Askere Gidiyorum .... Hoşçakalın

Üyelere Ait Çeşitli Haberlerin Yer Aldığı Forumumuz

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Med_Cezir
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İletişim:

Askere Gidiyorum .... Hoşçakalın

Mesaj gönderen Med_Cezir »

Selamun Aleykum arkadaşlar ;
Uzun zamandır sitemizde sizlerle birlikte olduk fakat askeri görevimi yapıcak olmamdan dolayı bir süre siteden uzak kalıcam.

Aralık ayının 11 yada 12'sinde birliğime teslim olmam gerekiyor. Yani 1 hafta sürem kaldı nerede ise ....

1 Yılı aşkındır sizlerle beraberiz. Mutlaka birbirimize hakkımız geçmiştir. Bana karşı olan Hakkınızı Helal edin inşallah ... Rabbim banada şehit olabilmeyi nasip eder inşallah....

Asteymen muamelesi gördüğümden şuan için nereye gidicegim belli degil. Perşembe yada Cuma günü oda belli olucak kısmetse. Belki forumdan arkadaşlarımızın yaşadığı yerlere gelirim :) Bu sebeple nereye gidicegimi ilerleyen günlerde yazıcam inşallah.

Ben yokken sitemizin sorumlusu Gülyaprak abla olucak. Sizlerde kendisine yardımcı olursunuz inşallah. Amacım islamiyasam.com un sadece ben varken değil. Ben dünyada olamasamda yayınına devam etmesi. O nedenle ben olmasamda Gülyaprak var . Birlikte güzel şeylere imza atarsınız inşallah.

Ayrıca diğer görevli arkadaşlarıma da bunca zamandır yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum. Allah Razı Olsun .

Allah' a Emanet Olun.

Saygılarımla
Med _ Cezir - Çetin Güneri
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
beria
Özel Üye
Özel Üye

Re: Askere Gidiyorum .... Hoşçakalın

Mesaj gönderen beria »

çetin kardeşimiz hayırlısıyla gidip gelin inşeAllah... Rabbim kolay bir askerlik nasip etsin... arkada bekleyeniniz varsa- ki vardır- lütfen ebedi ayrılıktan sözetmeyin... elbetteki her yolda bir son var, lakin, sizin bu yoldaki sonunuz sağlıkla şafak sayıp, hayırlısıyla dönmek olsun...
aranıza katılalı az bir zaman oldu, fakat, hak için çok zamana ihtiyaç yok, sizde hakkınızı helal ediniz...
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi, sevdiklerinize kavuşmayı, görevinize dönmeyi nasip etsin...
gülyaprak ablaya da başarılar...
Kullanıcı avatarı
uykuluenes
Yeni Üye
Yeni Üye

Re: Askere Gidiyorum .... Hoşçakalın

Mesaj gönderen uykuluenes »

hayırlısıyla gidip-gelirsin ve hayırlısıyla vatani görevini yerine getirirsin inşaallah...
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Muhterem kardeşim hayırlı uğurlu olur inşallah hakkında,siteyi emanet ettiğin muhtereme hocamızada hayırlı muvaffakiyetler temenni ederim.ayrıca şahsında bütün askerlerimize vazifelerinde kolaylıklar dilerim..
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

ALLAHIM HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEK NASİP ETSİN .HAYIRLI TESKERELER.GÖZÜN ARKADA KALMASIN GÜLYAPRAK ABLA BAŞARIYLA ÜSTLENDİGİ GOREVI YERINE GETIRECEGINE İNANIYORUM.DUALARIMIZ SENINLE.
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen hakandidinir »

çetinim rabbim her daim yar ve yardımcın olsun sevdikleri hürmetine seni her musibetten ve şerden korusun kardeşim hizmetin mubarek ve hayırlı olsun peygamber ocağının suyu aşı inşallah sen ve diğer evlatlarımıza şifa ve hayır olsun değerli kardeşim gidişler gelmelerin habercisidir gidişin hayırlı dönüşün muzaffer olsun inşaallah.rahmana emanetsin güzel kardeşim dualarında bizleri unutma peygamber ocağında yapılan dua onun dizi dibinde yapılmış gibidir inşaallah
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen TuAnA »

AMA BU KADAR AYRILIĞA BEN DAYANAMAM Kİ BABAM YARIN GİDİYO SONRA ÇETİN BENDE GİTCEM YA OLMUYO BÖYLE.RABBİM HAYIRLISIYLA GİDİP GELMENİZİ NASİP ETSİN ŞEHİTLİK SENİN İÇİN GÜZEL BİR MERTEBE OLUR AMA BU KADAR ENECİ OLMA İSTERSEN BEKLEYENLERİN VAR SENİ BEKLEYEN Bİ YAŞAM VAR Bİ SİTEN VE ÜYELERİN VAR HEPİMİZ SENİ BEKLİYCEZ DUALARIMIZ SENİNLE VE BÜTÜN ASKERLERİMİZLE OLUCAK RAHMANA EMANETSİN
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Zulal
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen Zulal »

ALLAh hayırlısıyla gidip gelmeni nasip etsin kardeşim.Allah sevdiklerine bağışlasın.Hizmetin mubarek ve hayırlı olsun.
SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen SIRR »

"gidişler gelmelerin habercisidir gidişin hayırlı dönüşün muzaffer olsun inşaallah"

Bizden taraf helal olsun sende helal et hakkını ki sayende nelerden faydalandık bu sitede.. Rabbim yolunu açık etsin.
Kullanıcı avatarı
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen Berzah »

Aleyküm selam asker :)
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eder inşallah çetin..Ayrıca hakkımız helal tabi ki.yerini doldurmak gibi bir niyetimiz olamaz zaten :lol: ama gözün arkada kalmasın :wink: hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapacağız inşallah.İSLAMİYASAM.COM SENİ ÇOK ÖZLEYECEK :wink:
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
Med_Cezir
İletişim:

Re:

Mesaj gönderen Med_Cezir »

Selamun Aleykum Arkadaşlar ;
Gidiceğim yer belli oldu ;
4'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE KEŞAN

Edirne Keşan a düştüm Piyada olarak ve Kısa dönem yapıcam
Çarşamba günü teslim olucam kısmetse.

Allah a emanet olunuz
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
beria
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen beria »

hayırlısıyla,inşeAllah...
siteye bi şafak sayan köşe yapılabilir mi acaba...
Rabbim bekleyenlerinize sabır versin, tabi size de...
zordur kamuflaj taşımak: poşetti... torundu...???
selametle....
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen TuAnA »

HAYIRLISIYLA GİDER GELİRSİN İNŞALLAH RABBİM SANA VE BÜTÜN ASKERLERİMİZE YARDIM ETSİN ONLARI KORUSUN İNŞALLAH RAHMANA EMANETSİN
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
Berzah
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Mesaj gönderen Berzah »

bu kutsal görevinde sana hayırlı teskereler diliyoruz..Allah'a emanet ol
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !

“Üyelerden Duyurular” sayfasına dön