Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok ben geldim sagol dualarınız için edeceginiz veed ettiginiz dualar için rabbim kabul vede makbul eylesin allah razı olsun benden sonra karbeyaz tuana tuananur gülferi zulal sera umutlu mutlu medcezir her kim olursa olsun artık kim hak ettiyse ogelsin bu güzel günümüzede bi güzellik katsın
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
eeeeee ben geldimde kalbim temiz diyemem sevgim allahiçin oldugunuda vede resulumuz için oldugunuda ben tam manasıylan bilemem kalbimde de kibir vede kin oldugunuda asla bilemem allahtan başka ama ben geldigime göre vardır bi hikmeti allah mubarek etsin allah razı olsun düşündügünüz için sadec allah için seven derken herkesi allah içn elimden geldigince sevmeye de çalışıyom umarım sevgiyi vede sevilmeyi hak ediyorumdur
ama ben ne sevmekten need sevilmekten dogru anlamıyom
ama allah için herkese gönlüm vede sevgim açık herkesin ayrı bir yeri var bende
ama ben ne sevmekten need sevilmekten dogru anlamıyom
ama allah için herkese gönlüm vede sevgim açık herkesin ayrı bir yeri var bende
Re:
Ohhh iyi iyi beni unutmuşsunuz...Adım bile geçmemiş...
Aşkolsun Laz Abi hani beni unutturmayacaktın?? Sen bile unutmuşsun.
Benden sonra kimse gelmesin deeermişimm....Umutlu Lazhüseyin Tuananur Gülyüzlüm Gülferi hangisi müsaitse o gelsin...
Aşkolsun Laz Abi hani beni unutturmayacaktın?? Sen bile unutmuşsun.
Benden sonra kimse gelmesin deeermişimm....Umutlu Lazhüseyin Tuananur Gülyüzlüm Gülferi hangisi müsaitse o gelsin...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Re:
En müsait benim sanırım
Kafkef ekipdaşım sitemkar gördüm seni....Unutmadık tabiki,unuturduk aslında da fırsat vermedin ki
Şaka tabi...Burda vefasızlara yer yok
Benden sonra benden hayırlısı gelsin..
Kafkef ekipdaşım sitemkar gördüm seni....Unutmadık tabiki,unuturduk aslında da fırsat vermedin ki
Şaka tabi...Burda vefasızlara yer yok
Benden sonra benden hayırlısı gelsin..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
Geldim umutlum da önceden hep "KafKef okulda olmasa onu çağırırdım" gibi diyaloglar geçiyodu.Ben de okuldan gelince okuyodum.Ama artık beni hiç çağırmıyosunuz. Unutuldum dimi???
Benden sonra Lazhüseyin gelsin...
Benden sonra Lazhüseyin gelsin...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Canlarım benim; teşekkür ediyorum.73 'lüyüm idare edin
yaşlanıyoruz zaten boşverin 73' lü olayım. kim gelsin yaaa bir sürü kişi var aklımda saymaya başlıyayım mı? tuana, tuananur, kafkef, sıır,gülferi,med_cezir ,ertuğrul...................... daha çok ta işim var çıkmam lazım.
yaşlanıyoruz zaten boşverin 73' lü olayım. kim gelsin yaaa bir sürü kişi var aklımda saymaya başlıyayım mı? tuana, tuananur, kafkef, sıır,gülferi,med_cezir ,ertuğrul...................... daha çok ta işim var çıkmam lazım.
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yine yeni bir günlen aranızdayım inş sizleri bende unutmam unutamıyorumda hem hani alınma darılma küsme yoktu sanki unutulanlar çagırmadı diye bize küsmüş ved darılmış gibiler e çagıracam çagırdıklarımda ya işte ya okulda yada bişeylen meşguller oluyolar bende nedeyim ancak iletime cevap vereni yada kime nasipse o geliyo ayrıca herkes burdakiler unuta bilir sizleri ertugrul abi medcezir kafkef veya herhangi bi kişiyi ama ben unutmam asla veed illaki burda hayyatta oldukça sizleri hatırlatır veed sizlere duacı olurum benden sonra kaç günden beri adı duyulmayan zulal ablamız gelsin