Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
evet cümletten s.a
gene ben gene ben geldim başka yokki gelen nedelim neyse bakalım çagırayım gelen olacakmı inş gelir benden sonra (diyarbakırlı)(vanlı)(konyalı)(tokatlı)(ankaralı)(mersin bursa trabzon antakya istanbul erzurum) artık kim varise gelsin inş ben çagırdım kime nasip kime kısmet inş bakalım
gene ben gene ben geldim başka yokki gelen nedelim neyse bakalım çagırayım gelen olacakmı inş gelir benden sonra (diyarbakırlı)(vanlı)(konyalı)(tokatlı)(ankaralı)(mersin bursa trabzon antakya istanbul erzurum) artık kim varise gelsin inş ben çagırdım kime nasip kime kısmet inş bakalım
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
oldu ben geldim oldumi kimse yoksa gelmesse gene sen gel olurmi bi diyarbakırlı olarak gene tamm
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hoş geldin allah mubarek etsin inş am gene ben geldim bak başka kimse yok nedelimki olsun bizde sitenin boşlugunu doldurmuş oluruz degilmi
benden sonra vanlı veya diyarbakırlı kardeşlerimden kim varis eolarda birii gelsin olurmu rica etsem
benden sonra vanlı veya diyarbakırlı kardeşlerimden kim varis eolarda birii gelsin olurmu rica etsem
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
allah razı olsun şimdide gen ben varım kabul edersen ben geleyim geldimde zaten hakkını hella umutlu kardeşimiz yokmi üzüldüm veya kafkef kardeşimiz yokmi onada üzüldüm bida umutlu kardeşime bişey sorcam ayıp olmasse eger hani bi ara umutlu kardeşimin ablası hastaydıda dua istemişti şimdi nasıl eyimi onu sorcaktım vede ögrenmek istemiştim hakkını hella et umutlu kardeşim merak ettimde ondan sordum kusura bakma benden sonra isteyen gelsin vanlı kardeşlerimden
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
BEN GELDİM SAGOL SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN İNŞ BENDEN SONRADA UMUTLU KARDEŞİM GELSİN İNŞ OLURMU RİCA ETSEM EMİNİM KIRMAYACAK BENİ GELECEK HA EGER KAFKEF GELEBİLİRSE O GELSİN AMA ODA OKULDADIR BELKİ ONDAN GENE SANA KALIYO SEN GEL AZ ÖNCE Bİ DİYARBAKIRLIYLAN KONUŞTUM AKLIMA GELDİN GENE ONDAN SEN GEL OLURMU UMUTLU KARDEŞ
Re:
İşte ben geldim beni çağıran olmamış.lazhüseyin şehir le değilde isimleriyle çağırsak arkadaşları nasıl olur.belki öyle daha iyi gelirler.hım benden sonra gülyüzlüm ablam gelsin yada zulal ablam.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olur gülferi abla ama sorunmun oldu olmasın tam inş oldu bidaha isimlen çagırırım olurmu benden sonra umutlu kafkef gülferi sırr krıstal ensar 65 islamyolu islam sevdalısı islamyolu_89 sera inci dilfuruz melek 65 tuananur tuana zulal medcezir ertugrul e_yıldız karbeyaz hryy sırr gülyüzlü ben lazhuseyin du bakayım daha kim varidi unuttum neyse ha bide islam habercisi inş adını sayamadıklarım ve beni neden unuttun benide sayarmısın diyen tüm kardeşlerim kim varise artık gelsin benden sonra olurmi
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
herkese selamlar vede hayırlı akşam lar hey millet nerdesunuz
Re:
ben geldim...ama sitede benden başka kimse yok...benden sonra da kim istiyorsa o gelsin...mesela sen gel ''lazhüseyin''
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
geldim melek 65 kardeşim allah razı olsun herkese selma olsuninş gününüz mubarekli vede hoş güzel olsun etrafınız islamın tüm güzelliklriylen dolsun allahın rahmeti bereketi üzerinizden üzerimizden eksik olmasın inşhepinizin aileyi efradlarınızın sevdiklerinizin sevenlerinizin makamları cennet mertebeleri yüksek olsun inş amin neden bne böyle yim bilmiyorum az ayrı kaldımmı sizleri özlüyom geldimmi baktımmı siteye kimse olmadıgını gördümmü sanki gene tek bi başına kalmış yanlız gibi biri oluyom üzülüyom ve bişeyler yazdımmı cevap gelmeyince sıkılıyom ve üzülüyom acaba üzdümmüde veya kırdımmıda kimse yok gelmiyo diye düşünüyom ben sileri seviyom gerçekten kiminiz bir abim ablam kardeşim kimide bir eş dost abisi olarak sevgimi göstermeye çalışıyom ama bilmem sizler beni ne kadar seviyorsunuz veya sevmişsiniz neyse uzadı daha fazla sıkmayayım sizleri ben şimdilik çekiliyom aradan hadi selametlen k.i.b. a.e.olun
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim ama bidaha 10gün sonra görüşmek üzere inş a..e.olun
k.i.b
baki muhabbetlen kalın inş
benden sonra umutlum kafkefim gülferim ablam veya medcezir abim gelsin inş veya kim varise işte gelsin selametlen ben gider inş gelirsem görüşmek üzere şimdiden hepinizin bayramı mubarekli olsun allah razı olsun
k.i.b
baki muhabbetlen kalın inş
benden sonra umutlum kafkefim gülferim ablam veya medcezir abim gelsin inş veya kim varise işte gelsin selametlen ben gider inş gelirsem görüşmek üzere şimdiden hepinizin bayramı mubarekli olsun allah razı olsun