Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
hayır bigün aradan sonra yine siz canı gönül daşlarımlan beraberiz bu seferki gelişimde çok güzel vede farklı vede hoş oldu inş eminim bugünkü paylaşacagım konulerımı vede anlatımlarımı begeniceksinizdir beni çagırmış sır kardeşim ama ben izinliydim şimdi geldim benden sonra sırr gelsin olmadı güllerin efendisi MUHAMMED MUSTAFA S.A.V. hasret onun aşkıylan yanan birisi gelsin
evet bekliyorum
hayır bigün aradan sonra yine siz canı gönül daşlarımlan beraberiz bu seferki gelişimde çok güzel vede farklı vede hoş oldu inş eminim bugünkü paylaşacagım konulerımı vede anlatımlarımı begeniceksinizdir beni çagırmış sır kardeşim ama ben izinliydim şimdi geldim benden sonra sırr gelsin olmadı güllerin efendisi MUHAMMED MUSTAFA S.A.V. hasret onun aşkıylan yanan birisi gelsin
evet bekliyorum
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
YOK BENDEN FIRSAT KALIRSA TABİKİ BAK YİNE BEN GELDİM
BENDEN SONRADA GÜLFERİ ABLAMIZ YADA ZULAL KARDEŞİMİZ GELSİN
OLMADI SIRR
GELSİN
BENDEN SONRADA GÜLFERİ ABLAMIZ YADA ZULAL KARDEŞİMİZ GELSİN
OLMADI SIRR
GELSİN
Re:
Geldim... lazhuseyin
Benden sonra caretta_caretta gelse ne güzel olur? hiç gelemeyen arkadaşlar gelsin.
Benden sonra caretta_caretta gelse ne güzel olur? hiç gelemeyen arkadaşlar gelsin.
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
EEEEE nedelimki yani, şimdi gelmiyolasr yerlerinide ben dolduruyom olmazmı yine ben geldim sizlerlen beraberim allah mubarek eylesin olurmu sırr kardeş sana sırr vermekte güzel olur adın sırr oldugu için bir sırrdaş gibisin
benden sonra güllere hasret acizhane bi garip kul gelsin inş
benden sonra güllere hasret acizhane bi garip kul gelsin inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben geldim inş odedigine layıgızdır allah layık olmayı nasip eylesin benden sonra da eşine dostlarına sadık olan kişi gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
oldu beni istresinizde ben gelmemmi sizisteyin oldukça burdayım inş
ama sizlere bişey diycem kızmıycaksanız tabiki sizler benden benim kişiligimden ved anlatımlarımdan sıkılıyormusunuz veya benim herhangi bir halimden size karşı konuşmalarımdan sıkılıyormusunuz kafama takıldıda bi soruyim dedim veya benim size karşı nasıl olmamı ne şekilde davranmamı bana anlatırmısıız veya ben islamı yaşam ailesine layık birisimiyim nama zahmet olmasa nalatırmısınz
benden sonra eminimki forum sorumlusu gelcektir şimdiden allah mubarek eylesin
ama sizlere bişey diycem kızmıycaksanız tabiki sizler benden benim kişiligimden ved anlatımlarımdan sıkılıyormusunuz veya benim herhangi bir halimden size karşı konuşmalarımdan sıkılıyormusunuz kafama takıldıda bi soruyim dedim veya benim size karşı nasıl olmamı ne şekilde davranmamı bana anlatırmısıız veya ben islamı yaşam ailesine layık birisimiyim nama zahmet olmasa nalatırmısınz
benden sonra eminimki forum sorumlusu gelcektir şimdiden allah mubarek eylesin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok gelincik kardeş ben forum sorumlusu degilim ama davetsiz misafir gibi çagrılarınıza yetişenim
benden sonra gönlürahat veed huzurlu olan gelsin
benden sonra gönlürahat veed huzurlu olan gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
sizlerden birşey istesem allah için yaparmısınız bana cüz okurmusunuz zamanı daha var ama yardımcı olsanızda erken bitirsem olmazmı sizlerden allah için bana cüz okumada yardımcı olurmusunuz