MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- hakandidinir
- Özel Üye
MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR
SEN AĞLAMA EY ÇOCUK HEP GÜLÜMSE
SEN AĞLADIKÇA BENİM İÇİM YANAR
HEP GÜLKİ AÇILSIN GÖNLÜMDE GÜLLER
GÜLMESSEN İNANKİ KALBİM KANAR
HAKAN DİDİNİR
Re: MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR
AY MAŞALLAH NE GÜZEL BUNLAR YA RABBİM ŞİMDİ BENİM ELİMDE OLCAKLARDI NASIL SEVERDİM ONLARI BEN RABBİM AĞLATMASIN BU MASUMLARI
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
- hakandidinir
- Özel Üye
Re: MASUMLARIN GÖZYAŞLARI DİNDİRİLMESSE HERKEZ MAHSUN OLUR
amin kardeşim her birini sevelim millet ayrımı soy ayrımı gözetmeden çünki her doğan islam fıtratı üzere doğar rabbim cünlesini korusun
selamun aleykum verahmetullah..
ooyyy oyyy maşaALLAH, MEVLAM ne kadar güzel yaratmış bu masumane çiçekleri...kim kıyabilir bunlara,hangi vicdan sahibi bu masumlara kıyabilir...ALLAH (c.c) bizleri masumların dualarına nail etsin inşaALLAH ur RAHMAN...ALLAH razı hakan kardeşim,MEVLAM yar olsun sizlere duacınızım dualarınıza talibim...
Fİ EMNİLLAH
ooyyy oyyy maşaALLAH, MEVLAM ne kadar güzel yaratmış bu masumane çiçekleri...kim kıyabilir bunlara,hangi vicdan sahibi bu masumlara kıyabilir...ALLAH (c.c) bizleri masumların dualarına nail etsin inşaALLAH ur RAHMAN...ALLAH razı hakan kardeşim,MEVLAM yar olsun sizlere duacınızım dualarınıza talibim...
Fİ EMNİLLAH
Rabbim razı olsun değerli kardeşim.O masumlar nasıl incitilir nasıl kıyılır.Onlara merhamet ederiz ancak.zira Merhamet ilahi rahmetten isabet eden bir nur,ona sahip olmak da insan icin iki cihanda devlet ve sururdur.Birisi hoş bir halde meleğini gördüve "Sizi devamlı görmek icin ne yapmalı?" diye sordu Melek de ona "Hic canlı incitme!" dedi.O da dikkat ederdi.Bir gun ayagını ısıran bir karıncayı vurup düşürdü.Bir daha da melek görünmedi.(reşâhât).yani hic bir canlı incitilmez ama bu masumlar daha başka.Rabbim daima merhametli kullarından eylesin .Evlatlarımızı hayırlı din üzere iman üzere yetişenlerden eylesin.Selametle
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
değerli kardeşlerim şüpesizki bu masumları inciltmek bize yakışmaz ama bu güzelliklerden afganistan çeçenistan cezair filistin ırak ve bir çoğu müslüman afrika ülkelerindede var onların belki renkleri farklı kültürleri farklı ama masumlukları aynı ve zulüm altındalar bizler onlar için ne yaptık kendimize gelelim ya elimizle ya dilimizle yada kalbimizle bu zulme dur diyelim
hiç bir şey yapamıyorsak yapabilenlere dua edelim rabbim tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun
haydi duaya hep birlikte
hiç bir şey yapamıyorsak yapabilenlere dua edelim rabbim tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun
haydi duaya hep birlikte