Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim eger kabul edrseniz dabiki ya umutlu halen niye üzgün veed durgunsun bak vardır bi hikmeti demekki böylesi daha hayırlıymış bak üzülme sabret allah bi kapı kapar digeryerden fazlasıylan hayırlı kapı açar anlıyormusun beni nedelim yani olmuş artık geri gelmez üzülme birgün elbet bizde göçüpgidicez bu hayattan daha bizi geri getirebilirlermi hayır dimi burdaki sınav kaçmış düşük almış olabilirsin ama önemli olan ahiretteki sorgu sual sınavını en iyi bişekilde geçirmek degilmi umutlu kardeş bak üzülme sıkma kendini ben senin için dua edecegim daha güzel daha hoş mertebeler makamlara gelmen için sınavlarda en güzel başarılar etmen için inş tamm ama yeterki sen üzülme üzme tatlı canını kendiini tamm
sen sadece gül gülmek sana yakışır aglamak ise üzer seni vede aileni sevenlerini unutma ben dua edecem inş daha güzl başrılar elde edip güzel yerlere gelmen için tamm yeterki sen üzülme allaha emanet ol k.i.b.
sen sadece gül gülmek sana yakışır aglamak ise üzer seni vede aileni sevenlerini unutma ben dua edecem inş daha güzl başrılar elde edip güzel yerlere gelmen için tamm yeterki sen üzülme allaha emanet ol k.i.b.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
sen çagırdın ben geldim alah mubarek etsin ben de mutlu vede neşeliyim isterdim yanında oluyim ana daha yakından yardımcın olabileyim ama olmuyo işte bende dua istiyom sende bana dua et gözlerim agrıyo biiraz rahatsızlar dua et tamm ama bak bidaha üzülmek kırılmak aglamk küzmek yok anlaşıldımı inş beraberce neşelihuzurlu mutlu olacaz inş tamm hadi hep gül aglama sana gülmek yakışır benden sonrada sen gel olurmu rica etsem
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olsun görmedim ama nede olsa mümin kardeşiz degilmi sendede allah razı olsun ben hep inş sana destek veed yardımcı olmaya çalışacam kafkefede inş umarım beni anlamışındır allah herşeyi gönlünüzce versin allah razı olsun ailenden senden sevenlerinden seni görmek çok isterdim ama sen bana çok uzaklardasın inş nasip olurda onuda görürüz saten ben dualarımlan destegim vede yardımılan sana yakın degilmiyim dimi benden sonra sen gel olmassa kafkef varsa o olmadı karbeyaz gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
gönlü rahat vede hoş muhebbetli olan gelsin yada
Re:
GÖNLUM RAHAT ÇOK ŞUKUR AMA MUHABBETIM HOŞMU ONU BEN BILEMEM ONU BENİM MUHABBETIME KATILANLAR BILIR BENDEN SONRA BERZAH KARDESİMİZ GELSİN
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
tamm ben geldim benden sonra gelsin hepiniz eyisiniz allah razı olsunherşeyb gönlünüzce olsun ben gidiyom yarın görüşmek üzere allaha emanet olun dua larınızı bekliyom dualrım sizlerlen hakkınızı helal edin benide unutmayın k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
benden sonra mutluluga hasret sevgisini bekleyen gurbet hasreti çeken lerden birisi gelsin inş
Re:
BEN GELDİM BUGUN BENDE HÜZÜNLÜYÜM BİRAZ.BU GURBETLİK ÇOK KOYUYOR BANA AİLEMİ ÖZLEDİM..BAYRAMIDA YALNIZ GEÇİRECEZ O DAHA ÇOK ÜZÜYOR.ALLAH KİMSELERİ GURBETTE BIRAKMASIN.BENDEN SONRA KİM İSTERSE GELSİN.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...