Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
e evet canlar needn yine suskun gibisiniz buyrun destege vede paylaşımlara anlatımlara neden kimse yokmu ya burda kimse neden cevap vermiyo herkes uyuyo herhalde yada okuldasınız yada çalışıyosunuz eee nedelim ozaman ben de gideyim bari madem kimse yok kalmamış bana musade ozaman ben cüzlerimi okuyim izninizlen hakkınızı hella edin inş bidaha baktıgımda geldigimde umarım hoş vede güzel paylaşımlar görürüm allaha emanet olun k.i.b
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olur tamm merak etmem sizler nasılsınız iyimisiniz inş iyiysinizdir ablanız iyleştimi allah tekrar şifalar versin amin ben den sonra güzel hoş muhabbetten anlayan vede sevginin nedemek oldugunu bilen bir kişi gelsin çünkü çogumuz kimi nasıl sevcegimizi bilmiyoz ben mesala kendime diyom size degil ama benden sonra bu dediklerimi bilen biri gelsin
Re:
sevemenin ne oldugunu bilmiyorum inş sizde birgün görenirsin muhabbettende anlayım simdi diyeceksin seninde anlamadıgın sey yoktur
ablam iyi bugün taburcu olacak sizin dualarını sayesinde bende iyim Allah razı olsun benden sonra laz abi sen gel yada gülferi abla gelsin
ablam iyi bugün taburcu olacak sizin dualarını sayesinde bende iyim Allah razı olsun benden sonra laz abi sen gel yada gülferi abla gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
inş en güzelliylen gelirde sevinirsiniz hayır biz aracıyız sadec duaları ettirende allaha yaptıranda allah biz veya ben eedrim görevimi yaparım inş mevlam kabul eder derim bukadar benden sonra sen gel olmadı gülferi ablamız gelsin inş ,
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
biz varızda ondan herhalde nedelim olsun buda eyi buda güüzel bizdestek olmaya calışıyoz veed paylaşım sunuyoz benden sonra ekip deglim ama ekip gibi bişey olduk umutlu gelsin zaten kafkef okulda dır ondan sera gelabilir farketmez
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
işte ben geldim ben biliyom küçük bişey bile olsa mutluyum ben olurumda benden sonrada çok degerli sadakatli hoş güzel insan gelsin inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hayır ben gelgeldim kusuruma bakmasın oda benden sonra gelir umarım
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ey gidi millet nerdesiniz hayattamısınız yaşaymısınız cevab verin da offffffffff
olmayı habule
benden sonra sesimi duyan birisi gelsin
olmayı habule
benden sonra sesimi duyan birisi gelsin