Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
O istekli ben olayrum (:
Benden sonra ziyahzambak kardeşim gelsin.
Benden sonra ziyahzambak kardeşim gelsin.
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
bizim internet bi süre kapalı olacagından aranısda olamıycam hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın sizleri özledim ama en çok umutlu mutlu kardeşimi özledim inş benden sonravarsa kim isterse o gelsin yada kendisini çok özledigim umtlu kardeşim o gelsin rica etsem olurmu a.e.olun baki muhabbetlen k.i.b
bizim internet bi süre kapalı olacagından aranısda olamıycam hakkınızı helal edin kusuruma bakmayın sizleri özledim ama en çok umutlu mutlu kardeşimi özledim inş benden sonravarsa kim isterse o gelsin yada kendisini çok özledigim umtlu kardeşim o gelsin rica etsem olurmu a.e.olun baki muhabbetlen k.i.b
Re:
Ben geldim arkadaşlar.bu konu bile boş kaldığına göre ciddi ciddi kar yağmış foruma.hani nerdesiniz? ben çağırıyorum şimdi benden sonra kristal, inci, veya ertuğrul hocam yada medcezir gelsin.hadi amaaaa...
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
aa geç kalmışız gülferi kusura bakma,arkadaşlar beni gönderdiler benden sonra gelsin o zaman inci med_cezir veya isminin olmasını isteyen.yada Kafkef gelsin özletti kendini göremez olduk
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Re:
Ne güzel tesadüf, sırayla burdayız... Ben geldim Ertuğrul abim, Allah razı olsun beni de çağırmışsınız Benden sonra Med_Cezir gelsin dicem ama gelmeyeceğini biliyorum İsmini burda görmek isteyen biri gelsin.
Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Re:
selemun aleykum arkadaşlar uzunca bir aradan sonra silerle konuşmak bu güne nasib oldu. inci kardeşim kabul edersen ben geldim. herkes iyidir İNŞAALLAH benden sonra isteyen gelebilir herkes kendine iyi baksın en kısa zamanda tekrar görüşmek umuduyla ALLAH'A emanet olun
Ertugrul yazdı:aa geç kalmışız gülferi kusura bakma,arkadaşlar beni gönderdiler benden sonra gelsin o zaman inci med_cezir veya isminin olmasını isteyen.yada Kafkef gelsin özletti kendini göremez olduk
Geldim geldim...Sevenlerimi bensiz bırakmayım demi?...
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve beraketühü dostlarım...
Tekrar aranızdayım...
Benden sonra Ensari gelsin.Uzun süredir görüşemedik onlan da...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim ama başka bilgisayardan aranıza katılıyorum inş kendi bilgisayarımın interneti açılırsa hepinizin arasında olacagım inş şimdi aranızdan ayrılıyorum a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b.benden sonra çok özledigim ve unutamadıgım kişilerden kafkef ve umutlu kardeşlerim gelsin
Re:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
hiç kimsenin beni çağırmamış olmasına gönül koymadan hem de:)
Benden sonra sera ablam gelsin Allah'a emanet olun..
hiç kimsenin beni çağırmamış olmasına gönül koymadan hem de:)
Benden sonra sera ablam gelsin Allah'a emanet olun..
...Senin sevdalınım ben,yak beni artık.Kalbim son kez atsın secde yerinde!...{E.Z.T.}
Re:
sera ablam ve kafkef'im beni çağırmış
(: icabet edeyim hemen...
S3ym4 kardeş isminin yazılması zor ya belki ondandır (: sen yinede gönül koyma her zaman gel kapımız açık..
benden sonrada sıradaki gelsin..sıradakiiiii
(: icabet edeyim hemen...
S3ym4 kardeş isminin yazılması zor ya belki ondandır (: sen yinede gönül koyma her zaman gel kapımız açık..
benden sonrada sıradaki gelsin..sıradakiiiii
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
Galiba ben oluyorum sıır.Baksana gelen yok. noldu yine durgunlaştı bu site.Hani nerdesiniz arkadaşlar..Benden sonra gelmeyen üyelerden biri gelsin kristal olabilir..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...