MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR

Dini İçerikli Resimleri Paylaşabileceğiniz Bölüm

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR

Mesaj gönderen hakandidinir »

Resim
Resim
Resim

SEN AĞLAMA EY ÇOCUK HEP GÜLÜMSE

SEN AĞLADIKÇA BENİM İÇİM YANAR

HEP GÜLKİ AÇILSIN GÖNLÜMDE GÜLLER

GÜLMESSEN İNANKİ KALBİM KANAR

HAKAN DİDİNİR
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re: MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR

Mesaj gönderen TuAnA »

AY MAŞALLAH NE GÜZEL BUNLAR YA RABBİM ŞİMDİ BENİM ELİMDE OLCAKLARDI NASIL SEVERDİM ONLARI BEN RABBİM AĞLATMASIN BU MASUMLARI
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re: MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR

amin kardeşim her birini sevelim millet ayrımı soy ayrımı gözetmeden çünki her doğan islam fıtratı üzere doğar rabbim cünlesini korusun
haktan_
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen haktan_ »

selamun aleykum verahmetullah..

ooyyy oyyy maşaALLAH, MEVLAM ne kadar güzel yaratmış bu masumane çiçekleri...kim kıyabilir bunlara,hangi vicdan sahibi bu masumlara kıyabilir...ALLAH (c.c) bizleri masumların dualarına nail etsin inşaALLAH ur RAHMAN...ALLAH razı hakan kardeşim,MEVLAM yar olsun sizlere duacınızım dualarınıza talibim...

Fİ EMNİLLAH
gulyaprak
İslamiYasam Genel Sorumlusu
İslamiYasam Genel Sorumlusu

Mesaj gönderen gulyaprak »

Rabbim razı olsun değerli kardeşim.O masumlar nasıl incitilir nasıl kıyılır.Onlara merhamet ederiz ancak.zira Merhamet ilahi rahmetten isabet eden bir nur,ona sahip olmak da insan icin iki cihanda devlet ve sururdur.Birisi hoş bir halde meleğini gördüve "Sizi devamlı görmek icin ne yapmalı?" diye sordu Melek de ona "Hic canlı incitme!" dedi.O da dikkat ederdi.Bir gun ayagını ısıran bir karıncayı vurup düşürdü.Bir daha da melek görünmedi.(reşâhât).yani hic bir canlı incitilmez ama bu masumlar daha başka.Rabbim daima merhametli kullarından eylesin .Evlatlarımızı hayırlı din üzere iman üzere yetişenlerden eylesin.Selametle
Kullanıcı avatarı
nisa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re:

Mesaj gönderen nisa »

annem yerim ben onları sizi yaratan rabbime kurban olurum size nasıl kıyılıp ta hor görüne bilirsiniz sizler bize muhtaçsınız hakan kardeşim teşekkürler allah razı olsun senden
Kullanıcı avatarı
hakandidinir
Özel Üye
Özel Üye

Re:

değerli kardeşlerim şüpesizki bu masumları inciltmek bize yakışmaz ama bu güzelliklerden afganistan çeçenistan cezair filistin ırak ve bir çoğu müslüman afrika ülkelerindede var onların belki renkleri farklı kültürleri farklı ama masumlukları aynı ve zulüm altındalar bizler onlar için ne yaptık kendimize gelelim ya elimizle ya dilimizle yada kalbimizle bu zulme dur diyelim
hiç bir şey yapamıyorsak yapabilenlere dua edelim rabbim tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun

haydi duaya hep birlikte

“Resimler” sayfasına dön