Bugün nasılsın:)
Moderatörler: ucharfbesnokta, Ertugrul
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bugünlerde içimde sevinç veneşe var umarım hayırlı bişekilde sonuçlanır bu içimdeki sevinci veed neşeyi sizlerlen baylaşmak isterdim ama işte olmuyo nedeyimki bu yöndende üzgünüm
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
e sizde hiç bişey bilmiyormusunuz canlar insan kendini nfsini onun kötülüklerini tanımadan hiç bişey tanıyamaz önce bi kendimizi nefsimiz tanıyalım inş ondan sonr bakın herkes eyi vede mutlu olacaktır inş önce nefis terbiyesi yapalım sonra kendimize gelelim inş yoks agidersek bu nefislen allaha vay bizim halimize asoıl ozaman üzülün işte şimdi nekiiiii
herşey rahat herşey6 düzgün allaah sonsua hamdü senalar olsun şükredin dua eyleyinki herşey hoş veed güzel olsun tamm canlar canınz sıkılıyorsaanlatın dinleyek derdinize derman olalım olmazmı canlar derdini anlatmayan derman bulamazmış
herşey rahat herşey6 düzgün allaah sonsua hamdü senalar olsun şükredin dua eyleyinki herşey hoş veed güzel olsun tamm canlar canınz sıkılıyorsaanlatın dinleyek derdinize derman olalım olmazmı canlar derdini anlatmayan derman bulamazmış
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
o olmadı şimdi oluyomu böyle az bi kendinize gelin sevinin burda hem mutluyum deyin sonra üzülün olmaszki az bi gülün hadi mutlu gül sevinn burda seni üzen bişey yokki sadece sevin vede mutlu ol tıbkı isminin güzelligi gibi hadi bidaha duymayayım tamm sevin sonra bende üzülürüm bak
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
yok sakın üzülmeyin derdiniz nedir ya anlatında sevindirebiliyorsak sizler için bişey yapabilirsem ne mutlu bana yapamazsam işte en kötü benim ozaman anlaysınız
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
inş allah selamet versin selamet sagsalim gidipte gelmeyi nasiğp etsin amin konyaya da benden bizlerden selam götür inş
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
bugün bi başka mutluyum vede neşe doluyum bu sevgi dolu neşemi kimlen paylaşsam acaba onu bilmiyom üzüntülüyüm
- lazhuseyin
- Özel Üye
Re:
tamda evetdogru ilk sen geldin madem senlen olsun ama nasıl sen diger ucta ben burda nasıl olacakki anlatmaklada olmaz of ya of nedelim olsun bigün olur inş