Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
benden sonra bugünün en mutlu insanı kimse o gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
farketmez 1cüz okundu digerlerinden istediginiz olur allah rızası için allah şimdidedn niyetinizi kabul eylesin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ya bakın kadir gecesine kadar zaten okuncak son gün kadir gecesi ama zorlan yok sadec allah için gönlü olan okuyabilirim diyen okusun inş allah razı olsun
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
evet benim istegim var gülferi ablacım
hani islamı yaşam ailesi kalabalık bir site oldugu için belki bi yardımınız dokunurda bana diye sizleden bana allah için cüz okumanızı istedim tabiki gönül işi <zorlan degil allah için okuya bilirim diyenler varsa allah için bana bi yardımcı olurmusunuz songün kadir gecesi
hani islamı yaşam ailesi kalabalık bir site oldugu için belki bi yardımınız dokunurda bana diye sizleden bana allah için cüz okumanızı istedim tabiki gönül işi <zorlan degil allah için okuya bilirim diyenler varsa allah için bana bi yardımcı olurmusunuz songün kadir gecesi
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
kimse kuran okumayı bilmiyomu veya destek olmuycakmı
Re:
TAMAM İŞTE OKUMAK İSTEYENLER ZATEN ALIYOR LAZHÜSEYİN KARDEŞİM.DAHA ALIRLAR SEN MERAK ETME..AMA ZATEN HERKESİN BUAYDA OKUDUGU BİR HATMİ VARDIR.BENDE ALMAK İSTERDİM AMA BENİMDE OKUYAMADIĞIM CÜZLERİM VAR.SELAMETLE..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
nedelim yine iş bana düştü boş ver ya oda dogru sizinde hatiminiz var ama inş ben kendiminkini bitirirsem inş sizlere elimden geldigi kadar yardımcı olmaya çalışcam inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bugün ben bese kadar çalışıyom eger mesayiye kalmassam tabiki ondan yine hakkınızı hella edin yarında çalışıyom sadece cuma günleri iznim var inş bir an önce cüzlerimi bitirirm size de yardımcı olmaya çalışırım
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
şimdi benden sonra gülferi ablam yada sera kardeş gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok ondan önce ben davrandım hakkını helal etsin inş
canı gönül daşlarım ben dirazdan işim bitiyo mesai yapmıyom eve gitcem nesip olursa inş çok işim var yarın görüşmek dilegiylen bana dua edin allah a emanet olun hakkınızı helal edin
canı gönül daşlarım ben dirazdan işim bitiyo mesai yapmıyom eve gitcem nesip olursa inş çok işim var yarın görüşmek dilegiylen bana dua edin allah a emanet olun hakkınızı helal edin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
benden sonra genelde bayanlar oldugundan diyecegim annelerin en güzeli olan annelikten en güzel anlayan kişi gelsin oda zulal ablamız yada gülferi ablamız olsun