Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim sessizligibozmaya ama fazla konuşmayacam konuşunca çünkü herkes benden bıkıyo rahatsız oluyo ve artık kimseylen ne konuşacak nede yüzüne bakacak halim kalıyo artık bendede suscam sedece sizin sorularınıza cevap vercem okadar başka bişey demeyecem çünkü susarsam belki insanlar ev sizler benden rahatsız olmas ve benimdesizlerlen konuşmaya yüzünüze bakmaya halim olur hakkınızı helal edin allah razı olsun a.e.olun baki muhabbetlen k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
benden sonra yoklugu unutturup sevgi neşe ve muhabbet oolluşturacak birisi gelsin olurmu
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
eh ben geleyim bari bakayrumda çok neşeli olmuş ve de muhabbetli olmuş sitemiz maşallah allah bozmasın acaba siteyi böyle güzelliştiren ve mutlu dip neşelendiren nedir veya kimler dir neyse uzatmayayım benden sonra ertugrul olmadı kafkef olmadı lazhuseyin gelsin oldimi şimdi
- lazhuseyin
- Özel Üye
-
- Özel Üye
Re:
ben geldimmmmm laz Huseyin gelirmisin sana zahmet
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
eeee tabiki elbette inş rabbim izin verdi sen çagırdın kırmadım geldim allah razıo olsun beni düşündügünüz ve çagırdıgınız için benim için davete icabet zahmet degil bir şereftir inş ve çagırdın kırmadım gelşdim allah razı olsun
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
şimdi rica etsem sen davetime icabet edipte gelirmisin gelirmisin hayalperest kardeşim
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
inş gelirsin canım bacım yoksa üzülürüm allah razı olsun neyse benden bukadar işim bitti eve gitmem lazım yarın kaldıgımız yerden devam etmek temennisiylan inş hakkını helal edin allah razı olsun