Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Zulal
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen Zulal »

Ben geldim.. Benden sonra tuana gelsin
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen TuAnA »

geldimmm zulal ablacım.lazhüseyinden fırsat kalmıyo ki hep o yazmış diğerlerini okuyamadım haliyle çağrıldığımı görmedim kusura bakma umutlu .benden sonra ekipten biri gelsin berrek,sırr,kafkef kim geldiyse artık
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

s.a
ben çok konuştugumdan bidaha yazmıycam tamm madem öyle
ben aradan çekiliyom allaha emanet olun benden sonra burda nedemek istedigimi çok iyi anlayan birisi var o gelsin :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
TuAnA
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen TuAnA »

kalmadı laz hüseyin ya gerçekten bi kere yaz hepsine sen cevap veriyosun bizde kaynıyoruz arada alınma vallaha
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

yok önemli degilde ben sizleri anlanaya çalışıoyom
okadar kalmam tabi hem genelde insanların rahatsız oldugu şey çok konuşmmam :lol:
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

beni bu yüzden genelde derkedenler yanında istemeyenlerde oluyo veed begenmiyo
benim elimde olan bişey degil nedeyimki umarım siz öyle degilsinizdir
zaten sizde derkederseniz eger beni almassanız aranıza beni görmezden gelirseni,z vay benim halime
açıkca söyleyin bak ben bilmek isterim ved ögrenmek benden saklamayın bana benim hatamı söyleyin ved anlatın
isterseniz de benlen konuşmaya bilirsiniz ben sadece sizlerelen haşır ved neşir olmaya çalışıyom
muhabbet veed hoş görülü olmaya yıoksa başka bi şeyim yok
allah tan resulumden veed mürşidimden başka
kimsem yok kimsem hiç kimsem
:cry: :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

ne guzel işte allah ve resulunden baska kımsen yokmuş zaten gercek dostta o iki sultandır allah ve muhammed mustafa sav bizler ise geçici dostlarız bende acizane senın dostunum kardesim kabul edersen
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

ben artık sustum susukunda olcam sadece yazdıklarınızı okuycam okadar nedeyim ki agzım açıldımı durmuyo :cry: :cry: üzgünüm kusuruma bakmayın :cry: :cry: ozaman aranızdan bir müddet belki azıcık belkide sonsuza dek ayrıla bilirim :cry: :cry: hakkınızı helal edin ben olmuyo nediyim işte
olmuyo susamıyorum nedeyim ya nedeyim :cry: :cry: :cry: otuyrupta aglayımmı ne deyim yani
:cry: :cry: benden sonra gel sen gel ey güllerin efendisi dereimize derman ol :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
Karbeyaz
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen Karbeyaz »

hayır laz hüseyin abi sen bu siteye gelmeye devam et lütfen benden sonra isteyen gelsin
İman insanı insan eder Belkide insanı sultan eder...
umutlu
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen umutlu »

ne olmus böyle lazhüseyin kırılmız kırılma biz kardesi kardes kardese kırılmaz benden sonra ev işini sevmeyen tibki benim gibi arkadaslar yorgunum hastanede kaldım eve geldim iş yaptım yemek yaptım birde oruçum iste dedigim gibi benden sonra ev işini sevmeyen gelsin
Kullanıcı avatarı
Karbeyaz
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen Karbeyaz »

BEN SEVMEM AÇIKCASI :) BENDEN SONRA GÜLFERİ ABLA GELSİN DE Bİ GÖRELİM :)
İman insanı insan eder Belkide insanı sultan eder...
Kullanıcı avatarı
gulyuzlum
Özel Üye
Özel Üye

Mesaj gönderen gulyuzlum »

Gülferi bana vekalet verdi. ben olmadım mı? sen gel diye. nasıl olsa ikimizde gülle başlıyoruz.
Aramıza katılmasından mutlu olduğumuz; yeni üyemiz antares gelsin müsaitse......
Yolun düşer, Medine’yi münevvereye uğrarsan  Var Yeşil Ravza’yı gör seher yeli.  Yüzüm, imkânım yok, beni sorarsan  Yakar ciğerimi, kor seher yeli..
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

Gecikmelide olsa geldim arkadaşlar.aslında ben hep burdayımda fazla çaktırmıyorum.evet benden sonra zulal ablam gelsin.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

benden sonra kimse gelmesin yineben geldim ama son olarak
sizlerden helallik almak vede veda etmak için geldim çok düşündüm ben sizlere bu insanlara layık degilim olmadımda olamıycamda :cry: :cry: :cry: çünkü ne konuşmam need anltımlarım anlaşılıyo sizleri kı-rıyom üzüyom berişan ediyom herşeyi karıştıryom bende üzülüyom olmuyoki nedeyim yani
sileri kıtdım üzdüm beceripte sizlerlen hoş muhabbetli olamdım vede şimdi aranısdan ayrılıyom sonkez ölmeden aranızdan ayrılmadan önce hellalik alayım dedim sizlerlen konuşamak tanışmak anlaşmak paylaşmak veed anlatmak güzeldi ama artık herşey geride kaldı herşey durgun veed susukun oldu
sizlerlen mutluydum vede huzurluydum belki ama
işte şimdi ise ben gidiyorum aranızdan ayrılıyom vede sizlerden sonkez helallikalıyımda öyle ayrılıyım dedim daha fazlakalamam ved sizleri üzememm
anlıyormusunuz :cry: :cry: umarım anlamışsınızdır bekleyin benden daha eyilerini göreceksiniz anlayacaksınız bulacaksınız belkide ama benim gibisini belkide asla bulamayacaksınız birdaha allaha emnet olun k.i.b. :cry: :cry:
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

allah herşeyi gönlünüzce makamınızca ihsan eylesin kendine layıkıylan kul olmayı resulune layıkıylan ümmet olmayı dostalarına layıkıylan dost olabilmeyi nasip eylesin amin benin kimsenin işinde eşinde dostunda malında mülkünde gözüm yok benim tek amacım gönül almak sevgisini kazanmak veed onu memnun etmek inş etmişimdir vede sizler için islamı yaşam ailesi için dua etcem edecemde allaha emanet olun k.i.b
ben gidiyorum hakkınızı hella edin :cry: :cry: :cry:
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

Lazhüseyin kardeşim sana kimse biyere git demiyor.neden kırıldığınıda anlamadık yani.burası bir forum ortamı uyarıda olur tartışmada olur.alınmaya ve kırılmaya gerek yok sonuçta hepimiz birer din kardeşiyiz aynı ALLA_a ve peygamberine inanıyoruz.burda bişeyler paylaşıyor ve öğrenmeye çalışıyoruz.sadece sözlerimize biraz dikkat edelim okadar..Ayrıca açık bir şekilde msne ve telefon numarısı vermek yasaktır.oyüzden telefon numaranı sildim kardeşim..şimdi sorun yok.selametle..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

tamm oldu olur sagol allah razı olsun yani gitmiyim kalıyımmı mdiyon veed kimse beni yanlış nlamaz vede daha çok mem nun olurmu diyon tam sagol hatırlatma yaptıgın için ama
benim çok konuşmam oluyo ondan sıkılıyolar bende üzülüyom ne olcak :cry: :cry:
Kilitli

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön