Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
kusura bakmayın ama ben geldim.ESSELAMUALEYKUM.Allah gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin hakkınızda hayırlı olana gönlünüzü razı eylesin..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
amin hoca efendi allah razı olsun hoş geldin inş benden sonra varise kafkef yokisa sırr yoksa umutlu gülferi ablam yoksa sengel nahnulillah_99
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olmadi gene ben geleyim eger izniniz olursa
hadi cümletten hayırlı akşamlar allah razı olsun her şey gönlünüzce kalısn muradınızca olsun a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b
hadi cümletten hayırlı akşamlar allah razı olsun her şey gönlünüzce kalısn muradınızca olsun a.e.olun bakimuhabbetlen k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bi acayipsin sende kafkef bacım ya ben geldim benden sonra sen gel hadi selametlen k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
S.A
cemagati müslimin ben geldim inş ve açılışın devamını ben getiriyim olurmu kafkef kardeşim allah razı olsun çok düşüncelisin benide unutmdın düşündün allah razı olsun a.e.ol baki muhabbetlen k.i.b
cemagati müslimin ben geldim inş ve açılışın devamını ben getiriyim olurmu kafkef kardeşim allah razı olsun çok düşüncelisin benide unutmdın düşündün allah razı olsun a.e.ol baki muhabbetlen k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ha unuttum benden sonra sesimi duyan bizleri gönülden sevenler gelsin olmadı kafkef umutlu yadaaaaa gülferi ablam gelsin olmadi medcezir abim gelsin inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
HERHALDE KİMSE KALMAMIŞ GENE BEN GELDİM AMA ÜZGÜNÜMM VEDE CANNIMI SIKTILAR NEYSE BENDENSONRA SEVİMLİ SEVECEN BİR MUTLU İNSAN GELSİN OLURMU MİSAL UMUTLU MUTLU KARDEŞİMDE OLABİLİR EGER SESİMİ DUYUYORSA O GELSİN MUTLULUGUN SİMASI OLARAK
Re:
ben geldim...yaa niye sitede kimse yok...benden sonra bari siteye ilk gelen gelsin...((bu aralar site çok sakin nedenini merak ediyorum))
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...