Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

ben geldim kimse yok heralde benden sonra sıstemde kım varsa o gelsın
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

BEN VARIM ENSAR KARDEŞİM.DOĞAL OLARAKTA BEN GELDİM.KİMSE KALMAMIŞ YAV.NEYSE AZSONRA GELİRLER..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

baş tacısın ablam senın yazılarından cok seyler ögrendıgımı söyleyebılırım allah razı olsun senden şimdi sısteme ılk baglanan kişi gelsın o zaman
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

ben gelsem olurmu bugün pek iyi degilim sınavı kaçırdım bizimkiler üstüme geldi biraz canım sıkıldı benden sonra sen gel ensar65
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

ben geldim eger kabul edrseniz dabiki :lol: ya umutlu halen niye üzgün veed durgunsun bak vardır bi hikmeti demekki böylesi daha hayırlıymış bak üzülme sabret allah bi kapı kapar digeryerden fazlasıylan hayırlı kapı açar anlıyormusun beni nedelim yani olmuş artık geri gelmez üzülme birgün elbet bizde göçüpgidicez bu hayattan daha bizi geri getirebilirlermi hayır dimi burdaki sınav kaçmış düşük almış olabilirsin ama önemli olan ahiretteki sorgu sual sınavını en iyi bişekilde geçirmek degilmi umutlu kardeş bak üzülme sıkma kendini ben senin için dua edecegim daha güzel daha hoş mertebeler makamlara gelmen için sınavlarda en güzel başarılar etmen için inş tamm ama yeterki sen üzülme üzme tatlı canını kendiini :wink: tamm
sen sadece gül gülmek sana yakışır aglamak ise üzer seni vede aileni sevenlerini unutma ben dua edecem inş daha güzl başrılar elde edip güzel yerlere gelmen için tamm yeterki sen üzülme allaha emanet ol k.i.b. :lol: :wink:
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

laz abi Allah razı olsun bana moral verdigin için ama bugün daha iyim benden sonra sen gel
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

sen çagırdın ben geldim alah mubarek etsin ben de mutlu vede neşeliyim isterdim yanında oluyim ana daha yakından yardımcın olabileyim ama olmuyo işte bende dua istiyom sende bana dua et gözlerim agrıyo biiraz rahatsızlar dua et tamm ama bak bidaha üzülmek kırılmak aglamk küzmek yok anlaşıldımı inş beraberce neşelihuzurlu mutlu olacaz inş tamm hadi hep gül aglama sana gülmek yakışır benden sonrada sen gel olurmu rica etsem
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

sen istersende ben gelmezmiyim dua etmen benim için yeter yanımda olanlar sanki bir tecell,i verdi siz uzaksınız ama tecelli veriyorsunuz hemde hiç tanımadan Allah razı olsun benden sonra kafkef gelsin
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

olsun görmedim ama nede olsa mümin kardeşiz degilmi sendede allah razı olsun ben hep inş sana destek veed yardımcı olmaya çalışacam kafkefede inş umarım beni anlamışındır allah herşeyi gönlünüzce versin allah razı olsun ailenden senden sevenlerinden seni görmek çok isterdim ama sen bana çok uzaklardasın inş nasip olurda onuda görürüz saten ben dualarımlan destegim vede yardımılan sana yakın degilmiyim dimi benden sonra sen gel olmassa kafkef varsa o olmadı karbeyaz gelsin
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

gönlü rahat vede hoş muhebbetli olan gelsin yada
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

GÖNLUM RAHAT ÇOK ŞUKUR AMA MUHABBETIM HOŞMU ONU BEN BILEMEM ONU BENİM MUHABBETIME KATILANLAR BILIR BENDEN SONRA BERZAH KARDESİMİZ GELSİN
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

tamm ben geldim benden sonra gelsin hepiniz eyisiniz allah razı olsunherşeyb gönlünüzce olsun ben gidiyom yarın görüşmek üzere allaha emanet olun dua larınızı bekliyom dualrım sizlerlen hakkınızı helal edin benide unutmayın k.i.b
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

benden sonra mutluluga hasret sevgisini bekleyen gurbet hasreti çeken lerden birisi gelsin inş
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

ben geldim umutlu kardeşimiz üzgünmüş üzülme kardeşim herseyın hayırlısı olsun benden sonra kafkef umutlu yada sıtenın degerlı uyelerınden bırı gelsın :)
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

BEN GELDİM BUGUN BENDE HÜZÜNLÜYÜM BİRAZ.BU GURBETLİK ÇOK KOYUYOR BANA AİLEMİ ÖZLEDİM..BAYRAMIDA YALNIZ GEÇİRECEZ O DAHA ÇOK ÜZÜYOR.ALLAH KİMSELERİ GURBETTE BIRAKMASIN.BENDEN SONRA KİM İSTERSE GELSİN. :oops:
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

ben geldim gurbet ınsanı yıpratıyor abla bilirim allah yardımcın olsun benden sonra hayatla barısık biri gelsın kafkef mesela yada karbeyaz :)
Kullanıcı avatarı
Karbeyaz
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen Karbeyaz »

çağırdığın için saol ensar65 :) gurbettikilerede allah sabır versin benden sonrada isteyen gelsin :)
İman insanı insan eder Belkide insanı sultan eder...
Kilitli

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön