Bugün nasılsın:)
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
bugun çok morelim bozuk akşama evime ilk defa gelecek olan misafırlerim vardı herseyı hazırlamıştım sadece pişmeleri kalmıştı ama elektrıkler gıttı ben neyapıcagım şimdi
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Re:
Seracığım herzaman a ve b planın olmalı.yemeklimi bilmem ama anladıgım kadarıyla çaya heralde..ben eğer belliyse akşamdan hazırlarım herşeyi..eger dedğilsede elektirikli olmayan bişeyler yaparım..yani herşeye hazırlıklı olmak lazım..geçenlerde benimde başıma geldi elektirik gitti ve napacam diye düşünürken b planı uyguladım.elektiriksiz olan yiyecekler..ocakta olanlar mesela..Allah yardımcın olsun..gelir merak etme elektirikler..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
malesefkı ocagımda elektrıklı çay bile yapamıyorum bende alternatif meyve kuruyemiş tarzı ikram edicem başka çaresi yok aslında hep akşamdan hazırlardım ama olacagı varmış hayırlısı olsun
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
eee nedelim allah yardımcın olsun tüm hanım kardeşlerimizin inş zordur işte allah yar ve yardımcınız olsun ondan işte herzaman hazırlıklı omak gerek ölümde aynıdır nezaman gelcegi belli degil ondan her zaman hazırlıklı oolmak gerelk tamm inş
Re:
çok yorgunum...mutsuz ama umutlu...stajım çok yorucuydu ve hastama üzüldüm galiba...ALLAH sabır versin ...amin...
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...
Re:
bende yorgunum halsızım cok yorucu bı gundu bıde melek abla bana arastırma hastanesınde oldugunu söleme 2 aydır bı saglık raporu almak için gıdıp gelıyorum halada alamadımm inş perşembe günü alacam doktor öyle söyledii hayırlısı olsun
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
olun daa olun yeterki mutlu neşeli olun allah için gülün mutlu olun sevinçli olun sıkılmayın aglamayın üzülmeyin allah için sevinin gülün neşeli olun aglayıpta benide aglatmayın üzmayin
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
BENDE ÇOK STRESLİYİM SINAV HAFTASI ALLAH YARDIMCIM OLSUN..ÇOK FECİ ŞEKİLDE STRESLİYİM YORGUNUM ÇALIŞA ÇALIŞA Bİ HAL OLDUM..UMARIM EMEĞİM BOŞA ÇIKMAZ.
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
inş allah yardımcın olsun çaban boşa çıkmasın yüzünün akıylan sınava girip en güzeliylen çıkmanı nasip eylesin inş amin allah mubarek etsin
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
AMİN ABİ AMİN İNŞ ALLAH SENİN TEMİZ KALPLİLİĞİNDEN DOLAYI DUALARINI KABUL EDER...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
allah razı olsun İSLAMIYOLU_89BEN ZATEN DUACIYIM duasız olmazki duanı alacan yola öyle ıkacan inş allah tekrardan yardımcınız olsun amin k.i.b. a.e.olun.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bugünlerde anlayacagınız pek eyi degilim halim bi anormal keyfim hiç ilginç durumlar bozuk kızıyorum kızdımmı ilginç bi durumlar oluyo üzerimde ben kısaca anlayacagınız ne eyi neda kötü ikisi arasındea bişeyim ama beni çözen birisi varsa bana beni anlata bilirmi yaaaa bi türlü ben kendimi ne anlamış nede çözmüşüm bi türlü alamıyom kendimden neyim ne yapmaya çalışıyom nereye kadar neylen offfff offff birisi bana beni anlata bilirmi zahmet olacak ama
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
s.aistanbul gene yagmurlu güzel bir günlen geçiyor geçti ama bizim dükkanı az da olsa su bastı hala devam ediyo eger böyle devam ederse dükkandaki malların bi bölümü su altında kjalıp iflas edebilir onun için canlar dua edinde zarar etmeden bu işin içinden kurtulalım
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
BUGÜN NE MUTLUYUM NE MUTSUZUM BENDE BİLMİORUM...ALLAH YARDIM ETSİN..
Re:
ders çalışmam gerek ama çalışamıyorum vizeler başlıyo ve ben hala boş boş oturuyorum...bi çalışmaya başlasam olacak ama...
bende bugün ne hissettiğimi bilmiyorum...
bende bugün ne hissettiğimi bilmiyorum...
...hüzünle titreyen gönle ince bir ah dokunur......kalbi kırık olanın kalbine ALLAH dokunur...