Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

buyruun herkes suanda iftar derdındedır kimse ugramazz sen gel lazhuseyın
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

he dogru ya unuttum biz istanbulda oldugumuzdan dimi ne delim onlarda haklı iftar yapacaklar saten bizede bişey kalmadı inş bizde en geç 1saat sonra in ş iftar yapacaz allah izin verir se inş e ozman sen varsan sen gel benden sonra
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

yaz bişeyler bende okuyim dinliyim içim rahatlasın sıkılmıyım yanlı kalmayayım
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

canlar yarın izin günüm veed mubarek cuma günü şimdiden cumanızı debrk edeyim dedim çünkü yarın yokum belki bidaha hiç gelemem sizlerden yine ayrılıyomm :cry: :cry: :cry: bidaha ne zaman görüşürüz allah bilir inanın bakın ben sizlerii düşünüyom vede özlüyom canım sıkıldımı aklımdasınız sizi bırakıpta gidemiyom çogunuzun evinde elinde bilgisayarı interneti var ama benim yok işte :cry: :cry: :( :( ama bende isterdim olsun sizlerlen hep birlikte oliyim evde işte gezerken dolaşırken yoldayken veya başka birşeydeyken ama işte olmuyo ancak işte yken sizlerlen siz islamı yaşam ailesiylen beraber olabiliyom olsun be vardır herşeyin bi sebebi bununda çıkar elbette birgün bi kolay yolu vede hayırlı bi sonucu sizleri inanınki bırakamıyom anlayın beni sizlerelen içim rahat huzurlu siz beni kırın üzün farketmez ama ben sizleri üzmeyeyim kırmayayım yeterki :? :? benim için hepiniz ayrı bir degerlisiniz umarım anlıyorsunuzdur beni benden sonra sitede olan birisi gelsin inş
Kullanıcı avatarı
Karbeyaz
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen Karbeyaz »

ben geldim nihayet benden sonra gülferi abla gelsinn :wink:
İman insanı insan eder Belkide insanı sultan eder...
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

yine ben geldim yokki kimse olsun ben yazarım ben okurum buda eyi ne olacakki sanki :D :D :D cumanızı debrik eder hayılara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim bu mubarek cumayı şerifinizi aileniz ve sevenlerinizlen engüzel hoş huzurlu mutlu bereketli bişekilde geçirmeniz demennisiylen sizleri alemin en güzel sahibi olan allaha emanet ediyorum k.i.b.bu aciz kardeşinizide unutmayın :oops: :D :D
vermiş oldugum rahatsızlıktan sıkıntıdan üzüntüden çok konuşmamdan dolayı yönetimden sorumlulardan üyelerimizden dostlarımızdan islamı yaşam ailesinden özür diliyorum umarım beni affeder hakkınızı helal edersiniz gidiyorum ama inş gelişim yine çok güzel olacak inş :D :D :? :wink: 8)
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

ya sen aklımdan geçiyordun karbeyaz kerdeş inan bak benden sonra sen gel yine umutlu olmadı sera yada kafkef yada tuana olmadı gülferi olmadı ben gelebilirsem ben her neyse artık hadi selametlen dualarım sizlerlen
Kullanıcı avatarı
KafKef
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen KafKef »

Ben geldiimm...Benden sonra can gardaşım umutlum ya da laz abim gelsin... :wink:
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

ben geldim kardesim evine hosgeldin unutmaki seni unutmak mumkün degil canım kardesim benim benden sonra sen gel yada gülferi abla oda olmadı med_cezir abi gelsin artık gel abi :D
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

ben geldım bızı cagıran yok ama :( yıne gelıyoruz işte benden sonra benı cagıracak bırı gelsın :)
kristal
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen kristal »

evet beni de çağıran yok ama ben kendimi çağırılmış sayıp senin de sözünü yerine getiriyorum :D hadi sen gel ensar65 :wink:
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

GELDİM KARDEŞİM SEN CAGIRIRSINDA BEN GELMEZMİYİM :) NASIL OLSA BİZİ CAGIRAN YOK BENDEN SONRA YINE SEN GEL YADA BİZİ CAGIRACAK BİRİ GELSİN
kristal
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen kristal »

:lol: :lol: biz bizi çağıracak birini bulamayız sanırım ama ALLAHtan ümit kesilmez :D :wink:
Derdin sendendir, fakat görmüyorsun Dermanın sendedir, fakat bilmiyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hâlâ küçük bir şey sanıyorsun
Kullanıcı avatarı
tuananur
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen tuananur »

ben geldimmm...laz hüseyin abimi cağırıcam ama o bugün yokmuşş...benden sonra ımmm bi düşünim..ımmmm benden sonra tuana yada gülferi gelsin....
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR..GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN ZEVK ALIR!!!
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

onlar yok bugün sitede pek kimse yok neden acaba neyse benden sonra kafkef kardesim gelsin
Kullanıcı avatarı
KafKef
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen KafKef »

Geldim geldim...

Yetiştim...

Allah razı olsun.Beni unutmamışsınız. :D

Benden sonra da umutlu yada berzah ya da sera yada tuana yada tuananur gelsin... :D :wink:
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

sagol kardeşim benden sonrada saydıgın isimlerden biri gelsin
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Kilitli

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön