Benden Sonra Kim Gelsin ? İkinci Konu
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ya kafkefçim bak biz fazla kalmadıkki namaz için mola verdik kıldık çıktık hem merkeze girmedik dış taraftan geçtik içeri girmedik inş bigün kalmaya gelirim ozaman toplanırız olmazmı tabiki benim gelişim heryerden belli oluyo demi beni sevindirenlerden sevenlerden yardımcı olanlardan düşünenlerden herkesten allah razı olsun amin ben istememmi geli ziyaret edeyim sizleri herkesi sevindireyim ama nasip kısmet işte
ama bak telofonun olsaydı arayacaktım inanki bak ben ama olmadı neyse fazla uzadı hakkınızı helal edin gene kaldum tek başıma ne annem ne babam need kardeşlerim nede bi sevenim yanımda eeee nedelim alışalım artık digilmi canlar bana dua edin yanlız canım sıkılıyo aglıyom daralıyom insanlardan dışarıdanda artık sıkılıyom beni üzüyolar aglatıyolar nedeli,m bende bi,şey demiyom onun için canlar ban dua edin beni yanlız bırakmayın inş
ama bak telofonun olsaydı arayacaktım inanki bak ben ama olmadı neyse fazla uzadı hakkınızı helal edin gene kaldum tek başıma ne annem ne babam need kardeşlerim nede bi sevenim yanımda eeee nedelim alışalım artık digilmi canlar bana dua edin yanlız canım sıkılıyo aglıyom daralıyom insanlardan dışarıdanda artık sıkılıyom beni üzüyolar aglatıyolar nedeli,m bende bi,şey demiyom onun için canlar ban dua edin beni yanlız bırakmayın inş
Re:
Edirne/Keşan'dan selamlar....
İstanbula dönemedim ama siteye girebildim çok şükür.. Bu akşam dönüyoruz Dua edin arkdaşlar hayırlısıyla gelelim.
Benden sonra benim gibi unutulmasına ramak kalan biri gelsin
İstanbula dönemedim ama siteye girebildim çok şükür.. Bu akşam dönüyoruz Dua edin arkdaşlar hayırlısıyla gelelim.
Benden sonra benim gibi unutulmasına ramak kalan biri gelsin
Aynı yalınlıkla ölmek isterim Kırda bir çiçek gibi, sakin, gösterişsiz....Mum yerine yıldızlar parlasın üstümde Yeryüzü uzansın altımda sessiz.......(Jose Marti)
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
eyi allah selamet versin saglıklı sıhhatli kazasız belasız bişekilde dönmeniz temennisiylen allaha emanet olun k.i.b.en kısa bizaman için de sevenlerinize sevdiklerinize ailenizlen beraber kavuşmanız temennisiylen hayırlı yolculuklar
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ben bu gülferi ablanın bana karşı yazdıgı yazılara hastayım ya arada kafkef te yazayı oda acayip hem gülüyom hemde neşeli oluyom allah razı olsun bu sevginiz saygınızdan dolayı
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
canlar dostlar islamı yaşam ailesi benim bugün beş te işim bitiyo hakkınızı helal edin ölmessem yarın görüşmek dilegiylen inş a.e.olun .
k.i.b
benide unutmayın dua edin
k.i.b
benide unutmayın dua edin
- islamyolu_89
- Özel Üye
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
ooo nekadar güzel bişey hoş geldin allah mubarek etsin daim uzun ömürlü kalıcı eylesin amin herşey gönlünce muradınca kalsın makamın cennet merteben yüksek olsun amin güzel paylaşım anlatıj veda muhabbetlertemennisiylen allaha emanet ol .k.i.b.
anatomist kardeş saygı ve hürmetlerimlen
anatomist kardeş saygı ve hürmetlerimlen
anatomist yazdı: merhaba ben yeni üyeyim
Farkettim.Henüz ilk mesajın...
Ben de ilk mesajımı bu forumun babasına yani BENDEN SONRA KİM GELSİN?BAKMADAN GEÇME.... forumuna atmıştım...
Hoşgeldin aramıza...Allah daim etsin....
Benden sonra da Karbeyaz gelsin....
Kuzular için ağlayan kurtlar da vardır hayatta(umarım)(Yunus Özyavuz)
Eveeeeet ben geldim..gerçekten çok üzücü bir durum..
Ben bu haberi duyunca cok üzüldüm ve gercekten içim acıdı,
Allah ailelerıne sabır versın. bize de duşen burda bol bol
dua etmek ardadaşlar. onlar için fatıha okuyalım ve ruhlarına bagışlayalım...
belkı yüzlerce fatiha olur ne dersınız...dualarımızda unutmayalım onları...
....ALLAH ASKERLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
Slam ve dua ile....
Ben bu haberi duyunca cok üzüldüm ve gercekten içim acıdı,
Allah ailelerıne sabır versın. bize de duşen burda bol bol
dua etmek ardadaşlar. onlar için fatıha okuyalım ve ruhlarına bagışlayalım...
belkı yüzlerce fatiha olur ne dersınız...dualarımızda unutmayalım onları...
....ALLAH ASKERLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
Slam ve dua ile....
Rahmetinden Bir Damla Bizede Ayır YaRAB...
Re:
evet gerçekten yurekler parçalanıyor ama onlar bence ölümün en guzelini şahadet şerbetının en guzelını içtıler allah şefaatlerıne nail eylesin inşallah ruhları şad olsun ailelerinede allah sabırlar versın kolay degıl
TESETTÜRLÜYÜM ÇÜNKÜ;TESETTÜRÜN ENBAŞ VASFI "BAŞÖRTÜSÜNÜ"İLK ÖNCE KALBİMDE SONRA KAFAMDA TAŞIYORUM..
Re:
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem! SEVDAMSIN TÜRKİYEM(ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN)ASKERLIK ANIM BU ŞİİR İÇİMDEN GELDI YAZDIM
kula bela gelmez,HAK yazmadıkca;HAK bela yazmaz kul azmadıkça.