HADİ PEYGAMBERİMİZE SELAM YOLLAYALIM
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
esselatü vesselamü aleyke ya RASEULALLAH,ya HABİBALLAH...
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
- kardelencik
- Özel Üye
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammed Salâaten tünciynâa bihâa min cemîyıl-ehvâali, vel efâat. Ve takzıylenâa bihâa cemîyal haacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemîyıs-seyyiâat ve terfeunâa bihâa ındeke eled-deracâat ve tübelligunâa bihâa aksal gaayâat. Min cemîyıl-hayrâat-i fil-hayâati ve badel-memâat. İnneke alâa külli seyin kadiyr.
Mânâsı:
Allâhım, Efendimiz Muhammede ve ehl-i beytine bizi bütün korku ve âfetlerden kurtaracağın, bütün ihtiyaçlarımızı göndereceğin, bütün günahlarımızdan temizleyeceğin, nezdindeki derecelerin en yücesine yükselteceğin, hayatta ve ölümden sonra bütün hayırların nihâyetine ulaştıracağın şekilde râhmet eyle. Muhakkak sen her şeye kaadirsin.
Mânâsı:
Allâhım, Efendimiz Muhammede ve ehl-i beytine bizi bütün korku ve âfetlerden kurtaracağın, bütün ihtiyaçlarımızı göndereceğin, bütün günahlarımızdan temizleyeceğin, nezdindeki derecelerin en yücesine yükselteceğin, hayatta ve ölümden sonra bütün hayırların nihâyetine ulaştıracağın şekilde râhmet eyle. Muhakkak sen her şeye kaadirsin.
"Yegâne DeRDim "Sen" Ol ki Rabbim; DeRman Diye Başka ŞeyLeR İçin ÇaRpmasın KaLbim !"
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
..Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed
Re:
öncelikle selamün aleyküm yeniyim ve ilk forum cevabımı buraya vermek istiyorum çünkü ; iki kainat efendimiz nur üstüne ala nur önderimiz rehberimiz,uğrunda ana ve babalarımızı feda edebileceğimiz,uğruna kainat yaratılan,hz ademin tövbesinde şefaatinden yararlanmak istediği ve bizim için ümit şefaat olmazsa olmazımız hz.muhammed sallalahu aleyhi ve sellemme selam ve salat olarak yazmak istedim,ya resul önce kul sonra ümmetiz, sana salat olsun sana selam olsun aline ailene tabi ne ve tebay-ı taabine selam olsun şefaatinden mahrum etme ümmetim ümmetim deiyerek bağrına bas bırakma bizi rabbim bizi efendimizin yolundan ayırma bizi sana kul ona ümmet eyle
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
Allahümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ali seyyidine Muhammed