Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
E_YILDIZ
Özel Üye
Özel Üye

Re: s.a

Mesaj gönderen E_YILDIZ »

Kardesim çağırırda ben gelmezmiyim... Rabbim kabul etsin. Dualarını eksik etme inş. Aeo.
"Muhakkak ki, zâlim idârecilerin huzûrunda hakkı ve adâleti müdâfaa etmek, Allâh indinde cihâdın en yücesidir." (Tirmizî, Ebû Dâvud)
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re: s.a

Mesaj gönderen lazhuseyin »

olur elbetteki unutmam inş allah razı olsun dualrım sizlerlen ve canı gönül daşlarımlan inş :lol: :lol: benden sonra melek 65 zeliha 37 E_YILDIZ kafkef umutlu gülferi ablam medcezir abim islam sevdası islam yolu islam habercisi islamıyolu 89 zulal abla ertugrul abi kristal hayalperest sera tuananur inci ensar 65 sunaa sırr üçhrfbeş nokta karbeyaz berzah ahsensude gelincik dilfuruz gülyüzlüm gülyaprak tuana beria aminenur eymennur himaye melek hatip nisanur_19 bursalı hoca salih ömerhattap isranur sh3ym4 abu_hayat hakandindir enfal19 firdevs ıslamcı ilennur merve15 berrak_ heja ebruli karaca laedri isranur suleravza dal_zel gülden umran e_l_i_f shelter artık eskisiylen yenisiylen ismini saydıklarım veya sayamadıklarım kim sesimi duyarsa gelsin olurmu bakın herkesi hatırlamaya çalıştım ve dogru da yaptım artık kim varsa gelsin inş :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

Mesaj gönderen Ertugrul »

Sevgili Hüseyin kardeşim teşekkür ederim zahmet buyurup çağırmışsın,herkes gelemiyormuş aynı anda ben vekaleten geleyim diğer ismini saydıklarının yerine.Benden sonra isteyen gelsin,sende dahil.
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
nahnulillah_99
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen nahnulillah_99 »

esselamualeykum verahmetullahi vebarakatuhu biadedi dekaiki eyyamil firak....benden sonra lazhüseyin abimiz gelsin..
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

çagırdınız ben geldim allah razı olsun sizlerin hakkını nasıl ödeyecem bilemiyorum benden snra ertugrul abim yada nahnulillah _99 gelsin :lol: :lol: :lol: allah razı olsun a.e.olun bakimuhabbetlen k.ib
SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen SIRR »

Ben geldim.. Laz hüseyin kardeşim davet etmiş icabet etmemek olmaz 8)

Benden sonra melek(küsurat) kardeşim gelsin (:
(aklıma gelmedi sonundaki sayı)
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

melek 65 demek istedin onun yerine ben geldim eger kabul edersen olurmu sırrr kardeşim allah razı olsun inş oda eger musaidse benden sonra gelsin olmadi sen gel olurmu canım kardeşim ya ben sizleri gerçekten svemeden arayıpta soramadann rahat edemiyom kim olursa olsun farketmez lazı kürdi kim varsa herkes benim için ayrı bişey sizleri çoooook seviyor vede dua ediyorum allah hepinizden razı hoşnut olsun hepiniz için dua ediyor ve dualrınızı bekliyorum inş hepinize saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum allah razu olsun inş benden sonra gönlü isteyen birisi gelsin kim isterse :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
melek65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen melek65 »

...ben geldim...benden sonra da site de kim varsa o gelsin....
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

bi tek ben varım galiba neyse ben geldim allah razı olsun benden sonra sıra kiminse o gelsin yada kafkef umutlu gelmiyor ne zamandır onları çagırsam veya rica etsem gelir lermi acaba :roll: :wink: e buyursunlar ozman inş
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Onlar yok lazhüseyin, ben geldim. Benden sonra da Gülferi ablam gelsin.
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

Evet ben geldim.nevar ne yok bakalım forum ailesi.benden sonra ertuğrul hocam gelsin müsaitse.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Hoşgeldin sefalar getirdin gülferi ablacım. Ertuğrul abimin önünü açayım dedim :D Kendisi birazdan gelcektir diye düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

inci sende ehli keramettensin anlaşılan :D geldim,benden sonrada salih gelsin eskimeyen dostum geç kalırsa gülferi inci çetin gelebilirsiniz
Tende kudret nerden olsun nimet-i cân şükrüne,Bin dilim olsa yetişmez bir dilim nân şükrüne..ertugrul@islamiyasam.com
Kullanıcı avatarı
dilfuruz
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen dilfuruz »

hayırlı akşamlar kardeşlerim ben geldim lazhüseyin abi Allah razı olsun beni de çağırmışın untmamışın sağolasın eee şimdi benden sonra çetin abim ya da gülferi ablam yada lazhüseyin abim gelsin hepiniz gelin çünkü hepinizi çook özledim :D
Kullanıcı avatarı
salih
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen salih »

Saygılar hocam, geldim. Benden sonra buraya kim bakarsa o gelsin. Hayırlı akşamlar dilerim tüm üyelere..
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Eveeet ben geldim yine, hafta sonu olunca burdan çıkamıyorum :) Yok Ertuğrul abi ehli keramet bana çooooooook uzak, sadece bir histi... Benden sonra da sen gel abim. Dua ile
Kullanıcı avatarı
Ertugrul
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu
İletişim:

yok yok var bişeyler,ben pek yetişemezdim normalde.benden sonrada isteyen gelsin isim yok :)

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön