Bugün nasılsın:)

Üyelerimizin hoşca vakit geçirebileceği bir bölümdür. Bilmece, bulmaca ve çeşitli oyunlar ..

Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul

Kullanıcı avatarı
islamyolu_89
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen islamyolu_89 »

AMİN ABİ İNŞ...BEN BUGÜN ÇOK HALSİZİM VE MUTSUZUM ÇOK SORUNUM VAR
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen lazhuseyin »

hayırdır ne oldu bacım sana nedir seni bukadar sıkan darltan allah yardım eylesin bak ben dua edeyrum inş düzel ceksiniz etmeye de devam edecem inş azsabırlı lun inş düzelceksiniz allah mubarek etsin yardımcınız olsun amin
hadi bakıyım ümeyin kendinizi sıkmayın darlmayın alın güzel bi abdest çekin güzel bi besmele inş ondan sonra bi sıkıntınız bi derdiniz kalmayacak inş allah her şeyi gönklünüzce versin amin inş
Kullanıcı avatarı
islamyolu_89
Özel Üye
Özel Üye

Re:

ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN.RABBİM ŞEYTANA UYDURMASIN...SAOL ABİCİM
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

bugün iyiyim hep calışmakla gecıyor olsun memnunum hayatımdan hergecen gün daha iyi oluyorum atıyorum üzerımden terkedılmışlıgı yanlızlıgı mutsuzlugu hayata olumlu yonunden bakmak en iyisiymiş onu yapmaya calışyorum ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ :)
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.
hayalperest
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen hayalperest »

bügün hiç iyi değilim.bir türlü atamıyorum özerimdeki mutsuzlugu.
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

allah utandırmasın allah mubarek etsin amin
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Boşluktayım resmen.
:( :( :(

Rabbim sana sığınıyorum, gönlüme ferahlık ver.
 Bizim yolumuz, incinmemek ve incitmemek yoludur!..
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

dilfuruz yazdı:biliyorum ki bir gün bende rahat rahat koşabilecem (hatta iyi oluyum okulun bahçesinde on tur atacam)umdum inancım var ya olmasaydı şükür halime :wink:
Ümitsizlik zaten bize yakışmaz dilfuruz. :wink:
Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşaallah çok daha iyi olursun ve yapmak istediklerini yapabilirsin. Allah'a emanet ol!
Kullanıcı avatarı
islamyolu_89
Özel Üye
Özel Üye

Re:

BUGÜN ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM.YERİMDE DURAMIYORUM.UTANMASAM Bİ ÇOCUK GİBİ HEP ORDAN ORAYA KOŞACAM.ALLAH IMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR.
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

ben iyi sayılmam benım burada oluşumu baskaları yanlış anlamış ben kendım için buradaydım baskaları için degıll baskası için burada oldugumu zannedenler varmışş canları sagolsunn site cok ama cok güzell gercekten ama bana yer yokk selametle kalınn arkadaslar
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

YOK ENSAR KARDEŞİM YANLIŞ ANLAŞILMA FALAN YOK NERDEN ÇIKTI GİTMEK FALAN.SADECE AÇTIĞMIZ KONULAR VE YAZDIMIZ CEVAPLAR DAHA ÖLÇÜLÜ VE SEVİYELİ OLSUN..ALINDIN SEN GALİBA.HEPİMİZ BURDA DİN KARDEŞİYİZ KİMSENİN ALINMAYA KIRILMAYA HAKKI YOK.SADECE UYARILAR VAR.SELAMETLE..
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Kullanıcı avatarı
inci
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen inci »

Ensar kardeşim o nasıl laf öyle, burası gerçekten çok güzel bir site ve burada herkese yer var. Yanlış anlamalar, kırılmalar elbette olabilir sonuçta birşeyleri öğreniyorsak illaki okuyup kabul etmemiz gerekmiyor. Çoğu zaman hata yaparak öğrenilir veya soru sorarak öğrenilir eh normal olarak yanlış anlamalar da olabilir. Fakat kırılıp gitmek ve kendini dışlanmış hissetmek çok yanlış bence.

Ayrıca ben kendim için buradaydım başkaları için değil yazmışsın, o da bana yanlış geldi. Biz hepimiz için buradayız. Paylaşmak, öğrenmek ve öğretmek için. Ben senden birşey öğreniyorum sen benden; tek taraflı paylaşımlar kesinlikle değil. Ve diyorum ki öğreneceğimiz çok şey var,dikenler yolundan etmesin lütfen. Daimi güzellikleri paylaşmak dileğiyle Allah'a emanet ol.
Kullanıcı avatarı
ENSAR65
Özel Üye
Özel Üye

Re:

Mesaj gönderen ENSAR65 »

yok sız benı yanlış anlamışsınız gülferi abla sen benı tanıyosun yanı az cok sana söyleyeyım sen bılıyosun cunku durumu ben buraya geldım ve bırı (o birini tanıyosun)bıdaha gelmedı olabılır gelmeyebılır. ben onun için gelıyomuşum sıteye dıye duydum ondan söledım bunu .onu söylemek ıstedımm abla yoksa burada kımseye darıldıgım falan yok kı kolay kolay darılmam ben söylenecek sözum yoksa susarım varsa tartışmadan keser atarımkımseylede tartışmadım darılmadım. kendım için burdayım sözü gülferı abla anladın umarıım ben kımse için gelmıyorum buraya onun için asla gelmıyorum bunu öyle algılayanlar var söylüyorum sıteyı sevıyorum begenıyorum ve ondan buradayımm.
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

Tamam ensar kardeşim ne demek istediğini anladım.Ablamın ismini vermişsin onu sildim kusura bakmassan.yani herkes istediği yerde bulunabilir.sen bişeyler paylaşmak ve öğrenmek için burdasın.böylede olmaya devam et.artık geçmişe bakmıcaksın gelceğe bakacaksın..dediğin kişi zaten artık yok.sitenin kapısı herkese açık yeterki girmesini bilene.sen kendi aklın ve mantığınla hareket et..şimdi güzel şeyler paylaşmak zamanı..oldumu kardeşim..selametle..
Kullanıcı avatarı
islamyolu_89
Özel Üye
Özel Üye

Re:

BUGÜN ÇOK ACAYİBİM YA NE YAPCAĞIMI BİLMİYORUM İYİ SAYILMAM PEK....
Kullanıcı avatarı
lazhuseyin
Özel Üye
Özel Üye

Re:

bugün benişte nasıl anlatsam bilmem ama :lol: :lol: :lol: bi yandan hüzünlü bir yandan mutsuz bir yandan dertli bir yandan garibim sanki yanlız vede tekmişim gibi bi halim var yorgunum bitgininm vede sizleredn uzaklardayım :cry: :cry: :cry:
gulferi
Forum Sorumlusu
Forum Sorumlusu

Re:

Mesaj gönderen gulferi »

Hiç uzakta olurmusun bak hepimiz bir aradayız...bişeyler paylaşıyor faydalanıyoruz..kendini tek ve garip hissetme.hiçkimse olmasa yüce yaradanın var yanında..

“Bilmece-Bulmaca ve Oyun” sayfasına dön