Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
eehh hanisiniz la kimse kalmadimi hadi daa site bekler güllerini bülbüllerini dua edenlerini okuyan okutanlarını nerdesiniz kardeşlerim abilerim aballarım gelin artık daaa aha bak ozaman bende gideyrum daha gelmeyecem emin olun bak bazen dedigimide yaparım ama desemde bişey farketmezki sizden sizlerden ayrılmak çok zor çoooooook zor
Re:
s.a arkadaşlar kaç gundur yoktum internetlerimiz kesildi çok kotuydu ya buraya girmeye iyicice alışkanlık etmişim kendime boşlukta gıbıydım sankı neyse tekrar burdayım inşallah benden sonra adını burda gormek isteyen bırı gelsin
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hoş geldin ablam bende çıkacam inş şimdi hadi hayırlı akşamlar k.i.b.
Re:
Evet sera ya özlettin kendini nerelerde bu dedim dedim durdum..ama heralde net bozuldu diyede düşündüm..neyse inşALLAHaramızdsın yeniden..hoşgeldin kardeşim...benden sonra sen gelirsin heralde..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
allah razı olsun ablam düşünmen çok hoşuma gıttı evet bulundugum bolgede genel olarak internet kesimi oldu bana kotu vurdu ama şükür geldi sanırım bıraz daha uzak kalcam yeni eve tasınıyoruz ev topladım yerleştırdım deyınceye kadarbayagı bır zaman alcak hayırlısı olsun benden sonra yeni arkadaslarımızdan bırı gelsın
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
- islamyolu_89
- Özel Üye
- islamsevdasi
- Özel Üye
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re: s.a
Konudaki gereksiz mesajlar silinmiştir . Ensar65 ve sera sizin mesajlarınızı gereksiz olduğu için değil, gereksiz olan bir yazıya yapılmış yorum olduğu için olayın uzamaması için sildim yanlış anlamayın ...
Bu aralar bu tip yazıları çok fazla yazmaya başladım. Bir kez daha belirtiyorum, bir konu cevap gelsin diye açılmaz. Bir insanın üzerine basarak vurguluyorum BİR kişide olsa girip okuyup faydalanması için açılır. En azından bizim sitemizin kuruluş amacı budur ve bu ortak fikri taşıyan insanların buluşma noktasıdır. O konu belki hiç okunmaz ama yıllar sonra bir kişi gelip o konuyu okur ve faydalanırsa amacımıza ulaştık demektir. Bu bir sayısı artarsada bizlerin mutluluğu artar anlamına geliyor.
Şunu unutmayalım dinimizde ilmi yazıların okunması, ibadet yapılması ne kadar önemli ise, müslümanların birbirleriyle muhabbet etmeleri,güzel ortamlar oluşturmalarıda bir okadar önemlidir.
Olaylara yıkıcı yaklaşmaktansa ince eleyip sık dokumak gerekirse aklınıza takılanı sormak, daha sonra ağır bir eleştiri yöneltmek gereklidir.
Rabbim şeytanın oyunlarından, bu güzel ortamımızı bozmak için yapmaya çalıştıklarından bizleri korusun,muhafaza eylesin inşallah
Saygılarımla
Bu aralar bu tip yazıları çok fazla yazmaya başladım. Bir kez daha belirtiyorum, bir konu cevap gelsin diye açılmaz. Bir insanın üzerine basarak vurguluyorum BİR kişide olsa girip okuyup faydalanması için açılır. En azından bizim sitemizin kuruluş amacı budur ve bu ortak fikri taşıyan insanların buluşma noktasıdır. O konu belki hiç okunmaz ama yıllar sonra bir kişi gelip o konuyu okur ve faydalanırsa amacımıza ulaştık demektir. Bu bir sayısı artarsada bizlerin mutluluğu artar anlamına geliyor.
Şunu unutmayalım dinimizde ilmi yazıların okunması, ibadet yapılması ne kadar önemli ise, müslümanların birbirleriyle muhabbet etmeleri,güzel ortamlar oluşturmalarıda bir okadar önemlidir.
Olaylara yıkıcı yaklaşmaktansa ince eleyip sık dokumak gerekirse aklınıza takılanı sormak, daha sonra ağır bir eleştiri yöneltmek gereklidir.
Rabbim şeytanın oyunlarından, bu güzel ortamımızı bozmak için yapmaya çalıştıklarından bizleri korusun,muhafaza eylesin inşallah
Saygılarımla
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.
İletişim: destek@islamiyasam.com
- islamsevdasi
- Özel Üye
-
- İslamiYasam Genel Sorumlusu
- İletişim:
Re:
Sitemize günde ortalama 5000 farklı insan girmektedir arkadaşlar, herkesin fikri birbirine uymayabilir ve İslami siteler içerisinde hitlerimize bakarsak en iyi siteler içerisindeyiz maşallah. Bu tip şeylerin olması normal
Neyse biz konumuza dönelim.
Benden sonra sitemize yeni üye olan bir arkadaşımız gelsin inşallah
Neyse biz konumuza dönelim.
Benden sonra sitemize yeni üye olan bir arkadaşımız gelsin inşallah
Helalin fazlası hesap, haramın fazlası azaptır.