Bu kadar mı güzel anlatılır?
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Bu kadar mı güzel anlatılır?
''Görmüş geçirmiş hatta ermiş bir dede ile konuşurken sordum:
-Dede ailenin başı kadın mı dır, erkek mi?
- Erkek baş tır.
-Peki kadın nedir?
-Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir..''
-Dede ailenin başı kadın mı dır, erkek mi?
- Erkek baş tır.
-Peki kadın nedir?
-Kadın boyundur, başı nereye isterse oraya çevirir..''
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re: Bu kadar mı güzel anlatılır?
evet gerçektende anlamlı bir cevap olmuş.
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
İletişim: destek@islamiyasam.com
VAY BE İŞTE BUDUR GERÇEKTEN ÇOK ANLAMLI Bİ SÖZ DAHA VAR BÜYÜK ZATLARDAN BİRİ DEMİŞ İSMİNİ HATIRLSMIYORUM ŞU AN:KADIN Bİ ELİYLE BEŞİĞİ DİĞER ELİYLEDE DÜNYAYI SALLAR DEMİŞ BU SÖZÜ DE ÇOK SEVERİM BEN
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kadına hakettiği değeri ancak İslam vermiştir.Bu yazıda çok anlamlı olmuş.paylaşım için saol kardeşim.
Selam ve Dua ile..
Selam ve Dua ile..
Kadına verilen değer çok güzel anlatılmış.Paylaşım için saol kardeşim.
ÖLÜMÜN BİZİ NEREDE BEKLEDİĞİ BELLİ DEĞİL,İYİSİMİ BİZ ONU HER YERDE BEKLEYELİM.
- hakandidinir
- Özel Üye
DEĞER KİMSEYE VERİLMEZ ASLINDA DEĞER KAZANILIR SEN HAKETMESSEN ALAMASSIN ANCAK ÇABA GÖSTERİP MEŞAKATE KATLANMAK SONUCUNDA MURADA ERİLİR İSLAM KADINA RABBİSİNDEN TANINAN HAKLARI HATIRLATMIŞTIR KÖR DÜNYAYA.BU KESİNDİR DİYE BİLİRMİYİZKİ DİĞER PEYGAMBERLER KADINI İKİNCİ SINIF GÖRMÜŞ NE MÜNASEBET RABBİMİN GÖNDERDİĞİ HER PEYGAMBER AYNI ŞEYLERİ SAVUNMUŞTUR HAKKIN BİRLİĞİNİ VE YARADILANIN DEĞERİNİ
LAKİN HEPSİNDE ZAMANLA NEFSİ İSYANLARIN İNSANOĞLUNUN BİTMEZ TÜKENMEZ HIRS VE AZGINLIĞININ SONUCU OLARAK BOZULMALAR YOZLAŞMALAR OLMUŞ ENSON HATIRLATMA İKİ CİHAN GÜNEŞİ RAHMET PEYGAMBERİ İKİ GÖZÜMÜN NURU SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ (SAV) TARAFINDAN YAPILMIŞ GELİN GÖRÜNKİ KADINLAR O GÜNLERDE ALMIŞ OLDUKLARI BU GÜZEL HEDİYEYİ MANTIKLI BAKILINCA YÜZDE DOKSAN KENDİ ELLERİYLE KAYBETMİŞLER OLUR OLMAZ HAREKETVE KIŞKIRTMALARLA HADDİ AŞAN FİİLLERDEN DOLAYI BU GÜNKÜ DURUMA GELMİŞLERDİR SÖZÜM BİZLERİ YETİŞTİRİP GECE GÜNDÜZ SABIR VE MEŞAKATLE MÜCADELE ETMEKTE OLAN YÜCE ANNELERİMİZ VE DEĞERLİ HANIM KARDEŞLERİME DEĞİLDİR.
SÖZÜM SÖZDE KADIN HAKLARI SAVUNUCULUĞU KİSVESİNE BÜRÜNÜP ŞOV YAPAN FAKAT GENELEVLERDE, HERTÜRLÜ AĞIR ÇALIŞMA KOŞULLARINDA VE BİR REKLAM VE PAZARLAMA UNSURU HALİNE GETİRİLEN KADINLARIN DÜŞTÜĞÜ DURUMU GÖRMEYENLEREDİR
ŞÜPESİZKİ KADIN RABBİMİZİN BAHŞETTİĞİ BİR GÜZELLİKTİR SU HADİS_İ AŞERİFTE PEYGAMBER EFENDİMİZ BANA ÜÇ ŞEY SEVDİRİLDİ BUYURMUŞTUR
KADIN
GÜZEL KOKU
GÖZÜMÜN NURU NAMAZ.
DEĞERLİ KARDEŞLERİM İSLAM KADIN ERKEK AYIRMADAN HER KULA DEĞER VERMİŞTİR BU TÜR DEĞER AYRILIKLARI YARATIP SONRA İÇİNDE BOĞULMANIN FAYDASI YOKTUR
TABİKİ BAŞ BOYUN ÜSTÜNDEDİR AMA SİNİR VE HAREKETİN KÖKÜ BAŞTADIR LAKİN NE KADIN NE ERKEK TEK BAŞINA BAŞ OLMAZ ONLAR BAŞTAKİ BEYNİN İKİ AYRI YARISIDIR.
HEPİNİZİ RAHMAN OLAN RABBİME EMANET EDİYORUM SELAMETLE
LAKİN HEPSİNDE ZAMANLA NEFSİ İSYANLARIN İNSANOĞLUNUN BİTMEZ TÜKENMEZ HIRS VE AZGINLIĞININ SONUCU OLARAK BOZULMALAR YOZLAŞMALAR OLMUŞ ENSON HATIRLATMA İKİ CİHAN GÜNEŞİ RAHMET PEYGAMBERİ İKİ GÖZÜMÜN NURU SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ (SAV) TARAFINDAN YAPILMIŞ GELİN GÖRÜNKİ KADINLAR O GÜNLERDE ALMIŞ OLDUKLARI BU GÜZEL HEDİYEYİ MANTIKLI BAKILINCA YÜZDE DOKSAN KENDİ ELLERİYLE KAYBETMİŞLER OLUR OLMAZ HAREKETVE KIŞKIRTMALARLA HADDİ AŞAN FİİLLERDEN DOLAYI BU GÜNKÜ DURUMA GELMİŞLERDİR SÖZÜM BİZLERİ YETİŞTİRİP GECE GÜNDÜZ SABIR VE MEŞAKATLE MÜCADELE ETMEKTE OLAN YÜCE ANNELERİMİZ VE DEĞERLİ HANIM KARDEŞLERİME DEĞİLDİR.
SÖZÜM SÖZDE KADIN HAKLARI SAVUNUCULUĞU KİSVESİNE BÜRÜNÜP ŞOV YAPAN FAKAT GENELEVLERDE, HERTÜRLÜ AĞIR ÇALIŞMA KOŞULLARINDA VE BİR REKLAM VE PAZARLAMA UNSURU HALİNE GETİRİLEN KADINLARIN DÜŞTÜĞÜ DURUMU GÖRMEYENLEREDİR
ŞÜPESİZKİ KADIN RABBİMİZİN BAHŞETTİĞİ BİR GÜZELLİKTİR SU HADİS_İ AŞERİFTE PEYGAMBER EFENDİMİZ BANA ÜÇ ŞEY SEVDİRİLDİ BUYURMUŞTUR
KADIN
GÜZEL KOKU
GÖZÜMÜN NURU NAMAZ.
DEĞERLİ KARDEŞLERİM İSLAM KADIN ERKEK AYIRMADAN HER KULA DEĞER VERMİŞTİR BU TÜR DEĞER AYRILIKLARI YARATIP SONRA İÇİNDE BOĞULMANIN FAYDASI YOKTUR
TABİKİ BAŞ BOYUN ÜSTÜNDEDİR AMA SİNİR VE HAREKETİN KÖKÜ BAŞTADIR LAKİN NE KADIN NE ERKEK TEK BAŞINA BAŞ OLMAZ ONLAR BAŞTAKİ BEYNİN İKİ AYRI YARISIDIR.
HEPİNİZİ RAHMAN OLAN RABBİME EMANET EDİYORUM SELAMETLE
selamun aleyküm
canım kardeşim allah senden razı olsun bu dizeleri herkez ile paylaşmak bence bir çok evliliğide kurtarabileceğini zannediyorum .
selam ve saygı ile
canım kardeşim allah senden razı olsun bu dizeleri herkez ile paylaşmak bence bir çok evliliğide kurtarabileceğini zannediyorum .
selam ve saygı ile
selamun aleyküm
selam ve saygı ile
selam ve saygı ile