Bugün nasılsın:)
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
Re:
bugun iyiyim çok şükür ama yorgunum.çünkü bayram temizliklerine basladık...
HER HAYIRDA BİR ŞER;HER ŞERDE DE BİR HAYIR VARDIR!!!
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
edurun bakalım bu daha bayramdan önceki temizlik agırlık yorgunluk bayramda daha çok işiniz var allah yardımcınız olsun hanım kardeşlerime allah yardım eylesin bende bugün düne göre birazdaha eyiyim allaha hamd olsun
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
ben bugün Allah a şükür iyiyim kendi halimde yaşayıp gidiyorum her ne kadar bazen sıkıntıdan patlıcak gibi olsamda....şükür RABBİME...
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
Re:
ben iyiyim hamdolsun.hemd ecok iyiyim,çünkü çok sevdiğim dostumla görüştüm bugun.onunla vakit gecirmek inanılmaz iyi geliyo bana.
- KIRIKKANAT
- Yeni Üye
Re:
BUGÜN KANATLARIM KIRIK DÜNDE KIRIKTI, ONLARI TANIDIĞIMDAN BUYA KANATLARIM KIRIK OYSAKİ ONLAR İÇİN UÇUYORDUM BENİ DÜŞÜRDÜLER VE KANATLARIMI KIRDILAR.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bugün sorarsanız yanlızım yarında öbürgünde tekim hayattada kendimcede gözlerimde rahatsız dua edin inş bulanım darlma sıkıntı herşey acayıp karışık bi düzenim var dua edin inş düzeleyim
- islamyolu_89
- Özel Üye
Re:
DUALARIMIZ SENİNLE ABİCİM.ALLAH YAR VA YARDIMCIN OLSUN.
VAZGEÇİP HERŞEYDEN YALNIZCA KUL OLMAK İSTİORUM...
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
amin sagol islamyolu 89 allah razı olsun herşey gönlünüzce kalsın
Re:
bugun Allah'a çok şükür iyiyim.çünkü arkadaslarımla vakit gecirdim,zamanın nasıl gectiğini anlayamadık.Allah'ıma cok şükür ki bana boyle arkadaslar nasıp etti.
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bugün uçacak gibiyim veed yerimde duramıyom içimde öyle bisevinç neşe varki paylaşacak bişey birilerini arayrım bulamayrım veed okula giden bacılarım bayan kardeşlerim ne güel örtünmüşlerde efendi bişekilde okullarına gidiyorlar çok hoşuma gitti çok sevindim başları örtülü kapalı diye allah bozmasın allah utandırmasın amin cümlemizi inş allah tüm bacılarımıza hanım kardeşlerimize yardım eylesin başortüsü zulmünden sıkıntısından yasaklarından kurtarsın amin