ihtiyaç...
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
ihtiyaç...
arkadaşlar...
namazı sevdirecek,islamı benimsetecek, tavsiye ruhlu, sevdirmek prensipli kaynaklar arıyorum....
ilgi ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler....
namazı sevdirecek,islamı benimsetecek, tavsiye ruhlu, sevdirmek prensipli kaynaklar arıyorum....
ilgi ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler....
değerli kardeşim Musa aleyhiselamın firavunla verdiği mücadele bana mucizelerini göster rabbine iman edeyim(asasının yılana dönüşmesi,nil nehrinin kan akması,gökten kurbağa yağması ve nil nehrinin ona ve kavmine yol açması firavunun onları yakalamak için peşinden gider fakat nil nehrinin tekrar kapanmasıyla firavun ve askerleri helak olur bunca lanlardan sonra iman etmeyen firavunun cesedi secdeye kapan mış halde nehir den çıkarılır ama imanı kabul görmez.(belki bu anlattığımda sanagülünç gelebilir.şunu demek istiyorum.Bana demişlerdiki 40 gün namaza devam et sonra istersen kılma öylede yaptım fakat sonra bırakamıyosun kılmazsam bir suç işlemiş gibi vicdanım rahatsız etti.bir şeyi isterken kalpten istiyeceksin ve nevsinle daima mücadele edeceksin.Allah,ın rahmeti üzerine olsun.
Re:
harikasınız arkadaşlar...
teşekkür ediyorum, yine de aklınıza gelenleri ilave etmeye devam ederseniz sevinirim...
dolunay kardeşim...bir kişinin herhangi bir şeyi alışkanlık haline getirebilmesi için 21 gün kafi imiş... de nasıl ikna edip gerekliliğine inandırıp, 21 gün aktif edeceğiz, yada sizin deyiminizle kırk gün... kişi ne yi neden yaptığını fark ederse ardı gelir... ben o; ikna mı dersiniz.... nedenini anlama mı dersiniz bu bölümü cazip kılacak kaynaklar araştırıyorum...kafaya koyunca,olmazsa olmaz bilincine ulaşan biri için ardı gelir zaten...
arkadaşlar ne kadar çok kaynak, o kadar sağlamlık...
teşekkürler...
teşekkür ediyorum, yine de aklınıza gelenleri ilave etmeye devam ederseniz sevinirim...
dolunay kardeşim...bir kişinin herhangi bir şeyi alışkanlık haline getirebilmesi için 21 gün kafi imiş... de nasıl ikna edip gerekliliğine inandırıp, 21 gün aktif edeceğiz, yada sizin deyiminizle kırk gün... kişi ne yi neden yaptığını fark ederse ardı gelir... ben o; ikna mı dersiniz.... nedenini anlama mı dersiniz bu bölümü cazip kılacak kaynaklar araştırıyorum...kafaya koyunca,olmazsa olmaz bilincine ulaşan biri için ardı gelir zaten...
arkadaşlar ne kadar çok kaynak, o kadar sağlamlık...
teşekkürler...
Re:
Kitap iki bölümden oluşuyor.1. bölüm "şahsiyetli bir topluma doğru"..2.bölüm ise "şahsiyetli bir aileye doğru" diye tavsiyelerde bulunuyor.
Namaz ve daha bir çok konuda kısa ama öz çok faydalı tavsiyeler bulunmakta.Ben çok yararlandım inşaallah isteğinle doğru orantılı bir kitaptır abla.
"İnsan dokumak kumaş dokumaktan, insan yetiştirmek ağaç ve çiçek yetiştirmekten çok farklı şeylerdir. İyi ve şahsiyetli insanlar, iyi ve şahsiyetli ana-babalar eliyle yetiştirilir.Din'in nasihat olduğu ilkesi gözönünde bulundurularak okunacak olan kitabın, okuyucuya, fikrî ve amelî sahada çok şeyler vereceğine inanıyor, Rabbimizden hayırlara vesile kılmasını niyaz ediyoruz." M.İslamoğlu
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
arkadaşlar çok teşekkürler...
nasıl bir ŞEY'e yardımcı oluyorsunuz bi bilseniz...
şimdi bu kitaplar tarafımdan okunmaya çalışılacak, çevremdeki üslubu, uslubuyla uyuşan kişilere hediye gidecek... yapmadığımız bişeyi ne kadar tavsiye etsek boş, yapılmayan yapılamaz....
devamını bekliyorum...
nasıl bir ŞEY'e yardımcı oluyorsunuz bi bilseniz...
şimdi bu kitaplar tarafımdan okunmaya çalışılacak, çevremdeki üslubu, uslubuyla uyuşan kişilere hediye gidecek... yapmadığımız bişeyi ne kadar tavsiye etsek boş, yapılmayan yapılamaz....
devamını bekliyorum...
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Feyzullah Birışığın Şeytan Bu Kitaba Çok Kızacak adlı iki setini alabilirsiniz.
Birçok konuya farklı yaklaşım açısı mevcut. İki setin toplamında sekiz yada dokuz kitap olması lazım.
Hayata bakış açınızı değiştirebilcek kitaplar ..... ihmal etmeyin derim.
Birçok konuya farklı yaklaşım açısı mevcut. İki setin toplamında sekiz yada dokuz kitap olması lazım.
Hayata bakış açınızı değiştirebilcek kitaplar ..... ihmal etmeyin derim.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com