Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
ben geldim.uzun zamandır uğramıordum.neyse benden sonra gülferi abla veya lazhüseyin gelsin..
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
canlar ben gelşldim inş herkese önceliklen selamlar saygılar hürmetler özelliklen medcezir abime ve gülferi ablamlan umutlu kafkef ensar 65 kardeşime selamlar hürmetler saygılar inş alah hepinizden tüm canı gönül daşlarımdan razı hoşnut olsun inş
11 günlük bi izinden sonra gene aranızdayım inş ve gitigim yerde sizleri unutmadım çünkü gittigim her yerde beni saygıylan sevgiylen muhabbet ve neşeylen karşıladılar diyarbakırlı kardeşlerim vanlı kardeşlerim konyalı kardeşlerim mersinli kardeşlerim ankaralı kardeşlerim antakyalı kardeşlerim izmirli kardeşlerim her hepsi gitigim yerlerde beni sevdiler davet ettiler bizede bekleriz gel diyenler oldu bende kırnmadım inş nasip olursa gelecem dedim ve iznim bittikten sonra yine siz canı gönül daşlarımlan beraberim inş
diyarbakırlılara umutlu ve diger kardeşlerimi anlattım vanlı kardeşlerimede ensarı diger vanlım kardeşlerimi anlattım mersin konya antakya izmirli kardeşlerimede diger adını sayanmadıgım doztları arkadaşlarımı anlattım böyleliklen hem sizleri hatırladım hem de unutmadım unutamadım ve yine kabul buyurursanız aranızdayım inş umarım beni anlar ve ban kızmassınız çok konuşuyom diye şimdilik bulkadar yeterli inş benden sonra umutlu gülferi ablam kafkef medcezir ensarı muhacir 65 dilfuruz islamyolu_89 ve inci gelsin digerleri alınmasın haklarını helal etsinler inş kusuruma bakmayın a.e.olun baki muhabbetlen k.i.b daha sonra görüşemesssek inş yarın görüşmek ümidiylen dua ediyor dua bekliyorum inş
canlar ben gelşldim inş herkese önceliklen selamlar saygılar hürmetler özelliklen medcezir abime ve gülferi ablamlan umutlu kafkef ensar 65 kardeşime selamlar hürmetler saygılar inş alah hepinizden tüm canı gönül daşlarımdan razı hoşnut olsun inş
11 günlük bi izinden sonra gene aranızdayım inş ve gitigim yerde sizleri unutmadım çünkü gittigim her yerde beni saygıylan sevgiylen muhabbet ve neşeylen karşıladılar diyarbakırlı kardeşlerim vanlı kardeşlerim konyalı kardeşlerim mersinli kardeşlerim ankaralı kardeşlerim antakyalı kardeşlerim izmirli kardeşlerim her hepsi gitigim yerlerde beni sevdiler davet ettiler bizede bekleriz gel diyenler oldu bende kırnmadım inş nasip olursa gelecem dedim ve iznim bittikten sonra yine siz canı gönül daşlarımlan beraberim inş
diyarbakırlılara umutlu ve diger kardeşlerimi anlattım vanlı kardeşlerimede ensarı diger vanlım kardeşlerimi anlattım mersin konya antakya izmirli kardeşlerimede diger adını sayanmadıgım doztları arkadaşlarımı anlattım böyleliklen hem sizleri hatırladım hem de unutmadım unutamadım ve yine kabul buyurursanız aranızdayım inş umarım beni anlar ve ban kızmassınız çok konuşuyom diye şimdilik bulkadar yeterli inş benden sonra umutlu gülferi ablam kafkef medcezir ensarı muhacir 65 dilfuruz islamyolu_89 ve inci gelsin digerleri alınmasın haklarını helal etsinler inş kusuruma bakmayın a.e.olun baki muhabbetlen k.i.b daha sonra görüşemesssek inş yarın görüşmek ümidiylen dua ediyor dua bekliyorum inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
dua edin bide inş acemi birligimde usta birligimde hayırlı biyere düşsün inş askerligim dua edin inş şurda 2ay kalmış gözümü açıp kapayana kadar gelip geçer bu zaman inş hakkını zzıda helel edin en olur ne olmas
Re:
Rabbim hayırlısıyla gidip-gelmeyi nasibetsin Lazhuseyin kardeşim
Siz beni saymamışsınız ama aksilik bu ya ben geldim ((:
Benden sonra kafkafciğimizi gördüm sanki o gelsin..
Siz beni saymamışsınız ama aksilik bu ya ben geldim ((:
Benden sonra kafkafciğimizi gördüm sanki o gelsin..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
Eh geliyim bari ((:
Kafkefim olmaz benden sonra yine sen gel, hatrım kalır
Kafkefim olmaz benden sonra yine sen gel, hatrım kalır
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
oo olmadi şimdi sırr bacım bak ayıp ettun şimdi ozaman olmadi rica edip şşimdi çagırsam olmasmı hemi sırr bacım hadi sen gel bakalım inş oldumu şimdi inş inş böyleliklen seni memnun etmişimdir inş
Re:
Eyvallah lazhüseyin
Latife ettim,kırılırmıyım hiç..
Madem öyle anlaştık benden sonrada sen gel
Ben gideyrum hayırlı akşamlar.. ((:
Latife ettim,kırılırmıyım hiç..
Madem öyle anlaştık benden sonrada sen gel
Ben gideyrum hayırlı akşamlar.. ((:
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
allah razı olsun sevindim menun olduguna üzülmedigine ve beni anlayışlan karşıladıgına bende çıkcam şimdi zaten yarın nasip olursa görüşmek dilegiylen inş tam sırr bacım hem kafkef sen neden üzülüyon ki allah senide unutturmaz merak etme ben senide çagırıyom bak şimdi sana da rica etsem çagırsam gelirmisin kafkefbacım allah razı olsun inş magaselameh inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
kafkef =sırr _lazhuseyin oldumu canlar hadi hayırlı akşamlar k.i.b işte kardeşlik budur ayrılmaksızın hepimiz biriz inş hem gönüllerde hemde sevgilerde inş