Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
allah razı olsun kardeş çok teşekkür ederim ben hem ailem adına hemida kendim adına sizlerde iyisiniz sizlerinde anneleri babları çok iyi allah cümlemizden aileyi efradımızdan razı vede hoşnut olsun cennetinde yüksek mertebeler güzel makamlar veresin amin
Re:
Hamdolsun sonunda evimdeyim.Şimdi de iftar hazırlıkları falan...Bugün yazabileceğim belki de tek yorum.Allah razı olsun beni hatırlayıp çağıranlardan.
Eeee Lazhüseyin sever de sizi ben sevmem mi??Hepinizi çok seviyorum.Ve gün boyunca hep özlüyorum.
Kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun...
Selametle....
Eeee Lazhüseyin sever de sizi ben sevmem mi??Hepinizi çok seviyorum.Ve gün boyunca hep özlüyorum.
Kendinize iyi bakın.Allah'a emanet olun...
Selametle....
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
e bugun yine siz canı gönül daşlarım vede sevenlerimlen beraberim allah mubarek etsin inş
beni düşünüyosunuz seviyosunuz gönül vermişsiniz allah razı olsun sizlerden hepinizden sevendende sevmiyende ama belliki burda birbirini sevmeyen yok veed herkes kardeş aile inş sonsuzakadar ölümüne dek burda hep birlikte yoldaş olarak bu yolda daaiminiz devamı temennisiylen islamı yaşam ailesi adına sizlere teşkür vede hürmetlerimizi sunuyoruz allah tekradan hepinizden razı olsun sonsuza dek güzel ved hoş muhabbetleriniz paylaşımlarınız temennisiylen allaha emanet olun
k.i.b.
allah ailelerinizden sizlerden sevelerinizden sevdirenlerinizden hepsinden razı ved hoşinut olsun bizaciz kullarımnada rahmet veed merhametiylen muamele aylesin bizleri cemalullahı altında peygamberimizlen beraber gölgelenmeyi vede cennetin ogüzel nimetlerinden yararlanmayı nasip eylesin
amin
bizleri kendi yolundan MUHAMMED S.A.V.şefaatinden dostların sevgisinden merhametinden atyırmasın amin
benden sonra e sitede kim varise o gelsin
beni düşünüyosunuz seviyosunuz gönül vermişsiniz allah razı olsun sizlerden hepinizden sevendende sevmiyende ama belliki burda birbirini sevmeyen yok veed herkes kardeş aile inş sonsuzakadar ölümüne dek burda hep birlikte yoldaş olarak bu yolda daaiminiz devamı temennisiylen islamı yaşam ailesi adına sizlere teşkür vede hürmetlerimizi sunuyoruz allah tekradan hepinizden razı olsun sonsuza dek güzel ved hoş muhabbetleriniz paylaşımlarınız temennisiylen allaha emanet olun
k.i.b.
allah ailelerinizden sizlerden sevelerinizden sevdirenlerinizden hepsinden razı ved hoşinut olsun bizaciz kullarımnada rahmet veed merhametiylen muamele aylesin bizleri cemalullahı altında peygamberimizlen beraber gölgelenmeyi vede cennetin ogüzel nimetlerinden yararlanmayı nasip eylesin
amin
bizleri kendi yolundan MUHAMMED S.A.V.şefaatinden dostların sevgisinden merhametinden atyırmasın amin
benden sonra e sitede kim varise o gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bide ben yeni geldim işteyim işlerim var bitireyi,m inş ondan sonra bol bol görüşürüz temizlik ved cdüzenleme yapmam lazım kusura bakmayın hakkınızı helala edin benden sonrada umutlu sera yaad karbeyaz gelsin e buyrun
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
o gelmiyo her halde benim ismim çok çagrıldı yetişmeye çalıştım işler ancak bitti geldim işte huzrlarınızdayım buyrun ne istemiştiniz allah gönlünüze göre ihsan eylesin benden sonrada ablalrın ablası gönüllerin tacı gülferi ablamız yada zulal ablamız gelsin