Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

ben karadenızlı olmadıgımdan gruba dahıl olmuyorum heralde olsunn benden sonraa buyursun bir arkadasımız
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

bende degılım karadenızlı yoksa oyle bır kuralmı var :roll: :wink: benden sonrada gulyuzlum yaa gulferı ablalardan bırı gelsin 8)
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Kullanıcı avatarı
Karbeyaz
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen Karbeyaz »

bide ben gelim çağıran olmasada... :) bendn sonra Ensar65 inşaalah
İman insanı insan eder Belkide insanı sultan eder...
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

geldimm karbeyazz ben cagırayım senı benden sonra karbeyaz gelsınn :)
Kullanıcı avatarı
sevdenisa
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen sevdenisa »

yeni birisi olarak ben geldim
Kullanıcı avatarı
Karbeyaz
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen Karbeyaz »

çok saol çağırdığın için ensar65 :D hoşgeldin sevdenisa benden sonra isteyen gelsin...
İman insanı insan eder Belkide insanı sultan eder...
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

BEN GELDİM..ASLINDA HER SİTEYE GELEN Bİ UĞRASA YOKLAMA GİBİ OLUR AMA.FAZLA UĞRAYAN YOK.NEYSE BENDEN SONRA GÜLYÜZLÜM ABLAM GELSİN.
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
sevdenisa
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen sevdenisa »

hoşbulduk gülferi kaedeşim allah niyetlerimizi kabul etsin inşallah
beni çağıran yok ama ben genede geldim
SIRR
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen SIRR »

Ben geldim....
Yeni gruplarmı çıktı haberim yok.. hemen müdahale edelim
(Burda grup bizden sorulur filan dermişim :P )

Karadeniz denmiş bende karadenizliyim öyleyse (E karadenizli olmanın şartı karadenize kıyı olmaksa, İstanbul'da karadenize kıyısı olan bir şehir :wink: )

Benden sonra Tuananur gelsin, berzah gelsin,islam_habercisi gelsin :roll:
Kısaca uzun zamandır göremediklerimiz gelsin..
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

olmadi ben geldim istersenin izninizlen hem ben öyle bişey demedimki ne karıştırıyorsunuzki ortalıgı ya ayıp edeysunuz bakın olmayı laz kürt çerkez herkez ırk ayrımcılıgı yapılmazsısın kardeş dost arkadaş eş neyse neden böylesiniz ha grupmu yapmak isteysunuz yapınozaman ama bunuda forum sorunmluluları yapsın veya yöneticiler ayarlasın hem daha hoş olur herkes kimi, daha çok isteyse seveyse darılmaca kırkınlık üzülmece olmadan oluşsun bi grup neysa artık hem böyle daha eyi olmazmı benim düşüncem fikrim bu eger grup kurcaksanız ama yok olmaz diyosanız ozaman düz devam ayrımcılık yok sen şusun ben buym olmaz kardeşçe dostça artık bi eşçe tamm canlarr sizler -benim için kiminiz abim kimi ablam kiminizde kardeşimsizniz ben sizlerin hepinizi seveyrum ayırmaksızın lazım lazlıgımıda bilirim yeri gelir kızarım yeri gelir severim ama genelde gülerim neşeliyim çogu insan iyi vede saf yönümü kullanarak çok ayıp edeyler kötüye kullanıyorlar sevgimi kazanmak yerine kırıyorlar üzüyorlar :cry: :cry: bende hep iyimi olsam kötümü kalsam diye düşünüyom ama iyi ol hep iyikal deniyo bnde iyioluyom hepte böyle kalcam kim ne olursa olsun kötü asi neyse inkarcı ben allah için herkese yardımcı olacam veed elim de oldukça verecem elimi herkese açacam allah için sizleride unutmayacam dua edecem duamlan sizlere yardımcı olacam ben sizleri herkesi lazı kürdi çerkesi herkesi seviyom ayırmaksızın eger gurp yapcaksanız beni almayın ben grup lara girmem mademki biriz hepimiz varız allah için bu yolda ozaman hep birlikte el ele gönül gönüle bütün engelleri aşarak bu yolda yürüycez vede kazanacaz inş :cry: :cry: eger anlatımlarımlan söz tavır davranışlarımlan sizleri üzdüysem hakkınızı hella edin kusuruma bakmayınm a.e.olun .k.i.b.umarım beni anlarsınız vede kızmassınız :oops: :wink: :roll:
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

benden sonra ilk gelen büyük ihtimalle forum sorumlusu olcak :lol: :lol: çünkü nezama böyle açık yazı yazıp dile getirdiysem sorun olmuştur :lol: :lol: saygılarımlan
Kullanıcı avatarı
sera
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen sera »

YAZINI OKUYAMADIM LAZHUSEYIN YAZILAR KUÇUK OLUNCA GOZLERIM YORULUYOR AMA KESIN GUZEL ŞEYLER YAZMIŞSINDIR SEN YANLIŞ BİŞEY YAZMAZSIN :lol: EVET BENDEN SONRA BURADA ADINI GORMEK İSTEYEN BİRİ GELSIN :wink:
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Kullanıcı avatarı
E_YILDIZ
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen E_YILDIZ »

Beni gene çağıran yok.... Kendi kendimmi çağırdım geldim. Benden sonra isteyen gelsin...
"Muhakkak ki, zâlim idârecilerin huzûrunda hakkı ve adâleti müdâfaa etmek, Allâh indinde cihâdın en yücesidir." (Tirmizî, Ebû Dâvud)
Kullanıcı avatarı
KafKef
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen KafKef »

lazhuseyin yazdı:olmadi ben geldim istersenin izninizlen hem ben öyle bişey demedimki ne karıştırıyorsunuzki ortalıgı ya ayıp edeysunuz bakın olmayı laz kürt çerkez herkez ırk ayrımcılıgı yapılmazsısın kardeş dost arkadaş eş neyse neden böylesiniz ha grupmu yapmak isteysunuz yapınozaman ama bunuda forum sorunmluluları yapsın veya yöneticiler ayarlasın hem daha hoş olur herkes kimi, daha çok isteyse seveyse darılmaca kırkınlık üzülmece olmadan oluşsun bi grup neysa artık hem böyle daha eyi olmazmı benim düşüncem fikrim bu eger grup kurcaksanız ama yok olmaz diyosanız ozaman düz devam ayrımcılık yok sen şusun ben buym olmaz kardeşçe dostça artık bi eşçe tamm canlarr sizler -benim için kiminiz abim kimi ablam kiminizde kardeşimsizniz ben sizlerin hepinizi seveyrum ayırmaksızın lazım lazlıgımıda bilirim yeri gelir kızarım yeri gelir severim ama genelde gülerim neşeliyim çogu insan iyi vede saf yönümü kullanarak çok ayıp edeyler kötüye kullanıyorlar sevgimi kazanmak yerine kırıyorlar üzüyorlar :cry: :cry: bende hep iyimi olsam kötümü kalsam diye düşünüyom ama iyi ol hep iyikal deniyo bnde iyioluyom hepte böyle kalcam kim ne olursa olsun kötü asi neyse inkarcı ben allah için herkese yardımcı olacam veed elim de oldukça verecem elimi herkese açacam allah için sizleride unutmayacam dua edecem duamlan sizlere yardımcı olacam ben sizleri herkesi lazı kürdi çerkesi herkesi seviyom ayırmaksızın eger gurp yapcaksanız beni almayın ben grup lara girmem mademki biriz hepimiz varız allah için bu yolda ozaman hep birlikte el ele gönül gönüle bütün engelleri aşarak bu yolda yürüycez vede kazanacaz inş :cry: :cry: eger anlatımlarımlan söz tavır davranışlarımlan sizleri üzdüysem hakkınızı hella edin kusuruma bakmayınm a.e.olun .k.i.b.umarım beni anlarsınız vede kızmassınız :oops: :wink: :roll:

Abi çok özür dilerim ben ayrımcılık olsun diye değil de hani öyle bi neşe olsun diye yapmıştım Karadeniz grubunu... :oops:

Ensar65 Abim gelsin...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

geldim kafkef benden sonraa sen gel kafkef yada gülferi abla gelsınn
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

yaw bu ne hıddet bu ne celal yok laz kardeşş kım kımı grubuna aldı kım gruplastı bunun ayrımcılıkla alakası yok kı sadece bir söylem bu kadar cok yazacak sinirlenecek öfkelenecek bır durum degıl allaha emanet ol kardeşim :) benden sonra kımse gelemmış kafkef yada melek65 gelsın
Kullanıcı avatarı
KafKef
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen KafKef »

Ben geldiimm... :D

Benden sonra da biri gelsin. :lol: O biri kendini biliyo... :wink:
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön