Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
:)Lazhuseyin içinden geldiği gibisin hep böyle kalman duasıyla..
Benden sonra mmm... tuananur gelsin,o olmazsa kafkef'im küheylanım gelsin
Benden sonra mmm... tuananur gelsin,o olmazsa kafkef'im küheylanım gelsin
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- islamyolu_89
- Özel Üye
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim allah razı olsun inş bendne sonrada gelsin bacılarımızdan birisi inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
o gelmeyi bven geldim inş allah razı olsun hakkınızı helal edin hep araya giriyom ama kusuruma bakmayın
benden sonra gelsin her kim isterse veed dualarımızdan istifade etmek isteyenlerden birisi inş
benden sonra gelsin her kim isterse veed dualarımızdan istifade etmek isteyenlerden birisi inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
geldim allah razı olsun inş karbeyaz kardeş benden sonrada gelsin sade bizmi varız yok daaa birisi oda ablamız gelsin inş gülferi ablamız yada medcezir abimiz gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olmadi yine sen gel olurmu rica etsem yada umutlu diyarbakırın gülü
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben varım ben geleyim bari eeeee kim gelsin ben çagrılmıyom ben gelmiyom hatırlanmıyom benide çagıran hatırlayan yokmun diyen diye bilen birisi gelsin böylesi daha eyi tüm herkese bi çagrı vede bi güzellik olmuş olur merak etmeyinhalen sizleri özleyen seven bekleyen düşünene birileri vardır varda siz yeterki üzülmeyin allah razı olsun inş keşke derdinize derman olabilsem sizlere en güzeliylen yardımcı olabilsem olsamdaaaa sizleri en güzeliylen sevindire bilsem neden yapamıyom neden beceremiyom keşke elimden daha farklı daha güzel şeyler gelsede sizleri en güzeliylen sevindirebilsem inş onuda görürüz
- lazhuseyin
- Özel Üye
- nahnulillah_99
- Özel Üye
Re:
ben geldim ozaman esselamualeyküm verahmetullahi veberakatuhu biadedidekaikieyyamil firak..benden sonra salih bir kul gelsin