Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
-
- Özel Üye
Re:
ben geldim
karkef arkadaşımız gelsinnn
karkef arkadaşımız gelsinnn
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
YOK ONUN YERİNE BEN GELDİM..ÇOKTANDIR YOKTUM..BENDEN SONRA LAZHÜSEYİN GELSİN İNŞALLAH..
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
evet işte araya ben girdim vede ben bozdum yanlışmı yaptım eyimi isterseniz çıkayım aradan ama malesef olmayır olmayacakta ben sag oldugum müddetçe vede burada bulundugum sürece sizlere destek veed yardımcı olacam olmaya çalışıyomda inş ehhh ne dedum ben yaaa kusura bakmayın gene gelişim baya belli oldu hakkınızı helal edin artık beni ne olarak görüyorsanızda görün yeterkikırgınlık dargınlık üzgünlük olmasın aramızda istemem tabiki yeterki şu küçük degeri büyük kalbinizde vede gönlünüzde küçücük bilen olsa sevginiz olsun yeter inş hakkınızı helel edin a.e.olun .k.i.b selametlen kalın inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
canlar hepten kafam karıştı vede motralim bozuldu dua edin inş bi kişinin dehdit etmesi sonucu canım sıkıldı veed herşeyim aldüst oldu artık ban ulaşmak isteyenler bilen daha ulaşamaycak ne mesenem kaldi neede bi konuşa bilecegim biyerim hiç bişey kalmadı
artık sizlerede ulaşmak zor bana ulaşmak isteyenler içinde zor
artık sizlerede ulaşmak zor bana ulaşmak isteyenler içinde zor
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
üzgünüm
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
birileri bana yardımcı olsun allah için ne etcem canımı sıkıyor bu gibi insanlar gitcem kafasına sıkcam bitane ancak akılllancak başıma bela açmak istemeyrum ne etcemde bilmeyrum ne olur ban yardımcı olun allah için canım sıkın akşam akşam hem kafamı bozuldu hemida canımı sıkkın sıktılar beni rahatsızım korkayrum başıma bi iş gelmesinden vede elimden bi kaza gelmesinden ne olure allah için bana yardımcı olun ricam sizlerden gülferi ablam medczir abim kafkef ensar 65 sera abla karbeyaz islamyolu_89 allah için ban yardımcı olun ne olur
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
dostlarım hakkınızı helal edin inş sizleri üzdügüm için a.r.olsun
selametlen kalın
selametlen kalın
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
biraz akşamakşam canımı sıktıkları için size biraz agır ko nuşmuş olabilirim ondan canlar hakkınızı helal edin isteyen her yönden bana ulaşbilir inş hakkınıızı helaL EDİN İNŞ KURBANIM her yönden ben silere açıgım dualarımda bilen inş selametlen kalın inş hakkıjnızı helal edin inş ben gitmem gerek bayagı geç oldu yarın ölmez isek görüşmek dilegiylen inş a.e.olun
Re:
Aman lazhüseyin sende biraz kuruntu yapmışın gibi..boşver öyle insanları.ALLAHIM kötü insanların şerrinden korusun..sıkma canını..ALLAH yar ve yardımcımız olsun..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...