Es Selamun Aleykum
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Es Selamun Aleykum
İslami yaşam portalına merhabalar.
arkadaşlar ailenize yeni üye oldum. bu ailesinin nasıl işlere ön ayak oldugunu görmek istedim. tam bır yıldır anca nasıp oldu uye olmak. bu sıtenın varlığından 1 yıldır haberım var ama uye olup inceleme fırsatının ılk adımı bugun oldu allahın izniyle. Dizayn olarak çok hoş. eminim ki içerik olarakta çok zengindir.Allahü teala yolunuzu açık eylesin ve hayırlara edirir inşallah.
Mevlam yar ve Yardımcınız olsun.
Selametle.
arkadaşlar ailenize yeni üye oldum. bu ailesinin nasıl işlere ön ayak oldugunu görmek istedim. tam bır yıldır anca nasıp oldu uye olmak. bu sıtenın varlığından 1 yıldır haberım var ama uye olup inceleme fırsatının ılk adımı bugun oldu allahın izniyle. Dizayn olarak çok hoş. eminim ki içerik olarakta çok zengindir.Allahü teala yolunuzu açık eylesin ve hayırlara edirir inşallah.
Mevlam yar ve Yardımcınız olsun.
Selametle.
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re: Es Selamun Aleykum
Merhaba Kardeşim .;
Aramıza hoşgeldiniz. Bir yıl sonrada olsa sonucunda sizleri üye olarak aramızda görmek bizleri mutlu etti.
Üyeliğiniz hayırlı olur inşallah.
Aramıza hoşgeldiniz. Bir yıl sonrada olsa sonucunda sizleri üye olarak aramızda görmek bizleri mutlu etti.
Üyeliğiniz hayırlı olur inşallah.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
ve aleyküm selaam sevde... hoşgeldin... heyecanın daim olsun...
SEVDENUR ABLA HOŞ GELDİN SİTEMİZ GÜZELDİR BİR YILDIR DA HABERDARMIŞ ZATEN BEĞENİCEK VE HATTA ABONESİ OLUCAKSIN
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Re:
selamün aleyküm.. ailenizin yeni üyesiyim siteniz incelenmeye değer.bu arada islami yaşam genel sorumlusu keşanda askermiş.keşanı iyi bilirim.RABBİM hayırlısıyla teskere almayı nasip etsin inşallah.keşanda oturan ama keşanlı olmayan keşanı sevmeyen biri olarak allah yardımcınız olsun ne diyeyim.......................ALLAHA EMANET OLASINIZ.