Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
senin olcagını zaten nezaman güzel bişey yazsam bişey sunsam ya sen yada gülferi ablam cevap veriyo ama merak etme inş dua edecem sana çünkü hak ettin sen çünkü güzel insana herşey yakışır
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
hayırdır berzah kardeş bak ben seni seviyormuşumki geldim dogrumu yanlışmı tabiki dogru sanada dua edecem merak etme inş berzah kardeş
Re:
gel artık!..Bizde berzah'ı özledik.. merak etmiştik iyisin ya sorun yok..
selametle ablacım..
selametle ablacım..
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
Re:
Canım sağol..ne olursa olsun hamdolsun demeli insan..nankörlük yok!
Bu site bana çok iyi geliyormuş onu sizden uzak kalınca daha iyi anladım..
görüşmek üzere inşallah..
Bu site bana çok iyi geliyormuş onu sizden uzak kalınca daha iyi anladım..
görüşmek üzere inşallah..
Kur'an, yaşantıya asılarak şeytanı savar.Duvara asılarak değil !
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
tamm berzah abla takma kafana üzülme üzme o güzeltatlı canını sıkma güzel muhabbetli hoş neşeli gönlü mademki çok duaya ihtiyacın vardır bende listeme aldım dua edecem inş sen yeterki,üzülme üzülmeyin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
biri gelir biri gider bu nedu ya anlamadım şimdide gülferi ablamız kayıp
- hakandidinir
- Özel Üye
Re:
herkez buralarda maşallah birde ben geleyim dedim erturul hocayı göremiyorum nicedir gele bilirse bekleriz buyursun gelsin inşallah rahmana emanet olunKafKef yazdı:Herkes kayıp olsa da sınav haftasın kadar ben burdayım inşallah....
Benden sonra ilk gören gelsin...
Re:
YOK BEN GELDİM.HERKESLER NASIL BAKALIM..BUGUN PAZAR VE NEDENSE BEN HİÇBİR ZAMAN PAZAR GÜNLERİNİ PEK SEVMEMİŞİMDİR..SEBEBİNİ BİLMİYORUM AMA HEP BİR AĞIRLIĞI VARDIR..NEYSE BENDEN SONRA MED_CEZİR GELEBİLİRMİ..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
he aynen öyle ben geldim ama durmayacamki duramam artık sarmayı hiç bişey beni ne edeyim bilmem her kes mutluyken neden ben mutlu olmayrum neden sevinemiyorum neden neden herşeyim altüst olmuş gibiyim
neden niye mutsusum ya yok abicim ablacım benyapamıyom ya olmuyo ne konuşa biliyom nede anlaşabiliyom hep üzüyom kırıyom sıkıyom karşıdaki kişinin sevgisini kazanıyım derken herşeyimi kaybediyom üzülüyom üzüyom yaaa ne etcem ben eehhh hep böyle omazki herşeyime kendime insanlara kısıyom duramıyom patlıyoım bulanımda gibi bişeyim öylede oluyom konuşmayacam diyom bundan sonrada öyle olcam konuşmayacam susucam nasılsın eyimisin diye soruldunmu yerine göre cevap vercem çünkü konuştummu çogu rahatsız oluyo benden ben anlıyom çogunuz belki diyceksiniz olurmun bak seni halan seven sayan özleyen var allah razı olsun ama ben işte olmuyor yapamıyom beceremiyom bi zahmet olcak ama inş anlarsınız halimden
neden niye mutsusum ya yok abicim ablacım benyapamıyom ya olmuyo ne konuşa biliyom nede anlaşabiliyom hep üzüyom kırıyom sıkıyom karşıdaki kişinin sevgisini kazanıyım derken herşeyimi kaybediyom üzülüyom üzüyom yaaa ne etcem ben eehhh hep böyle omazki herşeyime kendime insanlara kısıyom duramıyom patlıyoım bulanımda gibi bişeyim öylede oluyom konuşmayacam diyom bundan sonrada öyle olcam konuşmayacam susucam nasılsın eyimisin diye soruldunmu yerine göre cevap vercem çünkü konuştummu çogu rahatsız oluyo benden ben anlıyom çogunuz belki diyceksiniz olurmun bak seni halan seven sayan özleyen var allah razı olsun ama ben işte olmuyor yapamıyom beceremiyom bi zahmet olcak ama inş anlarsınız halimden
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
vaz geçtim ben eyiyim hamd olsun rabbime ama dua istiyom silerden inş daha dinç vede saglam olmam için inş