Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
he dogru ya unuttum biz istanbulda oldugumuzdan dimi ne delim onlarda haklı iftar yapacaklar saten bizede bişey kalmadı inş bizde en geç 1saat sonra in ş iftar yapacaz allah izin verir se inş e ozman sen varsan sen gel benden sonra
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yaz bişeyler bende okuyim dinliyim içim rahatlasın sıkılmıyım yanlı kalmayayım
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
canlar yarın izin günüm veed mubarek cuma günü şimdiden cumanızı debrk edeyim dedim çünkü yarın yokum belki bidaha hiç gelemem sizlerden yine ayrılıyomm bidaha ne zaman görüşürüz allah bilir inanın bakın ben sizlerii düşünüyom vede özlüyom canım sıkıldımı aklımdasınız sizi bırakıpta gidemiyom çogunuzun evinde elinde bilgisayarı interneti var ama benim yok işte ama bende isterdim olsun sizlerlen hep birlikte oliyim evde işte gezerken dolaşırken yoldayken veya başka birşeydeyken ama işte olmuyo ancak işte yken sizlerlen siz islamı yaşam ailesiylen beraber olabiliyom olsun be vardır herşeyin bi sebebi bununda çıkar elbette birgün bi kolay yolu vede hayırlı bi sonucu sizleri inanınki bırakamıyom anlayın beni sizlerelen içim rahat huzurlu siz beni kırın üzün farketmez ama ben sizleri üzmeyeyim kırmayayım yeterki benim için hepiniz ayrı bir degerlisiniz umarım anlıyorsunuzdur beni benden sonra sitede olan birisi gelsin inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yine ben geldim yokki kimse olsun ben yazarım ben okurum buda eyi ne olacakki sanki cumanızı debrik eder hayılara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim bu mubarek cumayı şerifinizi aileniz ve sevenlerinizlen engüzel hoş huzurlu mutlu bereketli bişekilde geçirmeniz demennisiylen sizleri alemin en güzel sahibi olan allaha emanet ediyorum k.i.b.bu aciz kardeşinizide unutmayın
vermiş oldugum rahatsızlıktan sıkıntıdan üzüntüden çok konuşmamdan dolayı yönetimden sorumlulardan üyelerimizden dostlarımızdan islamı yaşam ailesinden özür diliyorum umarım beni affeder hakkınızı helal edersiniz gidiyorum ama inş gelişim yine çok güzel olacak inş
vermiş oldugum rahatsızlıktan sıkıntıdan üzüntüden çok konuşmamdan dolayı yönetimden sorumlulardan üyelerimizden dostlarımızdan islamı yaşam ailesinden özür diliyorum umarım beni affeder hakkınızı helal edersiniz gidiyorum ama inş gelişim yine çok güzel olacak inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ya sen aklımdan geçiyordun karbeyaz kerdeş inan bak benden sonra sen gel yine umutlu olmadı sera yada kafkef yada tuana olmadı gülferi olmadı ben gelebilirsem ben her neyse artık hadi selametlen dualarım sizlerlen
Re:
evet beni de çağıran yok ama ben kendimi çağırılmış sayıp senin de sözünü yerine getiriyorum hadi sen gel ensar65
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
Re:
biz bizi çağıracak birini bulamayız sanırım ama ALLAHtan ümit kesilmez
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
Re:
Geldim geldim...
Yetiştim...
Allah razı olsun.Beni unutmamışsınız.
Benden sonra da umutlu yada berzah ya da sera yada tuana yada tuananur gelsin...
Yetiştim...
Allah razı olsun.Beni unutmamışsınız.
Benden sonra da umutlu yada berzah ya da sera yada tuana yada tuananur gelsin...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)