Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
Ben geldim....
Yeni gruplarmı çıktı haberim yok.. hemen müdahale edelim
(Burda grup bizden sorulur filan dermişim )
Karadeniz denmiş bende karadenizliyim öyleyse (E karadenizli olmanın şartı karadenize kıyı olmaksa, İstanbul'da karadenize kıyısı olan bir şehir )
Benden sonra Tuananur gelsin, berzah gelsin,islam_habercisi gelsin
Kısaca uzun zamandır göremediklerimiz gelsin..
Yeni gruplarmı çıktı haberim yok.. hemen müdahale edelim
(Burda grup bizden sorulur filan dermişim )
Karadeniz denmiş bende karadenizliyim öyleyse (E karadenizli olmanın şartı karadenize kıyı olmaksa, İstanbul'da karadenize kıyısı olan bir şehir )
Benden sonra Tuananur gelsin, berzah gelsin,islam_habercisi gelsin
Kısaca uzun zamandır göremediklerimiz gelsin..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olmadi ben geldim istersenin izninizlen hem ben öyle bişey demedimki ne karıştırıyorsunuzki ortalıgı ya ayıp edeysunuz bakın olmayı laz kürt çerkez herkez ırk ayrımcılıgı yapılmazsısın kardeş dost arkadaş eş neyse neden böylesiniz ha grupmu yapmak isteysunuz yapınozaman ama bunuda forum sorunmluluları yapsın veya yöneticiler ayarlasın hem daha hoş olur herkes kimi, daha çok isteyse seveyse darılmaca kırkınlık üzülmece olmadan oluşsun bi grup neysa artık hem böyle daha eyi olmazmı benim düşüncem fikrim bu eger grup kurcaksanız ama yok olmaz diyosanız ozaman düz devam ayrımcılık yok sen şusun ben buym olmaz kardeşçe dostça artık bi eşçe tamm canlarr sizler -benim için kiminiz abim kimi ablam kiminizde kardeşimsizniz ben sizlerin hepinizi seveyrum ayırmaksızın lazım lazlıgımıda bilirim yeri gelir kızarım yeri gelir severim ama genelde gülerim neşeliyim çogu insan iyi vede saf yönümü kullanarak çok ayıp edeyler kötüye kullanıyorlar sevgimi kazanmak yerine kırıyorlar üzüyorlar bende hep iyimi olsam kötümü kalsam diye düşünüyom ama iyi ol hep iyikal deniyo bnde iyioluyom hepte böyle kalcam kim ne olursa olsun kötü asi neyse inkarcı ben allah için herkese yardımcı olacam veed elim de oldukça verecem elimi herkese açacam allah için sizleride unutmayacam dua edecem duamlan sizlere yardımcı olacam ben sizleri herkesi lazı kürdi çerkesi herkesi seviyom ayırmaksızın eger gurp yapcaksanız beni almayın ben grup lara girmem mademki biriz hepimiz varız allah için bu yolda ozaman hep birlikte el ele gönül gönüle bütün engelleri aşarak bu yolda yürüycez vede kazanacaz inş eger anlatımlarımlan söz tavır davranışlarımlan sizleri üzdüysem hakkınızı hella edin kusuruma bakmayınm a.e.olun .k.i.b.umarım beni anlarsınız vede kızmassınız
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
benden sonra ilk gelen büyük ihtimalle forum sorumlusu olcak çünkü nezama böyle açık yazı yazıp dile getirdiysem sorun olmuştur saygılarımlan
Re:
YAZINI OKUYAMADIM LAZHUSEYIN YAZILAR KUÇUK OLUNCA GOZLERIM YORULUYOR AMA KESIN GUZEL ŞEYLER YAZMIŞSINDIR SEN YANLIŞ BİŞEY YAZMAZSIN EVET BENDEN SONRA BURADA ADINI GORMEK İSTEYEN BİRİ GELSIN
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Re:
lazhuseyin yazdı:olmadi ben geldim istersenin izninizlen hem ben öyle bişey demedimki ne karıştırıyorsunuzki ortalıgı ya ayıp edeysunuz bakın olmayı laz kürt çerkez herkez ırk ayrımcılıgı yapılmazsısın kardeş dost arkadaş eş neyse neden böylesiniz ha grupmu yapmak isteysunuz yapınozaman ama bunuda forum sorunmluluları yapsın veya yöneticiler ayarlasın hem daha hoş olur herkes kimi, daha çok isteyse seveyse darılmaca kırkınlık üzülmece olmadan oluşsun bi grup neysa artık hem böyle daha eyi olmazmı benim düşüncem fikrim bu eger grup kurcaksanız ama yok olmaz diyosanız ozaman düz devam ayrımcılık yok sen şusun ben buym olmaz kardeşçe dostça artık bi eşçe tamm canlarr sizler -benim için kiminiz abim kimi ablam kiminizde kardeşimsizniz ben sizlerin hepinizi seveyrum ayırmaksızın lazım lazlıgımıda bilirim yeri gelir kızarım yeri gelir severim ama genelde gülerim neşeliyim çogu insan iyi vede saf yönümü kullanarak çok ayıp edeyler kötüye kullanıyorlar sevgimi kazanmak yerine kırıyorlar üzüyorlar bende hep iyimi olsam kötümü kalsam diye düşünüyom ama iyi ol hep iyikal deniyo bnde iyioluyom hepte böyle kalcam kim ne olursa olsun kötü asi neyse inkarcı ben allah için herkese yardımcı olacam veed elim de oldukça verecem elimi herkese açacam allah için sizleride unutmayacam dua edecem duamlan sizlere yardımcı olacam ben sizleri herkesi lazı kürdi çerkesi herkesi seviyom ayırmaksızın eger gurp yapcaksanız beni almayın ben grup lara girmem mademki biriz hepimiz varız allah için bu yolda ozaman hep birlikte el ele gönül gönüle bütün engelleri aşarak bu yolda yürüycez vede kazanacaz inş eger anlatımlarımlan söz tavır davranışlarımlan sizleri üzdüysem hakkınızı hella edin kusuruma bakmayınm a.e.olun .k.i.b.umarım beni anlarsınız vede kızmassınız
Abi çok özür dilerim ben ayrımcılık olsun diye değil de hani öyle bi neşe olsun diye yapmıştım Karadeniz grubunu...
Ensar65 Abim gelsin...
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Re:
yaw bu ne hıddet bu ne celal yok laz kardeşş kım kımı grubuna aldı kım gruplastı bunun ayrımcılıkla alakası yok kı sadece bir söylem bu kadar cok yazacak sinirlenecek öfkelenecek bır durum degıl allaha emanet ol kardeşim benden sonra kımse gelemmış kafkef yada melek65 gelsın
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.