Benden Sonra Kim Gelsin ? Bakmadan Geçmeyin
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
bak tuana
kardeş ben zaten özür diledim
ama
yazından bişey anlaşılmıyo okuyamıyoz deyince biraz karısıklık oldu vede ben yanlış anlamışım kavga felan yok
ya
asıl siz uatmayın
ben işi güzele baglamaya çalıştımya sonradan okumadınmı hem ben özürdiledim hem zülal bacımdan ved herkesten anladınızmı beni
bak tuana
kardeş ben zaten özür diledim
ama
yazından bişey anlaşılmıyo okuyamıyoz deyince biraz karısıklık oldu vede ben yanlış anlamışım kavga felan yok
ya
asıl siz uatmayın
ben işi güzele baglamaya çalıştımya sonradan okumadınmı hem ben özürdiledim hem zülal bacımdan ved herkesten anladınızmı beni
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
vede benim kimsenin ismine yaşına ihtiyacım yokki ne etcem ben sizin isminizi vede yaşınızı
benim ismimde güzel yaşımda o bana yeterde artarda
bilen
hem oisminizi yaşınızı soranda lazhuseyin degildi tamm
o nefsinden konuşan hüseyindi
onun için tekrardan özürdilerim hem zulal bacımdan hemde tüm üye vede kardeşlerimden
benim ismimde güzel yaşımda o bana yeterde artarda
bilen
hem oisminizi yaşınızı soranda lazhuseyin degildi tamm
o nefsinden konuşan hüseyindi
onun için tekrardan özürdilerim hem zulal bacımdan hemde tüm üye vede kardeşlerimden
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
tamm zulal bacımın duygu ved düşüncelerine anlatımlarına vede ikaz uyarılarına saygım sonsuz vede saygı duyuyorum o dün olanlar da bi anlık oldu vede karışıklık çıktı işte ama umarım benim kusurumu bagışlarsınız hem zulal bacım hemde diger kardeşlerimiz allah razı olsun ama ban yardımcı olun sadece ben çünkü tek yapamıyom yapamada beni anlıyomusunuz
tamm zulal bacımın duygu ved düşüncelerine anlatımlarına vede ikaz uyarılarına saygım sonsuz vede saygı duyuyorum o dün olanlar da bi anlık oldu vede karışıklık çıktı işte ama umarım benim kusurumu bagışlarsınız hem zulal bacım hemde diger kardeşlerimiz allah razı olsun ama ban yardımcı olun sadece ben çünkü tek yapamıyom yapamada beni anlıyomusunuz
Re:
kardeşim banada kızdın herhalde ama ben yardımcı olmak için söylemiştim neyse nasıl biliyosanız öyle yapın karışmıyım ben.artık oyuna dönsek iyi olucak laz hüseyin kimseyi çağırmamış bende benim gibi herşeyi alttan alan biri gelsin demiştim gelsin artık
Zindandan Dışarı Giden Tek Yol; RüYa
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
hayır ben kızmadım ya yok ne kızması sen gel yin egel farketmez ya benim için ben anlatımımlan dile getirmeye çalıştım vede anlattım tekrardan özür diledim tekrardan hepinizden zulal bacımdan umarım beni anlar hakkınızı helal edersiniz vede yine en güzel bişekilde muhabbetimiz paylaşımlarımız olur inş
hayır ben kızmadım ya yok ne kızması sen gel yin egel farketmez ya benim için ben anlatımımlan dile getirmeye çalıştım vede anlattım tekrardan özür diledim tekrardan hepinizden zulal bacımdan umarım beni anlar hakkınızı helal edersiniz vede yine en güzel bişekilde muhabbetimiz paylaşımlarımız olur inş
Re:
Tuanacım benimi çağırdın .....
Benden sonrada az konuşan biri gelsin!!
Benden sonrada az konuşan biri gelsin!!
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
benden sonrada zulal bacım gelsin
benden sonrada zulal bacım gelsin
Re:
Benden sonra az konuşan demiştim pek isabetli olmamış ....
Neyse Zülal abla gelsin
Neyse Zülal abla gelsin
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- islamsevdasi
- Özel Üye
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.a
tamm da ama affedinizmi emin olayımda içim rahat etsin
olamzmı benden sonra zulal bacım gelsin
tamm da ama affedinizmi emin olayımda içim rahat etsin
olamzmı benden sonra zulal bacım gelsin
- lazhuseyin
- Özel Üye