Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bu sderdime biçare olacak yokmi
Re:
herkese acık bir alan burası isteyen boş konuşur isteyen luzumlu bu bolumde zaten oyun eglenme bolumu bır hadis veya dını konular bolumunde boş konuşulma olmuyo sen keyfıne bak kardes bıyere gıtme bizler senın dostunuzmanevi anlamda vesselam
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
EVET VESELAM ALLAH RAZI OLSUN BEN BİYERE GİTMİYOM Kİ ZATEN SADECCÇOK KONUŞUYOM RAHATSIZ OLUNUYO ONDAN BENDE SUSMAK ZORUNDA KALIYOM BÖYLECE SADECECSİZİN YAZIMLARINIZ PAYLAŞIMLARINIZI OKUYOM AKADAR DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ İÇİN SAGOLUN ALLAH RAZI VEDE HOŞNUT OLSUN SİZLEREDN BENDEN SONRADA KARBEYZA GELSİN TADA SEN OLMASA GEL FARKETMEZ
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bide söylemeyi unuttum üzülme ved sıkılma nadenim korkarımki benim yüzümden sitede bitatsızlık olur sonra birbirinize kardeşken benim yüzümden birbirinizi kırmanız veed üzmeniz olabilir benim sıkıntım veed üzülme noktam bu beni anlıyormusunuz
inş anlamışsınızdır
inş anlamışsınızdır
Re:
lazhüseyin abim ne bu alınganlık yaw..bwk bwni kismeler capırmıyor burda ben kızıyormuyum...forum ortamı burası arkadasında dediği gibi.. darılmak küsmek yokkk!!
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR..GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN ZEVK ALIR!!!
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
oldu güleyim bari inş yine sevinir veed eskisi gibi mutlu olurum hadi oliyim bari
ama iyiyimde işte canımsıkılıyo vede durgun gibi bi halim var ondan yani bide açlık biyandan baş agrısı bi yandan anlayacagınız işte ramazan gidiyo allah en güzel bişekilde ramazanı geçirmeyi nasip eylesin amin inş birgün nasiğp olurda siz islaı yaşam ailesiylen beraber bi güzel iftar yaparız allahın izniylen inş amin benden sonra ya tuananur yada sera ablamız gelsinolmadı karbeyaz kardeşimiz gelsin inş
ama iyiyimde işte canımsıkılıyo vede durgun gibi bi halim var ondan yani bide açlık biyandan baş agrısı bi yandan anlayacagınız işte ramazan gidiyo allah en güzel bişekilde ramazanı geçirmeyi nasip eylesin amin inş birgün nasiğp olurda siz islaı yaşam ailesiylen beraber bi güzel iftar yaparız allahın izniylen inş amin benden sonra ya tuananur yada sera ablamız gelsinolmadı karbeyaz kardeşimiz gelsin inş
Re:
ercişli degilim ama ben geldim.bi de ben gideyim bakıyım nasıl oluyor dedim benden sonrada bursalı biri gelsin.burda coğu kişi istanbullu ama belki bir bursalı çıkar
HER HAYIRDA BİR ŞER;HER ŞERDE DE BİR HAYIR VARDIR!!!
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bende bursalı degilim trabzonluyum ama bursalılarıda severim vede sizlerden dua istiyorum annem için dua istiyorum acilen dualarınızı bekliyorum
bide bakın dün silen helalleşmeseydim olmuycaktı dün iftara giderken sizlerin duasıylan allahın yardımıylan ucuzbi kaza atlattım hızlı gelen bi araba ben karşıya geçerken ters yöne girmiş ti birazdaha erken davranmasaydım çoktan gitmiştim belkide öteki aleme ama işte islamı yaşam ailesinin dualarıylan kurtulmuş olduk allah hepinizden razı olsun bnei düşündügünüz ved dua ettiginiz için makamınız cennet mertebeleriniz yüksek olsun amin annem içinde dualarınızı bekliyorum
bide bakın dün silen helalleşmeseydim olmuycaktı dün iftara giderken sizlerin duasıylan allahın yardımıylan ucuzbi kaza atlattım hızlı gelen bi araba ben karşıya geçerken ters yöne girmiş ti birazdaha erken davranmasaydım çoktan gitmiştim belkide öteki aleme ama işte islamı yaşam ailesinin dualarıylan kurtulmuş olduk allah hepinizden razı olsun bnei düşündügünüz ved dua ettiginiz için makamınız cennet mertebeleriniz yüksek olsun amin annem içinde dualarınızı bekliyorum