nice pervaneler söner, aşk-ı hecede.
Bir gecelik ömür canlar soldurur.
Pervaneler aşka koşar, her bir gecede.
Aşk-ı ilahi gecemizin mutlu sonudur.
Söner ateşinde gam rahmet bulunur.
Gayb bir ummman, sevda onun nurlu yoludur.
Sevda yokta var olmaksa acep kim bulur.
Kolaymıdır tarifi bu aciz dile.
Seher vakti erişirsen sor bülbülere.
Gülmüdür aşk-ı sevda.Gülü verenmi.
Sevdayı bitirenler güller derenmi.
HAKAN DİDİNİR
AŞKMI YAKAR AŞIKMI
Mumun ömrü bir geceyi doldurur.
Nice pervaneler söner, aşk-ı hecede.
Bir gecelik ömür canlar soldurur.
Pervaneler aşka koşar, her bir gecede.
Aşk-ı ilahi gecemizin mutlu sonudur.
Söner ateşinde gam rahmet bulunur.
Gayb bir ummman, sevda onun nurlu yoludur.
Sevda yokta var olmaksa acep kim bulur.
Kolaymıdır tarifi bu aciz dile.
Seher vakti erişirsen sor bülbülere.
Gülmüdür aşk-ı sevda.Gülü verenmi.
Sevdayı bitirenler güller derenmi.
HAKAN DİDİNİR
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
Salih kardeşim bu güzel açılışına teşekkür ederim özellikle benim en sevdiğim şiirlerimden birini seçtiğin için daha güzel giriş sunuşlarıda bekliyorum tüm arkadaşlardan harikasınız dinlemeye devam ediyorum...
Bu yayını yarın sabah yapıyorum
bir fenerbahçe marşı ve sonlarına doğru altta fon olarak müzik varken kanaryayı coşkulu bir şekilde tebrik ediyorum ve
Bir çok insanın ilgisini çekerken bir kısmının da beni mimlemesine neden oluyorum böylece dinleyici kitlem kısmen belli olmuş oldu bu arada da müzik bitmiştir.
Merhaba, benimle birlikte hayata tekrar başlayabilen dostlar...dün bugünü görebilmeye hiçbirimizin garantisi yokken şükür kavuştuk...inandığınız/inandığımız değer her ne ise minnettarız proğramımızı hepimizin de bulunduğu yerden katılabileceği bir oyunla sürdürelim mi
güne, gözlerimizi açmadan öyle kaldığımızı düşünerek (öldüğümüzü varsayarak) başlamaya ve bu güne neler kazandırdığımıza birlikte bakmaya ne dersiniz şimdi birlikte gözlerimizi kapayalım ve canlandırmaya çalışalım: bu arada trafikteki dinleyenlerimiz ya sağa çekecekler yada bu fikri bikenara yazıp sonra deneyecekler
evet sevgili dostlar: bu gece sabaha uyanamadık;ve zaman hala dünyalılarla olduğumuzdan mıdır nedir çabuk geçiyor, o da ne bu nereye koydular beni ya, yüksek burası bu..bu babamın anlattığı musalla taşı değil mi, hani babaannemi de buraya koymuşlardı burada neler olduğunu anımsıyorum, ne garip aynı şeyler benim için de oluyor hoca ne diyor öyle,merhumeyi nasıl bilirdiniiiiz? Aman !!! Bu ne ya ölünce sorulur bu annemmm!!! Nasıl ağlıyosun öyle, babammm, o gururlu ve onurlu bakışlarınlasın ama ne olduki, bambaşka, daha önce hiç görmediğim biacı var yüzünde ve sevgili eşim seni neden tutuyorlar aşkııım ne oldu hastanede dayanamayacağın garip bivakamı oldu yine, ne oldu gözetimindeki çocuklardan birini mi kaybettin aman Allahım ne bu hal ya!!!...???... sevdiklerim hep üzgün ve ben yanlarında neden yokum.. bu işte bigariplik var ben neden bu kadar ızdıraplı annemin yanında değilim, eşime ne olduğunu neden bilemiyorum aa..aa.. yıllar önce üzdüğüm benden nefret ettiğini bizzat söyleyen arkadaş sen (bile) üzgünsün neden amaaan tanıdığım herkes, hepiniz burdasınız adımı söyleyerek feryat eden nice insan.. neler oluyor ve omuzlardayım
evet bunu çok gördüm hatta beni ebeveynlerim bu bilinçle büyütmeye çalıştı da ben öldüm mü evet bu sedye bu kadar el değiştirdiğine göre ben öldüm demek tabuttayım
ama nasıl olur Allahım daha yapılacak onca iş bitti mi yani hayat
daha nice gönüle ulaşacaktım, nice gönül tamir edecektim onca kaza namazı, oruç haydaaa Allahım şehadet getirebildim mi onu bile hatırlayamıyorum akşam eşimi de incitmiştim, ya anneme telefonda dediklerim..hem şu zor günler geçince namaza da başlayacaktım o ne burada da mı ezan var? Aaa.. sabâ makamı essalatü hayrun min-ennevm namaz uykudan hayırlımıdır? Ve tıklayan kapım
oh..çok şükür, Ya Rab bir şans daha verdiğin için çok şükür
evet sevgili dostlar,bir an öldüğümüzü düşünelim; yarım kalanları olması gerekenleri uyanabildik bu kez, ya uyanamazsak bölümünü düşünelim ona göre yaşamaya inandığımız değerler sistemine sarılmaya ne dersiniz
...
ve hiçbir proğramda beni yalnız bırakmayan canım annem-babam, bana bu bilinci kazandırdığınız için size minnettarım ve siz sadık dostlarım, hayatıma anlam katan vefakarlar, sizler de sağ olun
arkadaşlar bu yazının içeriğini taşıyan, Can Dündarın biyazısı vardı; o daha düzgün bir edebiyata sahipti takdir edersiniz, elinde olan varsa paylaşabilir mi
bir fenerbahçe marşı ve sonlarına doğru altta fon olarak müzik varken kanaryayı coşkulu bir şekilde tebrik ediyorum ve
Bir çok insanın ilgisini çekerken bir kısmının da beni mimlemesine neden oluyorum böylece dinleyici kitlem kısmen belli olmuş oldu bu arada da müzik bitmiştir.
Merhaba, benimle birlikte hayata tekrar başlayabilen dostlar...dün bugünü görebilmeye hiçbirimizin garantisi yokken şükür kavuştuk...inandığınız/inandığımız değer her ne ise minnettarız proğramımızı hepimizin de bulunduğu yerden katılabileceği bir oyunla sürdürelim mi
güne, gözlerimizi açmadan öyle kaldığımızı düşünerek (öldüğümüzü varsayarak) başlamaya ve bu güne neler kazandırdığımıza birlikte bakmaya ne dersiniz şimdi birlikte gözlerimizi kapayalım ve canlandırmaya çalışalım: bu arada trafikteki dinleyenlerimiz ya sağa çekecekler yada bu fikri bikenara yazıp sonra deneyecekler
evet sevgili dostlar: bu gece sabaha uyanamadık;ve zaman hala dünyalılarla olduğumuzdan mıdır nedir çabuk geçiyor, o da ne bu nereye koydular beni ya, yüksek burası bu..bu babamın anlattığı musalla taşı değil mi, hani babaannemi de buraya koymuşlardı burada neler olduğunu anımsıyorum, ne garip aynı şeyler benim için de oluyor hoca ne diyor öyle,merhumeyi nasıl bilirdiniiiiz? Aman !!! Bu ne ya ölünce sorulur bu annemmm!!! Nasıl ağlıyosun öyle, babammm, o gururlu ve onurlu bakışlarınlasın ama ne olduki, bambaşka, daha önce hiç görmediğim biacı var yüzünde ve sevgili eşim seni neden tutuyorlar aşkııım ne oldu hastanede dayanamayacağın garip bivakamı oldu yine, ne oldu gözetimindeki çocuklardan birini mi kaybettin aman Allahım ne bu hal ya!!!...???... sevdiklerim hep üzgün ve ben yanlarında neden yokum.. bu işte bigariplik var ben neden bu kadar ızdıraplı annemin yanında değilim, eşime ne olduğunu neden bilemiyorum aa..aa.. yıllar önce üzdüğüm benden nefret ettiğini bizzat söyleyen arkadaş sen (bile) üzgünsün neden amaaan tanıdığım herkes, hepiniz burdasınız adımı söyleyerek feryat eden nice insan.. neler oluyor ve omuzlardayım
evet bunu çok gördüm hatta beni ebeveynlerim bu bilinçle büyütmeye çalıştı da ben öldüm mü evet bu sedye bu kadar el değiştirdiğine göre ben öldüm demek tabuttayım
ama nasıl olur Allahım daha yapılacak onca iş bitti mi yani hayat
daha nice gönüle ulaşacaktım, nice gönül tamir edecektim onca kaza namazı, oruç haydaaa Allahım şehadet getirebildim mi onu bile hatırlayamıyorum akşam eşimi de incitmiştim, ya anneme telefonda dediklerim..hem şu zor günler geçince namaza da başlayacaktım o ne burada da mı ezan var? Aaa.. sabâ makamı essalatü hayrun min-ennevm namaz uykudan hayırlımıdır? Ve tıklayan kapım
oh..çok şükür, Ya Rab bir şans daha verdiğin için çok şükür
evet sevgili dostlar,bir an öldüğümüzü düşünelim; yarım kalanları olması gerekenleri uyanabildik bu kez, ya uyanamazsak bölümünü düşünelim ona göre yaşamaya inandığımız değerler sistemine sarılmaya ne dersiniz
...
ve hiçbir proğramda beni yalnız bırakmayan canım annem-babam, bana bu bilinci kazandırdığınız için size minnettarım ve siz sadık dostlarım, hayatıma anlam katan vefakarlar, sizler de sağ olun
arkadaşlar bu yazının içeriğini taşıyan, Can Dündarın biyazısı vardı; o daha düzgün bir edebiyata sahipti takdir edersiniz, elinde olan varsa paylaşabilir mi
Re:
SIRR İLE Fecr'e doğru başlıyor.....
Duydum ki radyolarda sunucu kıtlığı yaşanmaktaymış bende dinleyicilerimin sesini duyup koştum programa..Klasik sunumlardan, klişe laflardan bunalan dinleyicilerim eski frekanslarıı silin radyolardan(alkış efektleri..) Gönül dostlarım sizlere; siz değerli dinleyenler diye hitab etmiyorum zaten SIRR Fm i dinleyipte değersiz olmak mümkünmüü(alkışşşşş)
Uzun lafın kısası bir Sırr'lı yolculuğa daha hazırlanın yalnız sizlere ufak bir tavsiye göğsünüze yüreğinizden başka muska takmayın.....
Ve İlk parça manevi destekçilerim olan güzel insanların mekanı islamiyaşam ailesine gelsin... Ömer karaoğlu "hasret kafesindeki düşüncelerim"..
Bundan sonraki parçayıda med_cezir kardeşimize hediye edelim parça "Gel teskere.. "
Sürc-i lisan ettiysek Ee bizde insanız..Haftaya görüşünceye dek Emanetinize iyi bakın..vesselam
Duydum ki radyolarda sunucu kıtlığı yaşanmaktaymış bende dinleyicilerimin sesini duyup koştum programa..Klasik sunumlardan, klişe laflardan bunalan dinleyicilerim eski frekanslarıı silin radyolardan(alkış efektleri..) Gönül dostlarım sizlere; siz değerli dinleyenler diye hitab etmiyorum zaten SIRR Fm i dinleyipte değersiz olmak mümkünmüü(alkışşşşş)
Uzun lafın kısası bir Sırr'lı yolculuğa daha hazırlanın yalnız sizlere ufak bir tavsiye göğsünüze yüreğinizden başka muska takmayın.....
Ve İlk parça manevi destekçilerim olan güzel insanların mekanı islamiyaşam ailesine gelsin... Ömer karaoğlu "hasret kafesindeki düşüncelerim"..
Bundan sonraki parçayıda med_cezir kardeşimize hediye edelim parça "Gel teskere.. "
Sürc-i lisan ettiysek Ee bizde insanız..Haftaya görüşünceye dek Emanetinize iyi bakın..vesselam
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
sağolasın kardeşim içimizdeki cevherleri görelim değilmi yaberia yazdı:fikir çok orjinal geldi bana ama, herkes hemfikir değil sanırım...
teşekkürler "hakandidinir"....
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
çok iyi bir açılış harika kardeşim haftaya merakla bekliyoruz yeni bölümlerini...SIRR yazdı:SIRR İLE Fecr'e doğru başlıyor.....
- Yusuf_Mihrab
- Yeni Üye
Merhaba sevgili dinleyicilerimiz,
ne mutlu yüce yaraticimiza ki tekrar sizinle birlikte olma sansini bulabildik.
bu günki konumuzda birazda gerilere gidelim istiyorum.
Genc mücahidlerimize birazda eskilerden bahsetmek istiyorum.
Hani Goethe`nin bir sözü varya:
Üc bin yilin hesabini göremeyen
karanlikta yolunu bulamaz
günü gününe yasar ancak
Konumuza girmeden önce, genc arkadaslarim,
siir üzerinden atalarimizi kisa da olsa tanimaya ne dersiniz?!:
BANA ECDADIMI GERI VERIN!!
Haykirim tüm insanliga
Beni neden ecdadimdan ayirdiniz?
Tarihimi bana neden unutturdunuz?
Oysa ne sanli ve serefli idi benim ecdadim.
Bilmek, tanimak hakkim degil mi?
Ecdadimin o güzel edebiyatini, kültürünü
Be hey nankörler, ne tez unuttunuz
Ecdadimin fetihlerini.
O Fatih degilmi ki 21 yasinda
Istanbul`u acan, bize yol gösteren.
O degilmi ki, Ömer bin Abdulaziz
Iki bucuk senede Avrupa`ya hakim olan.
Vallahi terakki etmis olamayiz,
Vallahi gencligimiz hüsrana ugrayabilir,
Vallahi dinimizi tam anlamiyla yasiyamayiz,
Tarihimizi, yani ecdadimizi gercek anlamda taniyamaz isek.
ne mutlu yüce yaraticimiza ki tekrar sizinle birlikte olma sansini bulabildik.
bu günki konumuzda birazda gerilere gidelim istiyorum.
Genc mücahidlerimize birazda eskilerden bahsetmek istiyorum.
Hani Goethe`nin bir sözü varya:
Üc bin yilin hesabini göremeyen
karanlikta yolunu bulamaz
günü gününe yasar ancak
Konumuza girmeden önce, genc arkadaslarim,
siir üzerinden atalarimizi kisa da olsa tanimaya ne dersiniz?!:
BANA ECDADIMI GERI VERIN!!
Haykirim tüm insanliga
Beni neden ecdadimdan ayirdiniz?
Tarihimi bana neden unutturdunuz?
Oysa ne sanli ve serefli idi benim ecdadim.
Bilmek, tanimak hakkim degil mi?
Ecdadimin o güzel edebiyatini, kültürünü
Be hey nankörler, ne tez unuttunuz
Ecdadimin fetihlerini.
O Fatih degilmi ki 21 yasinda
Istanbul`u acan, bize yol gösteren.
O degilmi ki, Ömer bin Abdulaziz
Iki bucuk senede Avrupa`ya hakim olan.
Vallahi terakki etmis olamayiz,
Vallahi gencligimiz hüsrana ugrayabilir,
Vallahi dinimizi tam anlamiyla yasiyamayiz,
Tarihimizi, yani ecdadimizi gercek anlamda taniyamaz isek.
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
EVET BÖYLE GÜZEL YAZILAR ÜZERİNE BİR PROĞRAM GİRİŞİDE HOŞ OLABİLİR BEKLİYORUZ MERAKLA