Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
işte ben geldim ablacım sana yardımcı olmaya çalıştım yazında ama duyan bi kaçkiş olmuş herhalde olsun inşl görürler veed okurlar vede analyıpta kendilerine çeki düzen verirler inş
benden sonra yine sen gel olmasa umutlu gelsin
işte ben geldim ablacım sana yardımcı olmaya çalıştım yazında ama duyan bi kaçkiş olmuş herhalde olsun inşl görürler veed okurlar vede analyıpta kendilerine çeki düzen verirler inş
benden sonra yine sen gel olmasa umutlu gelsin
Re:
SAĞOLASIN KARDEŞİM KONUYA DİKKAT ÇEKTİĞİN İÇİN.GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR KONU BİZ BAYANLAR İÇİN.SANIRIM OKUYAN OLACAKTIR DAHA AMA MİSAFİRLERİMİZDE VAR BİLİYORSUN ONLARIN OKUMASI DA ÖNEMLİ DEĞİLMİ.SELAMETLE.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
tamm anladım ben hemde çok eyi anladım açıpta yazdıgın konuyu bi oku bidaha bakm orda yeni yazımlar veed paylaşımlar olmuş ben sana herkese elimden geldigince destek ved yardımcı olmaya calışcam
inş
inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bendeen sonra umutlu yada sırr
gelsin
gelsin
Re:
Geldim tuana sağolasın.
Hele şükür bitti okulum.Hergün bu saatlerde buralardayım ama açabilecekmiyim bilemiyorum.
Sizi Allah'a emanet ediyorum.
Benden sonra Med_Cezir abim gelsin...(Müsaitse... )
Hele şükür bitti okulum.Hergün bu saatlerde buralardayım ama açabilecekmiyim bilemiyorum.
Sizi Allah'a emanet ediyorum.
Benden sonra Med_Cezir abim gelsin...(Müsaitse... )
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok herhalde musaid olmadıgı için ben geldim hakkını helal edsin inş
ben işteyim çalışıyom işte musaid oldukça siz islamı yaşam ailemi hiç bırakmamaya çalışıyorum inş benden sonra zulal kardeşimiz gelsin olmadı kafkef gelsin e umutluda aglamasın kırılmasın bari oda ondan sonra gelsin
ben işteyim çalışıyom işte musaid oldukça siz islamı yaşam ailemi hiç bırakmamaya çalışıyorum inş benden sonra zulal kardeşimiz gelsin olmadı kafkef gelsin e umutluda aglamasın kırılmasın bari oda ondan sonra gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
evet dogrudurvokuldan gelmiş bari solugunu islamı yaşam ailesi evinde alsın degilmi
evet çok haklısın
umutlu kardeşim ama tuana da hep kızıyo oda ister biri beni çagırsın içimrahatlasın beni soran varmış diye olmazmı hadi şimdilik olsun tuana kardeşimiz gelsin
evet çok haklısın
umutlu kardeşim ama tuana da hep kızıyo oda ister biri beni çagırsın içimrahatlasın beni soran varmış diye olmazmı hadi şimdilik olsun tuana kardeşimiz gelsin