Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
ben geldim çoktandır yoktum kimse beni çağırmamış bile ya....neyse benden sonra kafkef veya lazhüseyin gelsin..
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim inş ertugrul abim dediklerin aynısı bende istiyodum bana nasipmiş ben geldim allah razı olsun buarada yine yeniden hoş geldin allah mubarek etsin inş a.e.ol.k.i.b
- islamsevdasi
- Özel Üye
- islam_habercisi
- Özel Üye
- İletişim:
Re:
peki ben gelsem nasıl olur acaba selam arkadaşlar gene ben geldim aranıza kabul edersiniz inş. benden sonra cetin abimiz gelsin
ALLAHIM günah bize yakışmadı ama sana AFFETMEK okadar yakışıyorki sen bizi AFFET YARABBİM
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
laaa beni çagıranlar gene çogaldi ama ben duyamadım cevap yazamadım gelenmedim hakklarını helal edsinler inş islam sevdası ve kafkef inş allah razı olsun düşünmeniz bilen yeter bizler duacı sizlerde edacı inş benden sonra çok beklenilen adım unutuldu yokmu beni çagıran bekleyenim diyen birisi gelsin olmadı bizleri seven birileri gelsin allah razı olsun a.e.olun .k.i.b
Re:
Ben geldiiim..
İslam_habercisini görür gibi oldum Hoş geldin islam_habercisi gözümüz yollarda kaldı..
benden sonra yine kendini özletenlerden biri gelsin..
İslam_habercisini görür gibi oldum Hoş geldin islam_habercisi gözümüz yollarda kaldı..
benden sonra yine kendini özletenlerden biri gelsin..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim kabulmü eger kabul ederseniz üzgünüm umutlu gelemedi benide bi diyarbakırlı kardeşin olarak kabul edersen ben geleyim olurmu hakkını helal et inş benden sonrada diyarbakırlı kardeşim gelsin allah razı olsun
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ALLAH RAZI OLSUN UMUTLU MUTLU KARDEŞİM BENİ DÜŞÜNÜP ÇAGIRDIGIN İÇİN BENDEN SONRADA SEN GEL OLURMU UMUTLU KARDEŞİM BEN DİYARBAKIRLILARI ÇOK SEVİYOM NEDENİNİ BİLÖ
MİYOM AMA GERÇEKTENDE DİYARBAKIRLILARA KARŞI DİYARBAKIRA KARŞI AYRI Bİ SEVGİM VAR VEDE HEP DİYARBAKIR DENDİMİ AKLIMA SEN GELİYON UMUTLU MUTLU KARDEŞİM
MİYOM AMA GERÇEKTENDE DİYARBAKIRLILARA KARŞI DİYARBAKIRA KARŞI AYRI Bİ SEVGİM VAR VEDE HEP DİYARBAKIR DENDİMİ AKLIMA SEN GELİYON UMUTLU MUTLU KARDEŞİM