Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re: s.a
olur elbetteki unutmam inş allah razı olsun dualrım sizlerlen ve canı gönül daşlarımlan inş benden sonra melek 65 zeliha 37 E_YILDIZ kafkef umutlu gülferi ablam medcezir abim islam sevdası islam yolu islam habercisi islamıyolu 89 zulal abla ertugrul abi kristal hayalperest sera tuananur inci ensar 65 sunaa sırr üçhrfbeş nokta karbeyaz berzah ahsensude gelincik dilfuruz gülyüzlüm gülyaprak tuana beria aminenur eymennur himaye melek hatip nisanur_19 bursalı hoca salih ömerhattap isranur sh3ym4 abu_hayat hakandindir enfal19 firdevs ıslamcı ilennur merve15 berrak_ heja ebruli karaca laedri isranur suleravza dal_zel gülden umran e_l_i_f shelter artık eskisiylen yenisiylen ismini saydıklarım veya sayamadıklarım kim sesimi duyarsa gelsin olurmu bakın herkesi hatırlamaya çalıştım ve dogru da yaptım artık kim varsa gelsin inş
Sevgili Hüseyin kardeşim teşekkür ederim zahmet buyurup çağırmışsın,herkes gelemiyormuş aynı anda ben vekaleten geleyim diğer ismini saydıklarının yerine.Benden sonra isteyen gelsin,sende dahil.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
esselamualeykum verahmetullahi vebarakatuhu biadedi dekaiki eyyamil firak....benden sonra lazhüseyin abimiz gelsin..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
çagırdınız ben geldim allah razı olsun sizlerin hakkını nasıl ödeyecem bilemiyorum benden snra ertugrul abim yada nahnulillah _99 gelsin allah razı olsun a.e.olun bakimuhabbetlen k.ib
Re:
Ben geldim.. Laz hüseyin kardeşim davet etmiş icabet etmemek olmaz
Benden sonra melek(küsurat) kardeşim gelsin (:
(aklıma gelmedi sonundaki sayı)
Benden sonra melek(küsurat) kardeşim gelsin (:
(aklıma gelmedi sonundaki sayı)
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
melek 65 demek istedin onun yerine ben geldim eger kabul edersen olurmu sırrr kardeşim allah razı olsun inş oda eger musaidse benden sonra gelsin olmadi sen gel olurmu canım kardeşim ya ben sizleri gerçekten svemeden arayıpta soramadann rahat edemiyom kim olursa olsun farketmez lazı kürdi kim varsa herkes benim için ayrı bişey sizleri çoooook seviyor vede dua ediyorum allah hepinizden razı hoşnut olsun hepiniz için dua ediyor ve dualrınızı bekliyorum inş hepinize saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum allah razu olsun inş benden sonra gönlü isteyen birisi gelsin kim isterse
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bi tek ben varım galiba neyse ben geldim allah razı olsun benden sonra sıra kiminse o gelsin yada kafkef umutlu gelmiyor ne zamandır onları çagırsam veya rica etsem gelir lermi acaba e buyursunlar ozman inş
Re:
hayırlı akşamlar kardeşlerim ben geldim lazhüseyin abi Allah razı olsun beni de çağırmışın untmamışın sağolasın eee şimdi benden sonra çetin abim ya da gülferi ablam yada lazhüseyin abim gelsin hepiniz gelin çünkü hepinizi çook özledim