Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim inş kurbanım allah razı olsun benden sonra hakkıylan rabbinin emirlerini yerine getiripte kapanmasını bilebilen vee onu en güzeliylen muhafazaa eden bir bacım gelsin inş
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
tanısaydım belki özlerdim KAFKEF..selamunaleykm ben salih(edna hakir bi kul) herkese duyrulur sitenize yeni geldim..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok ben geldim ayrıca nahnulillah _99 kardeşim hoş gelmişsin geç oldu ama olsun gene deyebildim seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana sana allah razı olsun kurbanım inş a.e.ol.k.i.b.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben gelsem olurmi diyarbakırlı kardeşim allah razı olsun
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok yine ben geldim inş hadi hayırlısı inş allah razı olsun inş benden sonra da gelsin kafkef gülferi ablamız nezamandır gelmiyo olmadı medcezir abimiz gelsin olmadı vanlı kardeşlerimizden birileri gelsin oldumu inş
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
yok yine ben geldim inş hadi hayırlısı inş allah razı olsun inş benden sonra da gelsin kafkef gülferi ablamız nezamandır gelmiyo olmadı medcezir abimiz gelsin olmadı vanlı kardeşlerimizden birileri gelsin oldumu inş
inş başka zam(an) gelsin diyelim siteye üye oldum olalı ne bu diyordum,
benden sonra falan, tam bakacağım başka şeyler engel oluyordu nasip bu güneymiş...
inş başka zam(an) gelsin diyelim siteye üye oldum olalı ne bu diyordum,
benden sonra falan, tam bakacağım başka şeyler engel oluyordu nasip bu güneymiş...
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Re:
"KafKef"]Geliyim bari seni mi kırcam...
Benden sonra 3 harf 5 nokta mıydı ööle bişeydi o gelsin...
Zaten gitmedim ki geleyim kardeşim buralardaydım dünya meşakkati işte
o halde benden sonra şu an sitede olanlardan biri gelsin...
Benden sonra 3 harf 5 nokta mıydı ööle bişeydi o gelsin...
Zaten gitmedim ki geleyim kardeşim buralardaydım dünya meşakkati işte
o halde benden sonra şu an sitede olanlardan biri gelsin...
Bin tane mazeret, bir tane başarıya denk değildir… Tarih yazılırken okunmaz, yazıldıktan sonra okunur...
Bence isabetli bir karar olmuş, 3harf5noktakardeş
siz hiç yabancı gelmiyorsunuz bana toprağım, köylümüz, kardeşimiz ayrıyeten hoş geldiniz sitemize. beni çağıran arkadaşlara da teşekkür ediyorum denk gelip görememişim. kim gelsin bi bakıp geleyim kim onlayn onlardan birisi gelsin.
siz hiç yabancı gelmiyorsunuz bana toprağım, köylümüz, kardeşimiz ayrıyeten hoş geldiniz sitemize. beni çağıran arkadaşlara da teşekkür ediyorum denk gelip görememişim. kim gelsin bi bakıp geleyim kim onlayn onlardan birisi gelsin.
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli. Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
-
- Forum Sorumlusu
- İletişim:
Ben geldim ben
gulyuzlum"]Bence isabetli bir karar olmuş, 3harf5noktakardeş
siz hiç yabancı gelmiyorsunuz bana toprağım, köylümüz, kardeşimiz ayrıyeten hoş geldiniz sitemize. beni çağıran arkadaşlara da teşekkür ediyorum denk gelip görememişim. kim gelsin bi bakıp geleyim kim onlayn onlardan birisi gelsin
insana hiç hemşerisi yabancı gelirmi kardeşim....demekki nasip bu güne imiş....
yeğen tavsiye etti...Memlekete selamlar
gulyuzlum"]Bence isabetli bir karar olmuş, 3harf5noktakardeş
siz hiç yabancı gelmiyorsunuz bana toprağım, köylümüz, kardeşimiz ayrıyeten hoş geldiniz sitemize. beni çağıran arkadaşlara da teşekkür ediyorum denk gelip görememişim. kim gelsin bi bakıp geleyim kim onlayn onlardan birisi gelsin
insana hiç hemşerisi yabancı gelirmi kardeşim....demekki nasip bu güne imiş....
yeğen tavsiye etti...Memlekete selamlar
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
şimdide ben gellsem olurmi canlar bi trabzonlu olarak hay allah razı olsun kurbanlarım canlarım inş ne o gülyüzlü abla seni çagıran olmazmı hiç bak çagıranlarda varmış degilmi misal bak ben gelirmisin riva etsem şimdi olmadi diyarbakırlı kardeşlerimden birisi olmadu vanluı olmadı konyalı olmadı hemşerilerimden birisi gelsin inş oolmadı bizleri sevenlerden birisi gelsin inş